Přejít na výpis diskuzí
Ukázka z bety Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
24.8.2011 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Špatná grafika, málo přesvícený, málo stíhaček.
Nebrat.
Graphicsfield 3 vítěží. -
-
Ony tam nejsou stíhačky?! Tak to nechci!
-
lol a dostal 8 minusek, to sveci o iq osazenstva :D
mas +1, pobavilo -
-
Všichni, co dali mínus, si běželi předobjednat nové drsňácké brýle gunnar do MW3. *15* http://games.tiscali.cz/hardware/modern-warfare-3-prinese-licencovane-bryle-pro-hrani-56769
+1
-
-
Špatná grafka - no nevím, mně se grafika RO2 docela líbí, nebýt...
...málo přesvícený - to si děláš srandu? RO2 je přepálená jak *12* , podívej se na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=bcvyeekjq_s
Málo stíhaček - tohle nemůžeš nikomu vyčítat, B prostě má vozidla a RO ne (nepočítám po jednom tanku za každou stranu) a komu jde o bojiště s vozidly (jako mně), tak by mu chyběly v RO.
Ale není všem dnům konec, eště mě budů chvílu s*at s jejich Originem a vykašlu se jim na B a koupim radši RO2. -
-
Opravdu jste tak tupí, že nepoznáte sarkasmus, ani když vás trefí do obličeje?
-
-
Ano predbehl si me, taky nechapu kolik lidi to nepobralo :-)
-
-
Napsat to víc očividně než "Graphicsfield" už to fakt nejde.
-
-
-
-
Mam predobjednane oboji. Jestli vyhraje realita nebo hratelnost se teprve ukaze.
-
Vzhledem k tomu že to je jiný engine a odehrává se to mezi rokem 1942 a 1943,tak si myslim že to je suprová hra,protože takovích moc není. Battlefield 3 je úplně něco jiného,tak to sem netahej *3*
-
-
Za Němce I Rusy se hrálo už v COD (moh 1 multi sem nehrál), nevidím důvod, proč za ně nehrát v jakýkoliv hře. Jak bylo správně řečeno, ani Áda, ani Visarionovič po sobě nestříleli a nedobrovolně nasazení Voloďa a Helmut za to ve finále kolikrát ani nemohli.. Tohle je opravdu třeba si uvědomit a v hlavě srovnat..
-
-
Myslím, že autor to nemyslel až tak vážne *3*
-
-
Právě jsem se dočetl, že bude destrukce prostředí! Tak to jsem opravdu zvědavý na jaké úrovni =) těším se čím dál víc...
-
Když si tady tak řeší, kam si přiložit při míření zbraň a další realistické prvky, tak proč němci mluví anglicky?
-
-
To nejsou Němci, co mluví anglicky, ale soudruzi, kteří hulákají na celé bojiště. Přesto, ptáš-li se proč mluví prozměnu anglicky i Rusové, tak to netuším, možná je málo lidí k nadabování ruských hlášek.
-
-
ve hře jsou dva druhy mluveného slova - němčina + ruština a "anglo" ruština a němčina.. záleží co komu vyhovuje
-
-
Aha, díky za info. V tom případě je to v pohodě.
-
-
-
-
kdyby tak pustili víc info o herních modech. jestli to bude jenom RO1 s novou grafikou a mapama tak je to kaput (rush před kulomety, dokud jedna strana nevyčerpá reinforcements je po deseti letech pase). Jinak chování zbraní i postav vypadá moc pěkně, na grafiku ala šulibrci BF3 se*e bílej tesák
-
-
http://www.zing.cz/preview/287/red-orchestra-heroes-of-stalingrad-stalin-vola-do-zbrane
Stačí, Koko*e? *7*
-
-
Aleš Smutný : ja se zase moc tesim az te propichnu bajonetem na mem karsku98 rudochu.
-
-
Challenge accepted :)
-