Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby jste chtěli, tak tady je to v podstatně lepší kvalitě než na YT https://mega.co.nz/#!11AAjDzS!hw7kQXMdCOxKhB2ueRrkDj6aZTD38B83MQpPt_1XA-4
  • MickeyMutant
    Komprimované to je. Teď ještě, jestli už od autorů, nebo to zkur... zkomprimovali až na youtube.
  • MickeyMutant
    HTML5 bazmek*4*
  • jezisi detected incorrectly:) trust me
  • pekny video, jeste vic se tesim na sberatelku *14*
  • RangerCZ
    Chci se zeptat :
    V jednom článku na internetu jsem četl, že do zaklínače 3 přidají co-op.
    Je to pravda ?
    http://www.eurogamer.cz/articles/zaklinac-3-bude-mit-multiplayer-rika-nabidka-na-praci
  • Magister_Peditum
    Jasně.
  • Paulcz
    Docela tam hapruje fyzika, Geralt je po kolena ve vodě, ale hýbe se stejně jako na suchu. Celkově je pohyb postavy divnej a moc rychlej, nadopovanej panák :)
  • Já jo, ale k čemu jako, stejně je to komprimované, to s fullhd nemá nic společného.
  • Veskoslav detected as Hele and jezisi...
  • Pete.palis
    no jestli slunce zapadalo už za horizont...tak je to otázka pár minut, než se začne stmívat ;)
  • MickeyMutant
    Ty můžeš v tom videu na youtube zvolit 1080p?

EDIT: Jasně, já zapomněl, že mám aktivovaný HTML5 player!
  • Hnisavec
    myslíš tú žumpu hernej novinárčiny, kde recenzie píšu nevzdelané deti, čo nikdy neprečítali jedninú knihu a sú tam elementárne hrubky a štylistické prasačiny? a redakcia hromadne vybanovalo celé Playstation fórum v dobe, keď ich sponzoroval Mrkvosoft a to sa užívateľom majúcim Playstation nepáčilo a ohradili sa proti zavádzaniu? momentálne tam fičí vlezprdelkovstvo Pc deťom, ktoré generujú P2Click peniažky z reklamy...Sector nie je herná stránka, je to čistý biznis...skús tam napísať konštruktívnu kritiku k recenzii alebo dačo na nedotknuteľného Otázníka, čo dohral všetky PShry na youtube....ban, cenzúra, mazanie....
  • MickeyMutant
    Škoda, že ta videa nejsou natočená ve full HD (1080p). Takhle se ztrácí spousta detailů zvlášť u hry, která má v tom vyšším rozlišení co ukazovat.
  • Keyz
    Proč nedáváte odkaz na video v maximální kvalitě?
    https://www.youtube.com/watch?v=y0jvjW1Q4hM

Zde to postujete pouze v 720p... *7*
  • Bohužel sám všechny nepřepalcuješ troubo :D
  • Už to, že je igni prezentováno, jak jsi správně napsal jako plamenomet, je pyčovina nejvýššího kalibru.
  • Shania
    Ty si myslíš, že když budeš pokolena ve vodě a někdo tě osmahne plamenometem, že ti to nic neudělá?

Nepřijde mi nic divného na vkovi, co přivolává na pomoc svoji smečku a moc se nežene do utoku, pokud se brání.

Měl jsi spíš poukázat na to, že ho na začátku zastavila kačena:) Ta by měla aspoň par metru utect, když se na ni žene člověk.

Boje mi přijdou podobné jako u dvojky.
  • Souhlas. Jak Atmosféra, tak vzhled Geralta je v jedničce nejblíže předloze. Mně se zatím tohle moc nepozdává.
  • Jako jo, ale zase jak by se ti líbila prezentace ze hry, při které by jeden těžší souboj trval 20 minut. To by si ze hry samotné moc neviděl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit