Přejít na výpis diskuzí
Ukázka grafických efektů z PC verze Assassin's Creed IV
29.10.2013 | Petr Poláček
88 příspěvků
-
asi som slepy ale ja tam nevidim ziaden rozdiel namiesto tychto blbosti tam mohli pridat nake physx efekty ked uz nic
-
-
To vis, zapnout jednu volbu v konfiguraci dx nic nestoji, pridat fyziku = neco udelat. Navic tyhle vsemozny kravoviny jsou v 99% zcela nanic, a velmi casto gameska vypada daleko lip bez nich.
-
-
To mě zaráží, jak vždycky ukazujou grafický rozdíly na snímcích s miniaturním rozlišením, případně 720p videu komprimovaným jako sviňa. Nemluvě o nemožným výběru scén, viz HBAO. Jediný, co opravdu praštilo do očí, byly ty stíny.
Jinak TXAA je totální blbost. MSAA sice sem tam nějakej ten zubatej okraj textury zapomene vyhladit, ale TXAA "vyhladí" celej obraz. FXAA to člověk odpustil. Sice to trochu mázlo obraz, ale kdo nemá rád zubatý okraje dostal vyhlazenej obraz výměnou za pár fps. TXAA rozmaže obraz totálně, že se doslova vytrácej detaily ze scény, a navíc žere výkon jako blázen. -
-
V originalnom videu to je aj v 1080p: http://www.youtube.com/watch?v=-6YUVwGQvzM
-
s TXAA máš naprostou pravdu .. ale zrovna u AC což byla trojka to až tak strašně nerozmazávalo jako třeba u crysis 3. Přinde mě že záleží na enginu a na tvůrcích jak to implentujou.
-
-
AC3 jsem nehrál, ale tady to vidím docela dost už z videa. A to je co říct, vzhledem k jeho kvalitě.
-
-
-
Jsem asi slepý, ale žádný zásadní rozdíl mezi verzí ON a OFF nevidím.
OK, ještě zkusím mikroskop. *2* -
Na konzole jsou hry dražší, protože část z toho jde Sony/MS. To jen k tomu, když konzolista řekne, že ho ta škatule vyšla na 10k, ale kolik peněz dá časem navíc, to už nevidí.
-
-
Na co to rozpatlavas omackou okolo, konzole su proste dotovany HW. Ale aj PC moze byt, ak ho kupia rodicia alebo ina blizka osoba :D
-
-
Ina k teme, to TXAA uz nejak poladili? Pretoze co si pamatam tak v hrach to robilo mazanicu ako FXAA, az na to ze FXAA ma mensi dopad na vykon.
-
-
-
Jsem pirát a nestydím se za to. Assassin Creed říká, že je to cool...
-
-
A já říkám, kdo pirátí, ten je vool...
-
-
Wool ?
-
-
No, vlna. No a co? *15*
-
-
-
-
Aspon odkaz na youtube tu nechajte ked uz neviete spravit tie videa.
-
Me nezajima grafickej kabat az tak moc. Spis bych chtel kvalitne predelane ovladani a slusnou optimalizaci.
-
Víte co já nechápu, proč všichni říkají, že to jde s touhle sérií do háje a, že ji nebudou hrát
Nové nápady jsou změna, přece nebude každý Assassins creed v Itálii nebo na východě
Taky nechápu proč hráči hodnotí titul jako nejhorší, když ho nehráli
Chápu, že když Ubisoft udělá Asasína kovboje tak se už hodně hráčů naštve a Ubisoft to ví, vždyť naslouchá komunitě. A to je na tom nejlepší, protože Ubisoft nekašle na hráče.
Sami napište kam chcete dalšího Asasína ! ;)
Já chci carské Rusko za vlády Ivana IV Hrozného nebo Prahu za KArla IV -
Celkově ta hra je dost škaredá a pokračuje v trendu AC3, kde mi bylo nabliti z americké divočiny.
-
-
Záleží asi na vkusu mě zase bylo nablití z tý Itálie...
-
-
Eště že je PC verze ke stažení zadarmo...
-
-
A verze z páčkovačů ne? Třeba BF4 bylo o 2 dny dřív než na pc. A takový GTA5 je tam dřív o cca půl roku :)
-
-
No jo, konzolisti jsou sice mnohem větší piráti než my, PCčkári, ale oni se tváří jak svatí a jsou často hrozně agresivní, když je na to někdo upozorní... *9*
My z nich už máme trochu strach, je to jak když jde kapsář proti Krejčířovi... -
-
Prosím o zdroj, ze kterýho čerpáš, že konzolisti kradou víc než PCčkáři. A prosím o konkrétní čísla, ne slohovou práci na téma "úvaha".
-
-
Zdroj je někde na konci jeho mozku. Navíc dost PCčkářů si hru sosne, aby zkusili jestli to stojí za koupi a jestli jim to třeba pojede jak chtějí, když už se nedělají ani ty blbé dema.
-
-
Ano Stevie, na konzolich se to hemzi samymi svatousky, zatimco na PC je jen ta luza, zlodeji, idioti, maji lepru, schizu, jsou plesati, skaredi a smrdi vid?
Ach ta dmnc tady na tiscali obcas nezna meze. *1* -
Zapomněl jsem zmínit. Naivkové jako Surikata. Děs, běs.
-
Tak ještě jednou. Na zvracení je kýbl, případně záchodový mísa. Ne online diskuze.
-
Tak není se co divit. Pc komunita je ze všech herních komunit ta nejzkaženější. Zlodějíčkové, mudrlanti, přechytralí Veskoslavové, zamindrákovaní Joeové nebo jedinci jako Predator a toho nevím jak nazvat :D
-
Na to taky žádný čísla bohužel nejsou a zas tolik bych tomu nevěřil. Lidi jsou svině, většinou za co nemusej, nezaplatěj. Jak jsem tu posledně chtěl měnit kupon na Batmana, tak jsem se domluvil s nějakým maníkem přes Steam. Výměna za Borderlands 2 GOTY. Jenže já neměl Steam klíč. Tucet pozitivních recenzí měl ten člověk jak na svým profilu, tak v profilu na fóru, že je to férovej obchodník. No a svůj kód na Borderlands jsem nikdy neviděl a Batman je samozřejmě už aktivovanej :)
-
-
-
Já navrhuju stahovat, stahovat a stahovat, co to dá. Jinak prvenství ztratíme. Kdyby se takto choval každej pirát, byla by naše komunita bez čeho? No byla by bez pirátů. Tím by se ovšem oslabila naše výjimečnost. Musíme si uvědomit, že za konzolema číhají páčkovači, kteří očekávají naše zakolísání, a každej pcčkář, kterej si nic nestáhne, jim žene vodu na mlejn.
-
-
Zatím vede s obrovským náskokem, není důvod si dělat starosti o naše prvenství.
-
-
Haha.. podívej se na Bioshock:Infinite na poměr pc a xbox verze. Ty stažená čísla pc verze jsou neskutečná a to nemáme staty z Warez, kde se jede 90% jen na PC.
-
-
-