Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Strategie no nevím, ale z občanské války jsem hrál pár her. Stříleček od history channel jasně byly to B ale zase si vemte že to je dost opomíjené téma a hodně neprávem. Battlegrounds do Hl2/ konverze do BF2 byl parádní kdy se vždycky čekalo než se přebijí muškety mělo své kouzlo. Rád bych si zahrál nějakou FPS na tohle téma bylo to kruté a drsné ty podmínky a krve tam bylo taky hodně asi oto dneska není zájem no. Což je škoda ale zase na druhou stranu když tahle strategie bude dobře vyvážená a né álá ROME2: Total gwar tak to může být taky sranda. *4*

I když když koukám na tyto obrázky tak nic pro mně mělo smysl kdyby to bylo Realtime takovíhle tahovky moc nemusím.
    • Carmamrdon
      Tak šup, honem si jdi nainstalovat nějakou pěknou indie hopsačku a tento typ her ponechej profesionálům. *3*
      • Carmageddon: Reincarnation je taky indie, víš to?
  • KIMCID
    *14* *14*
  • Ale joooo, je to dost dobré, pro mě osobně i náročné, ale zároveň přístupné
  • jednoduše, sid meier's gettysburg v krapet lepším kabátě
  • Naučí milovat historii ameriky? Epocha ameriky od minulosti, přítomnosti až po budoucnost v kostce: boj-boj-boj.
    • takze neco jako evropa za morem? *5*
      • V poslední době už těžko ameriku od evropy odlišit.
        • v posledni dobe? to jako, ze driv se tu nevalcilo tisice let v kuse?
          • Magister_Peditum
            V kuse ne, sem tam byl nějaký ten rok míru. Na druhou stranu nikde ve světě nebylo na malém území natěsnáno tolik rozličných států. Je zázrak, že jsem se tu ještě nevyvraždili. (i když jeden takový pokus tu už byl)
            • Fegelein
  • je tam jen jedna mapa nebo víc?
  • tak kolik je tam tých map? abych za to nevysolil 7€ a pak zjistím že je tam jen jedna
    • 1947

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit