Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • doufam ze uz se tvurci polepsi a udelaji FO4 mnohem lepsi! a ne tak nudne
  • Fallout NV je super hra! Skvele vystihli atmosferu ty postapo pouste.
  • No doufam ze to bude nejmene tak dobry jako fallout New Vegas.Trojka byla strasna.Celej obsah byl frustrujici.Kolikrat nesmyslne ukoly nemajici logiku a prazdne lokace na mape.Jen dve velka mesta jinac samy metra a tunely.S New Vegas jakoby sem se dotkl zase stareho Fallout 1 ci 2.
  • deridon
    IGN: "Skyrim with guns!"
    • Len aby to nakoniec nebola pravda.
  • Já nevím, co pořád řešíte. Fallout 4 jednou bude a nebude to zase tak moc za dlouho. Bethesda své hry vydává s jasnou pravidelností. Já bych čekal F4 do roka, max. do dvou. Nový díl TES bych pak čekal kolem roku 2016-2017, max. 2018. *3*
  • Očekávám další FPS hrající si na RPG. Bude to vypadat hezky (dokud fanoušci nevydají vlastní textury), bude to mít moře chyb, na které pojedou patche a DLC jak na běžícím pásu už v den uvedení na trh, bude to easy, aby si to zahráli i děti a konzole z toho budou smrdět na kilometry. Tak teda hurá *1*
    • Nevím za co ta mínuska. Popsal si hry Bethesdy do puntíku. Dokud ty jejich hry nedodělají fanoušci, jsou nezajímavé až téměř nehratelné. Moc dobře to vím, hrál jsem všechny díly TES a rovněž Fallouty. Mě by zajímalo, co si v Bethesdě říkají, když vidí neoficiální patche na jejich práci. Mě by teda nebylo příjemný, když bych na něčem makal jako profesionál s velkým rozpočtem a slušným platem a pak mou práci opravoval nějak Franta, co celý den dře v práci a pak jen tak mimochodem pro zábavu po večerech opravuje mě profesionála, který je za to placen. K tomu to Franta dělá zcela zdarma pro svou potěchu a pro komunitu. Kdyby za to aspoň Frantovi někdy napsali "hele, díky, jsi dobrej". No aspoň že to dělá komunita.
      • Firmu nezujima vyplakavanie nespokojnych, ale predaje a tie su vyborne . Modifikacie su skvele, pretoze ich hry su na ne prisposobene. Je jasne, ze velka komunita vie na hotovej hre s prislusnymi nastrojmi vyvinut a opravit vela veci. To by sa vsak dalo spravit s kazdou hrou, ktora by tieto moznosti ponukala. Stale vsak ide len o bonus navyse, pretoze vacsina penazi je z konzol, kde je to nemodovane.
        • Taky konzolisty upřímně lituju, že hrají hry od Bethesdy nemodovane. *4*
          • Vidis oni nelutuju, ale hraju a hlavne platia. Okrem toho vanilla je urcite stabilnejsia ako zmeska modov. Aj na zahranicnych forach Skyrimu je vidiet, ze totalna vacsina stazujucich co maju rozbitu hru, to hra na pc+ mnozstve vzajomne nekompatibilnych modov.
            • Vo svojom strielani naslepo si sa dost netrafil *2*
            • nesmysl... jde vidět, že o tom vůbec nic nevíš
          • Jack1947
            Doparil jsem nemodovany F3 i secky DLC na konzoli a hralo se mi to dobre. Im Guilty. *2*
            • Tak už víme, co je příčinou
      • Tak nějak jsem to myslel i skrze ty textury. Jakože hra vypadá dobře přesně do té doby, než udělá někdo jiné textury a pak si klasicky všichni uvědomí, že ta hra zase tak hezká s oficiálníma texturama není *4*

        Mínuska neřeším, protože za pravdu se každý bije *1*
        • Já si hnusnýho sněhu ve Skyrimu všiml hned, jak jsem se dostal k věži obývané bandity kousek od Riverwoodu. Nemohl jsem věřit vlastním očím a myslel jsem si, že mám snad nějaký bug grafické karty. Pak se mi nechtělo věřit, že je skutečně v AAA hře 2D řetěz. Úplně první bug byl asi tak 10 sekund po zapnutí hry, kdy jsem odletěl společně s vozem a svými spoluvězni kamsi do nebe - koně si asi hráli na Santovy soby či co. Podruhé už se to nestalo (po loadingu z menu), ale zase mě překvapilo, jak mají NPC podivně zalomený krk, když se dostanou do boje. Při mém prvním setkání se dveřma jsem vypnul hru, naloadoval Oblivion a provedl srovnání. Textury a model dveří v mém silně modifikovaném Oblivionu vypadaly mnohem lépe než ty v super novém 10/10 Skyrimu.

          Abych to zkrátil. Po týdnu hraní jsem hru odložil na více jak rok a vyplatilo se. Dnes hraju pěknou a dodělanou hru sice s pár bugy, ale to už se holt nedá nic dělat.
          • S těmi soby je to vtipné *3*
        • Já s tebou naprosto souhlasím, dost se divím, že Betheseda nezaměstnává ty modery. Jak je možné, že udělají mnohem lepší práci než jejich vlastní pracovníci? Osobně už nehraju, žádnou hru od Bethesedy dokud neprojedu NEXUS a nestahnu tam vylepšení pro ní.
          • Ja tomu šanci dávám, ale zatím marně. Pravidelně mně odrazuje lehká obtížnost, inventář, skilltree a další ústupky, které z těch her dělají FPS, kde mám místo kvéru meč a štít. Ale jako chápu, že se to lidem líbí. Já si ale vždycky raději zahraju F1/2 nebo Tactics *4*
          • Přesně tak. Nexus je nutnost. Vše pěkně zdarma a vím, že to ty lidi dělali ze srdce a ne pro prachy. Kvalita některých modifikací je až neuvěřitelná - pro mě jsou moddeři takoví malí hrdinové a velmi si jich vážím.
      • Co by na to měli říkát? Svou práci odflákli a lidi jim to kupovali po milionech a dokonce recenzenti to hodnotí jako RPG roku a podobné bláboly čili musí být spokojeni, že jim to lidi i po letech stále žerou a užívají si zisky. Co na plat Bethesda v tom umí chodit, tomu všechna čest, bohužel je to zapříčené lidskou blbostí.
        • Zase lepší, když vyjde aspoň nějaká hra, u které je možnost jí dodělat, než když nevyjde nic. Skyrim dodělaný komunitou mě moc baví a je jasný, že sama komunita by celý Skyrim sotva udělala. Tak aspoň že Bethesda něco začne. Ale uznávám, že mě vždycky štve jim za ty nedodělky poslat prachy. Kdyby aspoň recenzenti nebyli takoví hlupáci a na hru se pořádně podívali. Já pořád nechápu, jak mohl Skyrim po vydání dostat 10/10. Ta hra ani hned po vydání nebyla katastrofa, ale chyb tam bylo tolik, mnohdy velmi hloupých, že by nikdo udělovat max. hodnocení neměl.
          • To máš pravdu, ale když pak Vávra napsal svých 100+ důvodů, tak se všichni mohli po*rat
          • Tak mody vylepší jenom grafiku, max interface. Příběh, system levelovaní, RPG prvky, bojový systém= to vše zůstane a to vše je na bídné úrovni. Mody ti to vylepší vzhledově a bude se ti to lépe hrát(např. nový inventrář), ale pořád je to hodně povrchní, repetitivní a nudné. Sám jsem to po roce a něco rozehrál s modama a musím smeknout: grafika je opravdu skvělá a inventář taky klobouk dolů před těma co to dělali, jenže po 20 hodinách jsem zase zjistil, že to hraji ani nevím proč a šíleně se u toho nudím.
            • Modifikace dělají více. Sice nemění jádro hry, ale dělají na něj slušnou nástavbu. Kamenem úrazu Skyrimu je např. obtížnost. A na to tu je modifikace, která dovoluje obtížnost zvýšit různými způsoby - mobové dávají větší poškození, nebo mají více životů, anebo třeba obojí. Je to na hráči, co si vybere. Zatímco před těmi dvěma roky jsem hrál hru cca 5 hodin a už jsem bez problémů zabil prvního draka, nyní díky modifikacím je boj s drakem něco sakra odlišného a je to výzva. Modifikace také umí např. zvýšit odměnu za bounty questy, které se na vyšším levelu vůbec nevyplatí plnit.

              Jinak pravda, že řada questů ve Skyrimu je špatných, povrchních. Ale pár dobrých tam pořád je a často vykouknou zcela nečekaně.
          • 10/10 je naprosto zcestné hodnocení. Už jen kvůli tomu echt hnusnému vizuálu opravdu nejde dát plnou palbu, o zbytku obsahu ani nemluvě...
          • Schválně se někdy podívej na recenzi BG2. Ta tenkrát nedostala 100% z jediného důvodu - místy byla těžká *4* Kdyby se podle tehdejších měřítek hodnotil Skyrim, tak by to dopadlo hodně bídně *1*
  • Pokial to nebude pod bethesdou robit obsidian tak nezajem a kto chce stary fallout tak wasteland 2 uz ma betu tak by ste sa ho dockat mohli
  • 9 z 10 nerdů doporučuje vyhnout se této hře širokým obloukem *1*
    • Jen blázna může zajímat nějaký trapný hype Fallbliviona 2, když se blíží Wasteland 2...
  • Když Fallout 3 vysel hodne lidi bylo zklamanych. Ja docela taky, ale vim ze to není vůbec spatna hra. Hlavne v dnesni době kdy podobne hry prakticky nevychazeji tak cloveku dojde ze to je vlastne dobra hra. A zase napisu pro pripadne antiBethesda kecaly, nikdo jinej dneska F4 udelat nemůže aby to aspoň trochu stalo za to, zadny studio na to bud nemá prostředky nebo ma svoje znacky, teoreticky, pac na to samo taky nemaj licenci a budme radi ze tahle znacka neskončila nekde na kickstarteru. F4 bude udelany v duchu dnesni doby, takze kdo opet ceka navrat ke krenum at radsi neceka. Kazdopadne si myslim ze to bude zabavna hra, ona Bethesda preci jen trochu takovy ten hardcore nadech u her porad drzi.
    • Pokud vím, práva má Bethesda a vedla o ně docela slušné spory a nakonec vyhrála. Fallout a TES jsou dvě nejdůležitější značky Bethesdy, potmažmo Zenimaxu. Nepochybuju o tom, že na tom budou dělat právě oni. A jestli je to správně? Já myslím že ano a souhlasím s tvými argumenty. Pro takovou značku je škoda malého studia bez peněz. Ony ty prachy bohužel jsou nutné, když má vzniknout AAA hra. Že jsou hry jak pro idioty už je jiné téma a mnohdy je to bohužel pravda.
    • Kickstarter s Falloutem? To mi zrovna zni mnohem lip, nez Fallout od Bethesdy (nebo EA, Blizzard...)
      Pro me neni rozdil, jeztli Fallout vydaj prave oni, nebo nikdo.
      Tim to nechci nikomu brat - kdo si tu hru uzije, tak at.
      Podle me ale dela Bethesda sice open world, ale s hrozne podivne umelym prostredim a jejich grafika mi taky neprijde moc uchvatna. Proste atmosfera zadna - vetsinou.
    • Sorry, ale to, co předvádíš je přesně to dnešní myšlení, kvůli kterému upadává kvalita her. A tím myslím tohle: "Je to sice špatná hra, ale protože nevychází nic podobného, tak je vlastně dobrá." ... Jako příklad bych uvedl restartovanou sérii WRC od Milestone - jsou to paskvily, které kvalitou nesahají předchozí WRC sérii ani po kotníky, ale protože momentálně nejsou na trhu jiné rally hry, tak lidé říkají, že je to dobré a dokonce hry dostávají i nadprůměrné hodnocení v recenzích. Dokud tu bude přetrvávat tohle myšlení, hry budou pořád stejně blbé.
      • Ale F3 není spatna hra, ona byla dobra i když zrovna vysla, akorát v te době nebyl stupeň zdebilnovani her ještě na takove vysi takze to spouste lidem prislo oproti klasickym falloutum zdebilnene, dneska uz to tak zdaleka nepusobi a je to vzasade stejna klasika jako fallouty stare.
      • Jenže Fallout neni WRC, takhle zmrvenej Fallout rozhodně nebyl.
        WRC dopadlo hodně špatně, Fallout akorát přešel z izometrickýho do fps pohledu. A to že jiný podobný hry nejsou... Už to tak prostě je.
        • " Fallout akorát přešel z izometrickýho do fps pohledu." To slovíčko jenom jsi nemyslel vážně, že jo ? Změnil se z dobrého Turn Based na naprosto tuctovou střílečku. S pěkným světem a omáčkou kolem ale odmysli si, že to je Fallout a co dostaneš. Cčkovou střílečku.
    • oprava.korenum a ne krenum..heh
  • Jack1947
    Opet diskuze, ted jiz to bude pravda a proc by nebyla ze. Kdo si blahove myslel ze nechaji tvurci
    znacku Fallout lezet ladem skladem... ten se vzdy mylil jen nebyl ten pravy cas, kdovi jestli ani toto neni nafoukla bublina, zosnovana samotnou Bethesdou. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit