Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emvee81
    Jinak mně by se hodně líbil třeba Tom Hardy (padělatel z Inception)..
  • Psychotic
    Také jsem Fillionův fanda. Tedy, pokud vybere Burger někoho jiného, nevadí mi to, ale doufám, že na něj nezanevře jen proto, že ho všichni chtějí. Aby nám ukázal, že to on je tady kreativní mozek a ne my.
  • Tajně jsem doufal, že Filliona budou favorizovat. V době, kdy jsem se dozvěděl, že je v přípravě natáčení Uncharted jsem měl dokoukanou Firefly a Serenity. Kapitán Malcolm 'Mal' Reynolds a Nathan Drake si jsou dost podobný.
  • prestigo88
    No myslím, že tenhle film dopadne jako Princ of Persia. Nebude to ani špatný, ale ani dobrý a druhej den už si nevzpomenete o čem to vlastně bylo.
  • Burger je podle mě skvělá volba. Je to režisér, kterej zatim nenatočil vyloženě špatnej film, spíš naopak, a navíc je vidět že si s látkou dokáže skvěle vyhrát. Ohledně autorova výroka že "Bradley Cooper, který zabodoval ve Všemocném, jako materiál na Drakea příliš nevypadá, hlavně hereckým projevem" si dovolim hodně tvrdě nesouhlasit, protože Cooper je skvělej herec (podle mě o dost lepší než Fillion, ale ani tady bych nebyl proti) a herec je od toho aby se dokázal vžít do postavy a přizpůsobit tomu svuj hereckej projev. Navíc Cooper má skvělej komediální i akční potenciál, což předved v Hangover a A-Teamu.
    • Tak si nejsem uplne jisty, zda herci z takovych "klasik" jako Hangover a A-Team jsou nejakou zanmkou kvality.
      • Nikde nebyla zmínka o "klasikách", vzhledem k tomu že opravdovejch klasik je hodně pomálu, ale každopádně Cooper dokázal, že je schopnej hodně přesvědčivě zahrát vícero poloh. Navíc se začíná silně prosazovat v Hollywoodský filmový produkci a ne jen v televizní/seriálový jako Fillion, na což publikum slyší. Cooper prostě zatim vyloženě špatně nezahrál, čimž neřikám že Fillion ano. Ještě když se vrátím k těm klasikám, tak Cooper s Fillionem si zatim opravdu nemaj co vyčítat a navíc ani účinkování v "klasikách" neni známkou výtečnýho herectví viz. například Mark Hamill jako Luke Skywalker ze Star Wars fakt neni žádnej skvělej herec a stejně měl hlavní roli a SW prostě jsou klasika ;) Každopádně flm je ještě relativně hodně daleko a tohle všechno jsou jen spekulace.
  • Celej Maroš Kramár *1*
  • Jak tu už napsali ostatní: Cooper přitáhne větší pozornost, víc tržeb. Jít na trh s filmem, který má v hlavní roli nějakýho Fillona, kterýho nikdo nezná je ekonomická sebevražda. Do toho nepůjde žádný studio. A tím že ho nikdo nezná myslím to, že 90% lidí, kteří chodí do kina a budou dělat tržby nesledují Firefly. S tím souvisí i ono "co si přejí fanoušci"...už hodněkrát se za poslední roky ukázalo, že fanoušci, potažmo hype na webu nerovná se úspěch (viz Kick-ass, Hadi v letadle, atd atd). Navíc to není žádnej extra herec, i když to geekům asi těžko vysvětlíte. Já bych v roli Natea viděl raději Jirku Krampola. Sullyho by mohla hrát Bohdalová.
    • kostejnesmrtelny
      Mě teda téměř 100M tržby Kick-Ass nepřijdou jako ekonomickej neúspěch, vzhledem k ani ne 30M rozpočtu.
    • Je to smutný, ale je to pravda a můžete se umínusovat jak chcete. I přesto že Fierfly je svym způsobem skvělej, zas tolik lidí na něm fakt neujíždí. Samozřejmě bez souhlasu s poslední větou, která byla myšlená pravděpodobně dost ironicky :D
  • Hlavni je reziser ..Neil Burger na me pusobi docela rozpacite... Vsemocny byl dobry film , ale to je od nej asi tak vse ... no uvidime co jeste bude
  • jesusek
    Ewan McGregor by nebyl špatnej. Nebo Matt Damon.
    • A kdo by je zaplatil? Navíc Damon teda nic moc... Já bych byl pro toho Coopera, která na to rozhodně schopnosti má...
      • jesusek
        Uvedl jsem pouze příklad. *4* A jak píše turbolachtan, taky myslím, že by to zase takovej problém nebyl.
      • Nevím, jestli studio nějak seškrtalo rozpočet, ale pokud byl předtím ve hře Russell a Wahlberg, kteří rozhodně neberou milion dva, tak by si mohli dovolit i Damona.
  • Fillion je hodne charismatickej clovek. Otazkou ale neni, zda umi jen hrat, ale jak vychazi se stabem, co sam tomu filmu prinese, jake ma znamosti (bohuzel) atd... Ale uz to, ze dabuje nektere hry svedci, ze se snazi jit s dobou a ma k nim nejaky vztah. Urcite bych byl pro.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit