-
Jó tak na tohle jsem se těšil, díky za recenzi. Ta grafika je náhodou hodně zajímavá i když to není úplně můj šálek kávy, hrozně mi připomíná takový ty ilustrace v učebnicích dějepisu na prvním stupni a to je fajn, vzhledem k tématu.
-
Taky zrovna nemusím pixel art, ale psát pod každou diskuzi tyhle bláboly je otřepaný, nemyslíš ?
-
Staticky ten vizuál působí moc hezky, ale jakmile se to začalo hýbat, přešla mě chuť. Škoda.
-
Koho mi jen tyhle bláboly připomínají? Už vím, Joa. Ten chlapec mě vždycky pobavil.
-
Na tom něco bude, páč tohle bych asi ani netahal... (bez urážky).
-
*unrest, zatracený touchpad. Nejsem graphic whore, ale nejsem ani cheap whore, někdy mi příjde, že lidi tyhle hry hrají jen proto, aby byli "in" hra jde udělat hezky i za malý peníz, hry kupuju, ale i kdych warezil, tak tohle bych považoval za plýtvání místa na hdd, svojí výplatou radši podpořím jiné tituly
-
nepřipustil sis, že na něm něco bude?
-
Tak to už je opravdu jen hate. Nic víc.
-
Myslis to nudne genericke rpg s ruskou budget grafikou z roku 2002 a principmi z rpg o zivote Franca Jozefa? S ultimatnymi predajmi 300tisic enormnych kusov...wauuuu
-
ne, hru hodnotím jako celek a protože nejsem slepý a nehraju haptické hry nebo předčítané textové adventury tak je pro mě a pro každého normálního a neslepého člověka grafika velice podstatnou částí hry a naprosto mě nezajímá o co jsem přišel s dwarf fortress, protože i ta "nejhezčí" grafická nadstavba mi příjde hnusná, to radši zůstanu u dungeon keepera 1, little big adventure má lepší grafiku než grafické nadstavby DF i U
-
A co takhle hodnotit především dobrou hru, když dobrá je? A grafice pak něco odpustit, protože hra má jiné kvality? Ne?
-
Pamatuju si kdy ještě vycházely na PC super velký hry, exkluzivní PC tituly, jako Divinity: Original Sin, nebo Company of Heroes 2. To byla doba! Už je to tak dávno *15*
-
u textové adventury neceknu ani slovo proti grafice, já hrál hry i na osmibytech, hrál jsem a líbily se mi might & magic 8, které byly ve své době technicky zastaralé, přesto vypadaly dobře, hodnotím grafiku ne podle počtu polyglonů ale podle jiných měřítek, jestli tohle nepovažuješ za kýč, tak nechci vidět, co máš na zdi, ale tipuju to spíš na plakáty z her než obrazy
-
Pamatam si ked na PC vychadzali exkluzivity ako Crysis a Stalker...vdaka warez detom z chudobneho pc bloku sa z waiting platformy stala cisticka indie fekalii kde tie najlepsie kusky prejdu sitom i na konzoly. Na poriadnu exkl.hru musi mat dnes clovek konzoly.
-
To je fakt smutný, že jediný co lidi dnes dokáží hodnotit jsou obrázky a grafika. (snad ne všichni...)
-
existují i indie hry, které dokazují, že i minimalistická grafika může být krásná, jako třeba mark of the ninja, ale tohle je hnus, který na pohled působí kýčovitě herní mechanismy můžou být fajn, ale hra musí mít líbivou grafiku, je jedno, jestli je 2d/3d jak je stylizovaná, ale když to vypadá jak obrazy z blešáku u kolbenky, které může koupit jenom někdo, kdo absolutně nerozumí umění nebo to má jako dárek pro tchýni. Každá hra nemusí vypadat jako baldurs gate, ale když chtějí tohle zaplatit, at to radši vydají jako freeware s reklamou na mobily/tablety, 15 dolarů ani omylem. Fandím některým indie projektům, ale lidem, co to berou vážně a hru po řemeslné stránce doladí, uvidíme jak dopadne wasteland 2, který sice bude stát víc, ale aspon to bude znát na kvalitě. V podstatě i Call of Juarez Gunslinger je indie hra - zatím nejlepší co jsem hrál sekundovaná mark of the ninja
-
Counter hlásí 27 příspěvků v dikusi, detroller jich skryl 23. Jste vy to ale banda ušatá, teroristická. *1*
-
Slovní verdikt v recenzi? Rozdíl mezi Unrest a Starcraft 2? Pokud hodnotíš knihu podle obalu, tak určitě.
Možná bysme mohli do hodnocení započítávat i počet polygonů a budget. -
Cítím s tebou. Jednou se snad dočkáš doby, kdy budou herní weby plné QTE koridorů v realistické grafice a vše bude mít 10/10, protože už to dál nepůjde vylepšovat, leda tak vzít pistoli a jít střílet do ulic for real. Jo, to bude ráj. Přeju ti to.
Jinak si měl pobavil s těma 20E za symbolický pixel art zatímco velcí vydavatelé přehrabují $ lopatou z toho, jak si mainstreamové ovečky nechají kálet do úst stále to samé lejno každý rok dokola, jen o něco více vyleštěné. -
To mi připomělo tzv. Nejambicioznější hry které nás čekají tento měsíc... (z BW je to "konkurence" takže bez linku)..