Přejít na výpis diskuzí
Uncharted film žije, ale začíná zase od nuly
27.7.2011 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
"Uncharted se bude muset opřít o fanouškovskou základnu".. kromě čestných výjimek typu Star Wars či Star Trek, se v minulosti již mnohokrát ukázalo, že fanouškovská základna tržby filmu nepřinese. Takže rejžovi a studiu může být nějaký Filliion ukradený, protože tvář třeba zmiňovaného Bradleyho Coopera automaticky film zatraktivní hordě fandů a fanynek Pařby ve Vegas...
-
-
Bohuzel uz to ani pro Star Trek neplati :(
-
Já ovšem neříkám, že fans vytvoří dostatečné zisky, i Kick-Ass ukázal, že tohle nestačí. Ale je to dobrý základ a spíše takové minimum, bez nějž se sotva odrazí dále. Samozřejmě vše závisí na nákladech.
Plus Fillion získává mnoho bodů u mainstreamu za Castla...alespoň :)
-
-
Cooper bude fajn. Zajimave by to mohl dat i dole zminovanej Damon.
Ale jak tak premyslim, tak uplne nejlip by mi na Drakea sedel Clooney - musel by si ale obarvit tu sedivejici kstici : D -
No pokud tam nakonec Nathan Fillion bude tak se na to teším, ale po zklamání z Tekkena už těmhle filmům moc nevěřím *13*
-
-
Tekken zase byla jiná váhová třída, nízký rozpočet, nikdy nebylo jasné, na jaký trh se cílí, mizerná produkce.... Tady spíš jde o to, aby Uncharted nespadlo vedle Max Paynea nebo Hitmana.
-
-
Problem je spis ten,ze zatim se snad o zadnym filmu podle hry neda rict,ze je vylozene povedeny.A to meli kolikrat i docela slusne rozpocty.
-
-
Snad jen Silent Hill.
-
-
nebo Mortal Kombat... ten 1. urcite.
-
-
MK je spíš guilty pleasure než dobrej film *5*
-
-
-
-
-
-
Mně přijde, že jsem asi jedinej člověk, kterýmu Firefly přišlo jako naprosto průměrný a nezáživný sci-fi :)
A Fillion mi nikdy nebyl sympatickej a ani mi nepřišel jako přesvědčivej herec :)
Btw, ačkoliv tohle neni flame a myslim to vážně, jsem zvědavej na počet mínusek :) -
-
Jak se to vezme, mě například k Firefly přivedl o něco déle natočený Serenity, fanoušky série vymodlený celovečerák, po němž přišlo zklamání v podobě zrušení natáčení další sezóny. Jinak by mne zřejmě Firefly samo o sobě asi taky moc nenadchlo. Efekty mi hodně připomněly Battlestar Galacticu a po čase mi přišla sympatická i kombinace charakterů Firefly. Jde o to, že se zde kombinuje styl divokého západu zasazeného do sci-fi kabátu space opery alá Star Wars (přirovnání ke SW berte s rezervou, nic nepřekoná Lucasovu vizi dokonalé rovnováhy temné a světlé strany síly v dokonale a složitě fungujícím inversu), což je pro spoustu fanoušků science fiction osvěžující kombinace.
Nejsem zarytý fanda seriálu, ale jistým způsobem mě oslovil a začal zajímat právě díky výše uvedenému Serenity. -
-
edit: universu, inversu přece jenom zní dost divně. :))
-
-
-
Mark Wahlberg není vůbec špatný herec, má i dobrý komický potenciál, ale na mě prostě nepůsobí jako sympaťák. Víte co? Omlaďte Bruce Campbella a hoďte ho tam! :D
-
-
Bruce Campbella bych si dokázal představit v roli Sullyho. Spolu s Fillionem by to byl splněný sen všech geeků :) To je ale asi ten největší problém, fanouškovská základna je velká, ale jen v rámci vymezené skupiny lidí, která jen těžko studiu zajistí záruku vysokých zisků. Ale věřím že Burger by se toho mohl chytnout zodpovědně a přijít s kompromisem, který se bude zamlouvat nám všem :)
-
-
Tyjo, Campbell v roli Sullyho! To je dobrej nápad!
-
-
Wahlberg je dobrej herec ale nemusí ho cpát všude.Stačilo že se zahrál Maxe Payna.Ať jde hrát do jiných holywoodských béček :D
-