Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • N7N7
    Ano, dělají. Většinou třetí, čtvrté... desáté pokračování. Dřív jsem otevřel Level, Score, Doupě nebo GameStar a ty časopisy byly plné velkých her. A minimálně tři z nich s hodnocením nad 80% každý měsíc. Člověk to nestíhal hrát. Dnes otevřu časopis a 90% recenzí jsou indie.
  • Robotron3
    Velké hry se už nedělají, že jsem si nevšiml?
  • N7N7
    Trochu nudný a otřepaný rádoby argument, nemyslíš?
  • No a ? Někdo tě nutí to kupovat ?
  • mne sa skor zda ze zilka busi tebe *1* problem mam s tym, ze Indie uz prilis akceptujeme ako standardne hry...pritom nimi nie su. Je rozdiel ci hras Assassins creed 4, Starcraft 2 alebo Unrest. Je fajn ze to je zabavne...ale vyzera to ako spred 10 rokov. Je to zabava? Ano. Vyzera to hnusne? Ano. Ok, 6/10. Pokial tie hodnotenia nebudu aspon trochu objektivne tak su zavadzajuce, najma pre casual hracov. Potom ich uplne vynechajme a nechajme ako hodnotenie len slovny verdikt.
  • Si na něj nezvyk? Nejspíš nějaký genetický pokus o to, naučit opici psát.
  • N7N7
    Robotron3: Já zase pamatuju časy, kdy jsme si s kámošem kupovali hry na disketě. Na té disketě byl nalepený nádherný obrázek a my si tajně přáli, aby ta hra vypadala stejně jako na tom obrázku. Realita byla samozřejmě jiná a hra vypadala mnohdy velmi nevábně. Ale i tak vypadala nejlépe jak mohla - jak jí to tehdejší hardware dovolil.
    Doba šla dál a postupem času začaly hry vypadat opravdu krásně - tak jako na tom obrázku z diskety. A bylo to super. *4*
    Jenže doba šla ještě dál a hry vypadají zase jako tenkrát na začátku.
    A co dalo kdysi fůru práce a zaměstnalo celé studio, to dnes udělá jeden člověk v garáži, nabalí na to nějaký dojemný příběh, nazve to pixel-art a jde svůj "celoživotní splněný sen" prodávat na Steam za symbolických 20€. *5*
  • Jack1947
    Narozdíl od tebe, to nepodávám cíleně hejtovně a vůbec co bych se vybavoval... lituji tě že nepoužíváš Ad block. Tot vše.
  • Robotron3
    Reaguješ na mě a pak napíšeš, že semnou nechceš bavit, protože ti připadám arogantní a takoví lidé se ti hnusí, ale jinak proti mě nic nemáš. Úžasný, to mě dostalo a myslim to upřímně. *15*
  • Jack1947
    Nechci se s tebou něčem bavit už z principu, viděl jsem už několik diskuzí a tam si se choval celkem arogantně a takový lidé se mi moc nelíbí až bych řekl že spíše hnusí. Nerad se dohaduji, taky bych nechtěl mít zase ban, (nedoporučuji).

Ano, je to promně dezinformace, prostě to není moc férové ale co už dneska není férové nic. Nechme to tak. (pokud vím tak proti tobě asi nic nemám).
  • Vzhledem k tomu, že tady nerecenzujou každou indie kravinu a vzhledem k tomu, že Unrest podle recenze vypadá zajímavě, tak nechápu o čem to tady mluvíš. Buší ti žilka na hlavě, že ta hra dostala stejně jako tvoje oblíbená AAA? Nebo máš problém s tím, že se do hodnocení nezapočítává grafika? Celkem povrchní přístup.
  • N7N7
    Zajímavé je, že kdybych něco takového napsal já, tak už mi tady nadáváš do blbců. Jacku, Jacku... v tobě se ani prase nevyzná. *7*

Mimochodem, v galerii obrázků je ta nejzákeřnější reklama, s jakou jsem se kdy na seriózním webu setkal. Silně mi to připomíná praktiky podvodných webů s vyskakujícími reklamami. Milé Games.cz!
  • Robotron3
    Nejsem. Já jsem zastánce kvalitních her *3*
  • Jack1947
    No, nevím je to takové néé moc koretkní ani čestné jednání ve skutečnosti to je 2D pixelárna tak proč si zbytečně sr*t takzvaně do h*by že.

To je fuk no... zbytečná debata a ty si zastánce Indieovek takže uplně od věci navíc.
  • Jack1947
    Neskutečné jak moc některým lidem leží můj pravopis v žaludku... zdravím tě thorare, jak se máš? *3*
  • Robotron3
    Dávat na titulky pěkný obrázky co zaujmou je přece uplně běžný jednání. Nebo ty bys to dělal obráceně? *3*
  • Jack1947
    Díky za souhlas... *4*
  • Při čtení krvácí oči, dělej s tou češtinou něco...Mimochodem vždy se "láká" na něco, co není. Od toho je to reklama. A pokud je toto obrazovka ze hry, tak to není ani "trestné".
  • Jack1947
    O to přeci nejde, jen se mi to nelíbí tohle jednání... (připadá mi že už jen kvůli tomuhle obrázku by nato kikly jen trotlíci co hejtjou indie ale normální uživatelé ne tzv -umělé navýšení návštěvnosti...). Třeba se pletu ale je tu jedno velké ale ale...
  • Ahoj, suhlasim s Jackom. Je fajn, ze existuje tolko Indie hier, ale trend poslednych mesiacov a rokov, ked zas a znova vidim nejaku "strasne originalnu alternativnu pecku" s grafikou z 80 rokov ze dostava vysoke cisla v hodnoteni... myslim ze to totalne deformuje hodnotiaci system. Ano, grafika nie je na prvom mieste, ale netvarme sa zase, ze pacmanovi by sme dnes dali 10/10. Technologicky vyvoj uplne ignorovat nemozeme. Uz aj na Steame je z toho pekny chaos, najst tam novu ackovu hru je pomaly problem, hlavne ze tam je milarda variacii na Zeldu a Commandera Keena. Indie je fajn, ale nerobme z Indie mainstream... potom aj v Leveli vypisujete clanky o tom, ake je to zle, ze podivne mobile a tablet hry pomaly vytlacaju normalnu AAA produkciu. No lebo kazdy sa chce prizivit na uspechu par Indie titulov ktore stali za to, myslim ze to zacal World of Goo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit