Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potěš koště, po Falloutu dostane šíp do kolena ještě Doom... *13*
  • flash789
    Uz jsem se bal ze si nikdo neprijde odplivnout, :))
  • To je je jasny, chovancum psychiatrie to fuk bude.
  • myslis ten kultovni status, co dostava naprdel cim dal vic s kazdou dalsi hrou co vysla po morrowindu?
  • Pristi singl bude mit ovladani jednim tlacitkem, aby hrac nebyl zmaten a inventar se zrusi uplne. To by tak hralo, aby si hrac chtel neco syslit.
  • Videl bych to velmi podobne, otazka zni, kolik konzolistu ten propadak koupi. i kdyz, oni prakticky nic online nemaj, takze asi dost, oni se spokojej s malem, staci kdyz se to alespon "filmove" hejbe ...
  • "Bethesda už dávno není drobným ani středně velkým vydavatelem, který si může dovolit vlastní velkolepé prezentace."

Pane Konfršt ... mějte slitování ... a nemučte nás takhle. Tohle je opravdu trochu moc. Předpokládám, že mělo být "Bethesda už dávno není drobným ani středně velkým vydavatelem, který si NEMŮŽE dovolit vlastní velkolepé prezentace."

Případně by e dalo použít "Bethesda už dávno není drobným ani středně velkým vydavatelem a tak si může dovolit vlastní velkolepé prezentace."

Opravdu redakce Games.cz ještě pořád nepotřebuje korektora?
  • Jj, obvykle následuje dotaz "link, please?" a jako odpověď pak přichází odkazy na zbastlené obrázky a'la Dishonored2, kterejch ti ale nabouchám v Photoshopu za odpoledne tucet.

Ale rád si nechám zavřít pusu nějakou podloženou informací.

Link, please? :)
  • MrSanta
    Nestraš *1*
  • MrSanta
    Já asi taky. Snad to tady kucí a holky z Bethesdy nečtou *15*
  • chceli by ste moc, ja cakam akurat tak TESO na konzoly - to bude ich hlavna vec a k tomu mozno Skyrim nejaku speci verziu tiez na nove konzoly prerobenu, ale to je len tazky dohad, lebo TESO samotne by asi bolo malo... necakam urcite nove diely z nicoho... uvidime, budem rad ak sa mylim
  • flash789
    *7*
  • x_ander
    Že ukážou Dooma, to je snad jasné. Já bych to dál viděl na TES VI a druhé Dishonored. Fallout mě v podání Bethesdy až tak nebere. A milým překvapením by bylo oznámení dalšího Wolfa. New order byl chválený ze všech stran, tak proč ho nechávat spát.
  • Daniell605
    nextgen fallouta bez krabicových bethesda hlav s propracovaným survival systémem by bra snad každý *14*
  • Vždyť Dishonored II je ve vývoji a je plánované na rok 2016, co já vím.
  • To je zvast. ESO znacku neposkodilo ani omylem, vzhledem k jejimu kultovnimu statusu.
  • Mě by se moc líbil Dishonored. :)
  • froztik
    No vidíš, já hraju do dnes singl a pořád mě to neuvěřitelně baví. Mulťák byl parádní ale ten zatracovanej singl je pro mě top, zvláště pak u druhýho dílu. *5*
  • Psychotic
    Podle mě to byl experiment, a to úspěšný. Myslím, že i nový FO4 od Bethesdy bude podobnější New Vegas než trojce... i když mně se líbily obš, takže mně je to vlastně fuk.
  • Psychotic
    To by bylo zklamání jak prase, no. Ale stejně bych to koupil :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit