Přejít na výpis diskuzí
Ukáže Bethesda na své první E3 konferenci Fallout 4, Doom 4 nebo něco nového?
10.2.2015 | Honza Konfršt
49 příspěvků
-
Hlavně když tam nebude milion mikrotransakcí, velký to vynález, který se na AAA hry dostal z PC "exklusivitek" ala farmville
-
Já budu rád za jakékoliv info nebo náznak o pokračování Quake série. Reálně tomu ale moc nevěřím. *15*
-
Taky sem pesimista. Sice podle tý prezentace za zavřenýma dveřma fandové tvrdili, že je to old-school rychlá řežba, pohyb/souboje na blízko, atd., akorát ten fakt, že to bude i na konzolích (gamepad, trend 30fps, navíc v Doomovi je základ tuna potvor na obrazovce) mi dělá problém uvěřit, že tomu tak ve finále skutečně bude.
-
To je jen velkohubé žvatlání pisálků, ve snaze zplodit něco extra. Je to hloupoučké.
-
"Bethesda už dávno není drobným ani středně velkým vydavatelem, který si může dovolit vlastní velkolepé prezentace. Jedním dechem však musím dodat - proč právě letos?"
Já to asi nedokážu pochopit. Vysvětlí mi někdo jak je to myšleno? -
Jak já bych si přál další Dishonored *14*
-
Já se bojim, že DOOM 4 bude paskvil. A hráči dneska chtějí něco jinýho než tupou 3D akci, když jich je tolik a lepších. Doom 3 mě nebavil vůbec. Na 4ku bych si nevsadil.
-
Tipuju to na Dishonored 2 a pokud se na nás usměje štěstí, tak oznámí Fallout 4 *14*
-
DOOMIV by zveřejnit už mohli koneckonců je to ted docela možné téma... někdo a není těch co na nějaké to větší info čekají málo.