Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se (velký fanda série UT) přiznám, že mi zatím ani hra, ani žádné z videí neukázalo nic, z čeho bych aspoň trochu padnul na zadek. Spíš to na mě vše působí naopak — mám pocit, že vidím šestnáct let starou hru se vším všudy, že se vůbec nic nezměnilo. Ano, vypadá hezčí, ale jinak? A i ty kosmetické změny jsou až neuvěřitelně konzervativní - zbraně vypadají stejně, střelba z nich taky, mapy jsou mnohdy předělávkami původních. Jako bychom se báli cokoli změnit, ale namlouváme si opak. Tím nijak nerejpám, jen hledám odpověď na otázku — co na tom má být tak úchvatného? Co mi uniká? Otevřete mi prosím oči, díky.
  • Unreal Tournament, dvě slova, která zamrazí na zádech a vrátí vás do roku 2000, neboli Unreal Tournament 2000. Je příjemné vidět, že se tvůrci od mladších a méně úspěšných titulů, opět vracejí ke staré dobré klasice v novém kabátě.
    Stará dobrá grafiky s novějšími a lepšími detaily odpovídající 16 letům vývoje hardwaru a zachování původních vlastností hry. Od dob 2000 všechny UT byly jen slabým pokusem o modernizaci něčeho co modernizovat nepotřebovalo, jen nějaké napodobení a přiblížení se jiným tehdy úspěšným řežbám jako např. Quake. Bohužel to byl velký omyl a UT upadlo do zapomnění. Proto tento Revival má velkou šanci na úspěch a už se těším, neboť s UT 2000 mám spojeno plno hezkých vzpomínek.
  • Nesmysl :) Tohle nemá s UT3 nic moc společnýho, mnohem víc se odvíjí od původního UT99, což je cíl vývojářů. A zdá se, že se zatím docela daří.
  • Jack1947
    Včera jsem si dal zápas, dokonce jsem jim to i nandal a byl jsem první *2* , zatím jsem jen nastřílel double kill a triple -multikill ...vadí mi lagy a i ne úplně vyladěná stabilita ano hra padá a pak se nejde ani připojit a až po restartu. Dal jsem si jich více, třeba CTF není úplně nej jen jedna mapa a docela nic moc textury.

    Ale jo, sice tomuhle žánru neholduji a nikdy jsem moc nefandil ale můžu říct že na zabití, pár minut denně to není špatné. Nevyžaduje to nějaké moc přemýšlení... baví to. Jen je třeba hrát na evropských serverech na serverech s vyšší odezvou to je docela nic moc. Chceto ještě nějakou práci ale už ted se dá říct že to bude super.

    Ta grafika je trochu mázlá a vadí mi i jiné věci, třeba postava před/při sebrání nové zbraně udělá jakýsi úskok, jestli to je lagy netuším. Je to jen někdy. Potom asi budu muset pořešit nastavení na změnu zbraně na klávesy ( njn když někomu nefunguje kolečko je to docela nemilé) Autio switch mi nevadí, ale když třeba nechci sniperku tak mi to trochu vadí.
  • A bude i Tactical Ops??
  • Asharak
    Jo napřed musí předělat zbraně co tak jsou jako placeholdery a možná min zakřivené hrany u nových map...
  • Asharak
    Teď hlavně počkat na re design zbraní. Ty tři zatím vypadají úžasně. Jen doufám že tam bude starý minigun s kovovou municí.
  • Asharak
    Jj ten primární ántialiasing me taky napřed zklamal stačí vypnout no FXAA je taky mázlej ale jen trošku.
  • Asharak
    Páč ti to spadne reálně pod šedesát a automaticky na třicet díky vlastnosti V-sync (pravidlo dvojnásobku) lepší vypnout ti monitor nebude řezat obraz... Resp. Takže ne padesát to asi nebude :P
  • Asharak
    Headshot! headshot!M M M M M M MONSTER KILL
  • Unreal Tournament je nesmrtelna klasika. To nemuzes s nicim srovnavat a uz vubec ne s tema hrama ktere si tam napsal. A ta hudba.......to je nostalgie. Ja chci zpatky o 15 let!!! *1*
  • Jack1947
    Cože jak je to u mně, sledoval si generál chat? nejsem na tuhle rychlou akci tvyklý a popravdě mi nikdy moc nevyhovovala. To neznamená že bych se nedokázal přizpůsobit.
  • Co? Mam zaplej vsync a max mam 60 FPS a nekdy to proste v sekunde klesne na 50 a udela to takovej sek a pak zas zpatky na 60. Nevim co to je
  • Já nevím jak je to u tebe, ale já žádné problémy s připojováním nemám. Samozřejmě, že hraju s cápkama co to pařili celý den, ale to není nic co by se po půl hodiny hraní nesmázlo. Já osobně jsem za poslední tři roky hrál z fps maximálně Planetside 2 a to ještě většinu času jsem strávil v tanku a stejně jsem v deathmatchi, kde jednoho životnost je asi 30s dal pár killing spree a většinou byl v horní třetině tabulky. *2*
  • Já bych radši Quake 6, abych pravdu řekl, tak z Unreal 3 mě nadchnul už jenom engine a hry které jsou v něm udělané doteď vypadají skvěle, takže jsem opravdu rád za nový engine a teším se, až vyjdou win 10, DX12 a hlavně pořádné hry, z těch oznámených se teším nejvíc na nového spacehulka, ale třeba nový Mass effect v UE4 *14* (ale mohli by vrátit systém přehřívání zbraní z jedničky, nástup munice ve 2jce mě fakt naštval)
  • del0
    Q3 owns them all. *6*
  • Jack1947
    No mé pocity jsou poněkud rozporuplné nejen proto že jsem byl hozen na server s hráči s vyšším rankem, jenže připojit si do hry to je vůbec to nejtěžší možná tomu i odpovídá fakt že když se dá něco zadarmo očekávejte že taky lidi to budou využívat... a tady jsou asi servery děsně zaneprázdněné.

    Já nevím no nostalgie je určitě nádhera akorát je problém jestli to člověka bude bavit když se připojí o hry v beginner chanellu aby ho rozmázl po stěně nějaký blázen co to už má napařené za celý den.

    Jak se řiká ráno moudřejší večera, ano sdovedu i říct že na mě to může být rychlé... nepopírám degeneraci z oktanem napumpovaných COD/BF. Holt to potřebuje člověk dostat trochu do krve, byt by hrál třeba jen s jedním podobně postiženým hráčem.
  • No chvili jsem hral Deck, protoze mam tu mapu hodne rad. Ale nejak to nebylo ono (ale to muze byt naladou). Ale dobra, serie si zaslouzi oziveni... asi zapnu steam, a nainstaluju si preci jen UT99 a dam si to cely jednou dokolecka... jeslti se ovsem nezaseknu u dvou vezi, hezky nahore s odstrelovackou... (to byly casy :)
  • Jack1947
    Já myslel že 97. No holt každý to známe pod jiným názvem. I když asi podle data vydání to bude těch 99... no.
  • A co sem lezeš...Ty opica z Orlové? Když Tě to nebaví hrát,jdi tam...kde se píše o Sims,mezi holky,vem si k pc šatičky,řekni si o tampon ten si píchni do pr... a neotravuj,Ty akční..Sims,to si mě pobavil. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit