Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Elder Scrolls 6 tentokrát na území Valenwood, jedině, jinak ať se ani nenamáhají *5* i když musím uznat, že po shlédnutí videa s reakcí lidí, co viděli doom 4 jsem na něj taky zvědavý
    • ja ti nevim me by zase lakal Morrowind .. mohla by byt i cela jeho pevninska cast jen jen jedno mesto v tribunalu ..ale docela se bojim ze at fallout nebo Tes bude to zase konzoloidni sra*ka
  • MrSanta
    Odhaduji to na nový Doom a Fallout 4. Mezi Fallout 4 a TES VI to vidím na Fallout, ten je teď podle mého na řadě. Nevěřím, že by vydali nový Fallout i TES v rozmezí jednoho roku, takže na oznámení TES VI bude čas až v 2016.
    Jenom doufám, že to nebude zklamání ve stylu Skyrim na nové konzole. To by mě dosti zklamalo.
    • Psychotic
      To by bylo zklamání jak prase, no. Ale stejně bych to koupil :-)
      • MrSanta
        Já asi taky. Snad to tady kucí a holky z Bethesdy nečtou *15*
  • taky doufam ze uz doom4 ..i kdyz fallout by taky bodl :)
  • Hnisavec
    nj Doom 3 a Half Life 2...to bol posledný rok, kedy vyšli ešte AAA hry robené primárne na PC....takže teraz to budú čisto nextgen tituly s lacným PC portom *5* *4*
    • Vogon
      Ty jsi vážně marný, když už chceš trolit, tak se pokus aspoň o humor, teda jestli ho u vás v maďarsku znáte.
      • On ví jen jak se trkaji ovce do zadku.
  • homeles8
    TES 6 *1* *16*
  • Reálně vypadá Doom o ostatních si nešpitají ani vrabci na střeše. *9*
  • froztik
    Já budu rád za jakékoliv info nebo náznak o pokračování Quake série. Reálně tomu ale moc nevěřím. *15*
    • del0
      Quake byl v singlu o ničem, takže jedině mulťák a to nevim, co bys tam chtěl zlepšovat. Ta hra je dotažená skoro k dokonalosti. Jedině grafiku, ale k čemu, když si jí pak každej oseká. *15*
      • froztik
        No vidíš, já hraju do dnes singl a pořád mě to neuvěřitelně baví. Mulťák byl parádní ale ten zatracovanej singl je pro mě top, zvláště pak u druhýho dílu. *5*
  • "Bethesda už dávno není drobným ani středně velkým vydavatelem, který si může dovolit vlastní velkolepé prezentace. Jedním dechem však musím dodat - proč právě letos?"

Já to asi nedokážu pochopit. Vysvětlí mi někdo jak je to myšleno?
    • To je jen velkohubé žvatlání pisálků, ve snaze zplodit něco extra. Je to hloupoučké.
  • Kozy
    Jak já bych si přál další Dishonored *14*
    • Vždyť Dishonored II je ve vývoji a je plánované na rok 2016, co já vím.
      • Jj, obvykle následuje dotaz "link, please?" a jako odpověď pak přichází odkazy na zbastlené obrázky a'la Dishonored2, kterejch ti ale nabouchám v Photoshopu za odpoledne tucet.

Ale rád si nechám zavřít pusu nějakou podloženou informací.

Link, please? :)
  • Já se bojim, že DOOM 4 bude paskvil. A hráči dneska chtějí něco jinýho než tupou 3D akci, když jich je tolik a lepších. Doom 3 mě nebavil vůbec. Na 4ku bych si nevsadil.
    • del0
      Taky sem pesimista. Sice podle tý prezentace za zavřenýma dveřma fandové tvrdili, že je to old-school rychlá řežba, pohyb/souboje na blízko, atd., akorát ten fakt, že to bude i na konzolích (gamepad, trend 30fps, navíc v Doomovi je základ tuna potvor na obrazovce) mi dělá problém uvěřit, že tomu tak ve finále skutečně bude.
      • Hlavně když tam nebude milion mikrotransakcí, velký to vynález, který se na AAA hry dostal z PC "exklusivitek" ala farmville
        • pozornostní dě.ka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit