Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nic moc ta dvojka, to lidi chvalej ale to je fakt pro lidi co je bavi furt ratata a strilet nejvic.

• Derp_1337

Jo, tak to je pravda. Druhý díl měl skvělé akční sekvence. Obzvlášť ta část s vlakem byla legendární.

A ačkoliv Chloe byla celkem cool postava, tak to randění s ní nebyl zrovna žádný zázrak. Drake s ní strávil tak první 1/3 hry, ona ho pak (tak trochu) podradila a většinu hry pak strávil s Elenou (v Uncharted 4 je už jeho manželkou).

• Kverulant

Já mám zase nejradši dvojku, super akční sekvence a Drake tam randí s Chloe.

• Můžeš ty napsat to řečí lidskou prosím ? 

• Gulivera84

To je zivot....

• Jack1947

Takže víceméně jen SMoother" Gameplay což může být i dost PC verze asi bude už na desítku 🤔🤨😮😎

• Jack1947

To je jak motion flow, už by mi bez toho akční scény připadali nudně, jen nevím srovnání s realitou ta se jakoby - nepoposekává rychlém sledu lol 😄😎😅

• Jack1947

Spíš naopak jsem tak zvyklej na slideshow že mi ani nedojde že to jede sotva 25...

• Jack1947

Na pc 4K teda kdo může a Full detaily 😉😊

• Jack1947

V rámci pár dní možná měsíc.

• Jack1947

Od roku 2007 lol tak to je slušnej výkon 🤣😃😄😅 já to hrál až 2014 a to jsem si říkal že pozdě.

• Jack1947

Hrozná ptákovina, vystřílet do nepřátel celej zásobník 😬🤢🤮

• Jack1947

Až na pár blbostí... možná jo, nevím já už shlédl pár videí i když chápu je to furt jiné než hrát šak zahraji až výjde🙂

• Jack1947

To by měli aspon těch 2.

• Gulivera84

Jasne, uz sem natesenej naten vlak, okterym se sem tam  pise, jako genialnim uvodu do hry...takze sem zvedavej....jinak nejsem zatizenej vzhledem hry, nijak mi to nevadi, vzdy je prome dulezity, jak moc to dokaze hrace zahackovat, a tady to proste funguje. Taky je fajnze to neni zadny 100h utrpeni, ale svizna jizda😇 Nechapu ze sem to tak dlouho odkladal....

• radim.zaty

Na jedničce se zub času, co se týče mechanik, fakt podepsal. Překousni to, od dvojky se to skokově zlepší. 

• Gulivera84

Zrovna si doplnuju vzdelani a jedu od jednicky, jako jak tady padlo, ty strelecky areny sou otravny a jejich dost, ale mato neco dosebe, a dabing Ely je skvelej, myslim ze to je Ell z step by step ze.....krasnej hlas...

• Derp_1337

Jo, asi nejlepší díly jsou 3. a 4.

Příčemž Uncharted 4: Thief's End je epický díl a každý hráč by si ho měl zahrát jako povinost.

• Mohli by pro fandy ale jinak za me nic moc. Ty stare dily to je vic jen strilecka. 1 dil usel, 2 dil me nejvic vadil a 3dil byl takovej uz zabavnejsi :) 4 je asi nej a 5dil je zase jen vojenska nuda se dvema holkama :)

• jack

skoda, že neudělají na PC edici všech dílů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit