-
tak nam zase odlozili PCars, uz po treti. To je tragédie tyhle nekonečné projekty. Star Citizen bude mět aspon 150 odložení,,,
-
Je to v podstate jedno kedže predpokladám, že niíekedy cez leto alebo jeseň tohto roku výjde uncharted trilógia pre ps4 :)
-
Tak co pc-tardi? Už vám zase odložili GTA???
-
-
dokud blbci kupujou omezenou verzi pro konzole tak zidi z R* to na PC nepusti no...
-
-
Anebo dokud PC blbci budou nakupovat v zátoce...
-
-
no tak za takovy pristup si R* nic jineho nezaslouzi...
-
-
No to běž ale někam...Jaký přístup ? Myslím, že PC verze bude mít jednak nejlepší grafiku a plynulost než kdekoliv jinde, vyšší počet lidí atd. Jedna nová rádiová stanice jen pro PC verzi (není to moc, ale počítá se to). Kdyby jim tohle bylo u prd*le, tak vydají obyčejný port (Ano nevyšlo, to, ale věřím, že to port nebude). Asi zním jako fanboy, ale R* si takový názor fakt nezaslouží, vzhledem k tomu, že jejich hry všechny za něco sotjí. To není žádný/é Ubisoft, EA a jjim podobní. To je dobrý přístup...
-
-
-
-
-
Oh gawd *9*
-
Hoj,
Vim, ze je to uplne OFFTOPIC a omlouvam se, ale na originu je ted Season Pass k TitanFallu za 0$, asi nejaka chyba ale funguje to *15*
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/titanfall/pc-download/addon/titanfall-season-pass -
-
Toto si zabil hned som to pridal dufam ze to pofacha Dakujem
-
Díky!!
-
Na konzolistovi pisou, ze je zdarma i pro Xboxy, tak je to asi planovane....
-
-
Jj jack uz to nasel na IGN, dik za upozorneni.
-
-
No nevím, když to chyba nebude tak se budou dožadovat peněz... nebo nevím radši ne. PS je tam stále.
Tak nevím, když to píšou i v bleskovkách *7* -
-
Hele co se tyce situaci, ktery se jiz odehraly tak by to melo bejt v pohode.
http://www.telegraph.co.uk/finance/personalfinance/money-saving-tips/10602641/Price-glitches-Do-retailers-have-to-honour-pricing-mistakes.html -
-
http://www.ign.com/articles/2015/03/11/titanfall-season-pass-content-is-free-on-xbox-one-and-xbox-360
Aha, píšou tam že to je anniversary takže by to smysl dávat mohlo. Tedy to se Ea pochlapila tenhle Season pass totiž výjde jinak na 24.99d a to není rozhodně úplně nejméně.
Díky za info, anyway. Sám bych to snad i přehlédl. -
-
Aha, diky za info. Tak to ale cumim ze na origin nehodili hnet zadnou mega reklamu na to.
Kazdopadne sem chtel informovat pripadny zajemce o vyuziti lakave moznosti, tak snat se to povedlo i kdyz jeste jednou znavam, ze pod clankem s Uncharted to nema co delat. *7* -
-
Já jsem to taky začal hrát až před pár měsíci znovu protože tehdy jsem jak víte měl slabou grafárnu a sekalo se mi to... ale jo na chvíly zabavý je problém u některých modů hlavně atrition co by ale vyšší levely hrát moc neměli přesto hrají matchmaking... kolikrát pravda je tým docela oslaben.
Pořád to jde vyrovnat skillem, tedy né že každý noob, si vezme auto pistolku a propifá se na 50tku za den. Kolikrát ani neplní někteří hráčí objectives. Nelíbí se mi Capture the flag a Skirmish taky moc nemusím ano mám radši Last titan standing atp... domination ale to hlavně kvůli Expení.
Hrát se dá, a s DLC snad to bude i lepší no. Která hra nemá problémy a neměla a která je bezchybna... nevím snad možná nějaké starší hry kde se ani moc nehrálo na mp.
Frontier defense? hmm tak to já hrál jen jednou asi záleží na to ským hraješ, ano je to nic moc když se vybodnou na ochranu té věže a radši jdou za zabizíma, takže za mně tohle mne tolik nebavilo. -
Letos sem to ještě vůbec nehrál a loni se k tomu vrátil jen kvůli coopu ale vím že kolikrát byl problém vůbec se založením hry kvůli malému množství hráčů. Respawn jednu chvíli dokonce některé módy rušil a na nátlak hráčů následně vracel zpět. Co si vzpomínám tak 2/3 hráčů okupovali Attrition ale jinak to byla dost slabota, mluvím o PC. Capture the Flag nebo Last Titan Standing sem kolikrát v noci musel zabalit jen proto že nebylo s kým hrát. *6*
-
Jaká roztříštěnost ? o čem to fáráš... poslední dobou mi příjdeš trochu nevyrovnaný (bez urážky)
Ta hra má komunitu, mně komunita nějak zajímat nemusí když se spolehám na sebe, kydlím trotlíky s vyšším levelem. Ta ohranost map je bohužel trochu pravda no ale nesmí se to hrát každý den. Která hra se neohraje že... tak nic no. Jinak si připrav dalších cirka 10gb na ty DLcčka. Aspon tedy první má 2,5gb. *3* -
Minimálně by to mohlo stmelit roztříštěnou komunitu kolem hry a o nějaký ten pátek ještě prodloužit její životnost. Nabídka využita a počítám že zítra půjde Titanfall zpět na disk. Coop proti botum sem přestal hrát právě kvůli ohraným základním mapám.
-
Mohl si to hodit do bleskovek, ale nevadí... já jsem rád doufám že se ty DLC hrají protože co jsem koukal tak hodně málo. Ted když to je zadara tak to asi bude hrát hodně lidí.
Děkovat si ani nemusel vygoogloval jsem to rychle... hlavně ted aby jsme si nemysleli že tohle bude od EA normální.
-
-
-
-
-
Dík! *1*
-
-
Muuuheehehhheheheheheheheh, Waistation! *1* *2* *15* *5* Ps4 po "bombach" Driveclub, Knack, a cinematic experience Order 1886, vsechny 4/10 na svoji pravou bombu teprve ceka. Zbytecna konzole, minimalne do 2016.
-
-
misto 60 fps zjistili, ze to nejede ani 30, tak to radeji odlozili, aby to doklepali aspon na tricitku pro lepsi cinematic feeling *1* *1* *1*
-
-
jo a dietoložka je na mě pyšná, další kilo dole
-
-
No zajímavý, že já jakožto vlastník jak PS4, tak i X-One, mám spíš problém s X-Boxem. Osobně třeba vůbec nehraju závodní hry a to co tam předvádí s (kolikátým už?) pokračování Forzy mě docela vytáčí.
PS4 pravda teď s Orderem díru do světa neudělala, ale aspoň má příslib do budoucna v těch exkluzivitách, který X-Box prostě nemá (vždyť si skoro všechny můžu zahrát na PC...).
Mě přijde vtipný jak spousta lidí co nesnáší PS4, pak je schopná vychvalovat do nebes sr*čky jako Halo apod... tyhle konzolový komplexy jsou na doktora... -
Zbytecny je akorat tvuj prispevek a nejen do roku 2016. :)
-
-
Vždyť má pravdu ps4 exkluzivity jsou zatím velká bída.
-
-
A? Konzole si lidi nekupuji kvuli exkluzivitam. Alespon ne primarne. Ty maji spise vliv na to, pro kterou se rozhodnou.
-
-
Já myslím, že těch lidí, kteří si konzoli pořídí jenom kvůli exkluzivkám nebude málo. Nebýt exkluzivek, tak o konzoli ani neuvažuju. Ale to jsem já.
-
-
Ber to tak ze vetsina lidi tu ma PS4, takze kritiku nesnesou, kdyz vyplazli zbytecne 12K za nic.
-
-
No já nemám PS4, ale stejně si myslím, že je to kok*t, co neví o čem mluví.
-
-
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=N493CQgQ_Hk
-
než přijde U4, tak by alespoň mohli vypustit předchozí díly na PS4 :)