Přejít na výpis diskuzí
Update 2.50 pro PlayStation 4 přidá Suspend/Resume a streamování v 60 FPS
12.3.2015 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
Holt rád trolím GGGaye, stejně jako on trolí u PC her. *15* Btw, post dokážu napsat za pár vteřin, takže tvůj klamný pokus o navození dojmu, že travím "zatraceně dosti času" trolením u týhle hry, je celkem slabý. *7*
-
Realita byla taková, že to byla výborná hra. Nedosahovala sice kvalit jedničky, přesto to byla hra, která si ty vyké hodnocení zasloužila. A že tam je pár chyb??? Ve které hře nejsou...
-
dobry pokus o trolling, ale už to není ono *9*
-
a ono se chyby ignorují jen u Souls sérii? Co takový kýč DA:I? Tam jsou tuny chyb a i přes ty chyby to je hra roku a co pc "klenot" Divinity: OS. Dozvěděli jsme se v recenzi snad, že příběh je jeden z nejhorších, co jsme měli možnost v RPG vidět, že nepřátelé jsou generičtí. Dialogy tupé, vtipy trapné atd..?
-
máš ho u řitky tak moc, že smrdíš u každé Dark Souls a Bloodborne novinky. Nepamatují si novinku o této hře, kde by jsi chyběl. Na to že tu hru tak nesnášíš, jak tvrdíš a mlátičky nehraješ, tak máš zatraceně dosti času trollit u hry, která tě nezajímá. Dosti smutná existence...
-
Urcite bude mat 10/10, pri souls hrach sa totiz vsetky chyby a nedostatky ignoruju. Dark Souls 2 zbieralo iba same vysoke cisla, a vsetci vieme aka bola realita. Bloodborne vyzera dobre a urcite to bude dobra hra, ale zase sa vsetky chyby budu v recenziach ignorovat.
-
Já jen doufám že tím nedostaví Ps4,zrovna v dobu kdy konečně má něco vyjít
-
WAT?
já mluvil o DLC zdarma. Obecně. DLC ZDARMA. DLC ZDARMA. DLC ZDARMA.
Ne o DLC zdarma – consoles only business model. -
proč? Protože píšeš, že je to cool a že bys – chtěl – nějakou hru, co podporuje 60 FPS?
-
Tak ono je aspon na PC uplne bezne pocuvat aj inu hudbu pri hrani ako obsahuje samotna hra. Ale tak mas pravdu, konzola nevie skoro nic, tak taketo bezne funkcnosti su pre nu neznamym pojmom.
-
PC komunita předvádí to stejné co konzolová. Spíš mi přijde vtipné, že ty si tady hraješ na konzolového proroka ale přitom ze sebe děláš ještě většího blbečka než celé stádo místních trollů.
-
Doufám, že až to dostane 10/10 budeš mít připravenou pořádnou zásobu kapesníčků, protože duševním mrzáčkům a závistivcům nezbývá než hatovat na diskuzích a s tichým brekem onan0vat, jak to ostatně vy PCtardi děláte u každé diskuze o konzolových hrách. Keyz by mohl vyprávět.
-
Trapně se vážně cítit nebudu čutálisto. Neb jak jsem již psal, moc dobře vím, že mé komenty nejsou ani z jedné desetiny tak strašné jako to co předvádí PCtardí komunita.
-
Dokud tady budou pc rasisti slastne kvicet a nadavat na konzole, je vsechno v nejlepsim poradku, je to znamka toho, ze se konzolim vyborne dari :-). Znepokoji me, az utichnou.
-
Neslyšel jsem hloupější požadavek,než je přehrávání mp3 na konzoli. Když pominu nízkou kvalitu mp3, tak je nesmyslné na poslech hudby používat konzoli, ktera neni bezhlucna a se spotřebou kolem 100 W, televizor se spotřebou dalších 100 až 200 W a domácí kino/zesilovač, kde pokud jede zesilovač ve třídě A, tak má také nezanedbatelnou spotřebu. Na hudbu tu jsou daleko rozumnější formáty a zařízení. Pro konzole je to naprosto okrajová až zbytečná funkce. Nehledě na to, že touto funkcí oplývá, rovněž zbytečně, kdejaký televizor nebo domácí kino. Televizor není vhodné zařízení na poslech hudby. A konzole ještě méně.
-
Já hlavně nechápu proč tady vytahuješ svoje moudra a ponižuješ ostatní když se chováš naprosto stejně ne-li hůř? Počkej až si jednou zpětně vzpomeneš co jsi tady kdysi psal a uvědomíš si jak zoufale jsi vypadal a budeš se cítit hodně trapně *3*
-
Zvyšování ega pomocí FPS? Hmmm. FPS má vliv na gameplay, to je fakt. 30fps je na spoustu her málo, ale ty to neslyšíš, protože si až po uši plný těch marketingových hov*nek od SONY. Casual ovečka qqq.
-
BB mám u řitky. Tyhle konzolové mlátičky nehraju.
Ale máš pravdu. Už se těším, až to vyjde a bude to "jen" slušná osmička a tobě i dalším sonyovečkám opět praskne nejedna žilka jako u Orderu. Jediná slušnější hra celého roku na Waitstation4. To budou lolgaleje. *15* -
hej chlapečku, tadle diskuze stojí za hvno a to jsem sem nenapsal ani jeden koment. PC MASTER RACE tu řádila a pr*sila diskuze i v době, kdy jsem žádné komenty nepsal. Myslím, že je jedině dobře, když tu je nějaká protistrana.
-
Tááák to je zase pr*sácká diskuze. *1* *1* Vážně sranda, jak mě tu všichni označují za trolla, když jednou za čas něco napíšu pod diskuzi o pissardu, ale ta sv0loč haterská co se vrhne na každou diskuzi o konzolových hrách a začne si hrát na nějaké pány a soudce, kteří dokonce smějí určovat jak se mají konzolové hry hodnotit, ta vám nevadí. Pomatená fanatická banda desetiletých kiddos, se svými vysněnými PC a hub*u plnou keců se s přivřenýma očima ignoruje. Vážně smutné.
BTW: PCTARDI už musí být extrémě nadržený až vyjde bloodborne, aby zase mohli začít zvr*cet. Takový del0 u toho zřejmě dostane i 0rgasmus.