Přejít na výpis diskuzí
Ukázka kooperace z Operation Flashpoint: Red River
18.4.2011 | Petr Poláček
36 příspěvků
-
Omg, co kdyby jste misto kritizovani se podivaly na to jak pokrocily od OFP DR.... Ten rozdil je obrovsky v Dragon Rising bylo max 50 objektu a tady uz mate celkem solidni bitvy :-). A grafika taky neni spatna sice doufam v lepsi textury na PC. *3*
-
Zajímalo by mě, jestli Codemasters někdy vůbec hráli původní flashpointy...
-
-
Mě teda přijde vše co Codies dělají mnohem lepší než to co plodí Bohemia Interactive za sr*čky.. Vždyť ani jedna Arma po vydání skoro nešla dohrát, jeden patch opravil 10 chyb a dalších 10 přidal.. A realitu simuluje jen naprosto nesmyslně vysokou obtížností (s realitou samotnou nemá nic společného). Naopak, netvrdím že by OPF Red River měla být nějaká velká simulace. Je to přesně na pomezí arkády a simulace, takový ten zlatý střed který Codemasters umějí nejlíp (ostatně to lze vidět třeba i na GRIDu, Dirtu, atp.) a taky se jejich hry dají hrát bez milionu patchů..
Já se každopádně nemůžu dočkat! Zvlášť kooperace bude skvělá a last-stand taky! Jen nevím co dřív Portal 2 nebo OPF:RR? :D
-
-
Na mě moc taktické. *7*
-
po predoslej skusenosti ma ani videa nepresvedcia... precitam zopar nezavislich blogov a recenzii .. vychytene weby a ani dan vavra a ich nazory ma uz nezaujimaju ... a potom uvidim... lebo hry sa reklamovat nedaju !
codemaster si vybojovali super znacku OFP ale zatial to bola iba ******** a ne solidne pokracovanie..... takze v mojom pripade ziadna unahlena kupa. -
Stejně se někdy nerealistické hry nebudou prodávat jako bf,cod,moh a podobné hry... někdy je ta realistika nudná :)
-
-
Opravuji !!! : nerealistické-realistické
-
-
a jsi si jisty slovem realistika??
-
-
-
coop je to jediný, co drží tuhle hru nad vodou, jinak s gamepadem se už pomaleji otáčet nedá? Vypadá to fakt trapně
-
Kolikrát ještě tenhle rok budem muset napsat tu srandu s Bloody Screenem? Nechápu proč se toho držej i po tom, co už na to někdo udělal parodii..
-
nic moc teda (podle videa)...možná jsem čekal od toho trochu víc...
-
v čase 00:35 to vypadá jak Star Wars jak tam létají zelené a červené kulky.
-
Jo a jinak pohyb vojáků je takovej chaotickej mě to teda tak přišlo.