Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    To o "názoru" si povíme, až tu bude recenze na Bloodborne. To teprve uvidíš ty neurážlivé názory...
  • kecko
  • Co konkretne?
  • Jack1947
    Né že by to teda byla nějaká vrcholová funkce, stále nám zbývá přehrávání MP3 a video formáty které všichni znají ale konzole se potřebujíteprve naučit... já vím všechno bude no, ale zase je otázka kdy.

X360 začal nahrávat hry na HDD asi až po 3-4letech od vydání... just sayin. Nelíbí se mi že konzole s nextgene označením ještě cílí na streaming, protože to fakt ... by mohlo bejt nic moc.
  • uz 6 let od dob W7 nevim co je to to PC sr@ni...zato nehorazne predrazene hry na konzole to by mne hrozne sr@lo
  • tohle je pokrytectví level 999
  • Rozumny nazor *3* Mam to stejne.
  • To je zas nablito, jak by řekl klasik:)
    tyhle vecne souboje mezi hraci jednotlivých platforem jsou velka zabava, obvzlast pro me, ja hraju na vsem kde me něco zajima a chci si to zahrat. Hral jsme třeba Xenoblade Chronicles při 25 fps a vůbec mi to nevadilo, pac to je skvela hra. Zrovna tak jsme hral Skyrim při 60 fps a taky me to nevadilo pac to je skvela hra:) Konzole nabízí urcity komfort a pohodli, PC zase ma lespi technickou stranku a u konzoli odpada takzvane PC s*ani s kdecim. Mate moznost volby, tak ji využijte, sedet zaprdene na jedne platforme znamena byt sam proti sobe.
  • Myslim ze bordel tu delaji jak pc hraci tak konzolovy uplne stejnej. Kdyz je clanek o pc hrach nabehnou tam konzolisti a zacnou fnukat a delat bordel, to samy obracene. Bud smazat vsechny nebo nikoho, vyber si.
  • Je ti jasný, že největší nepořádek tady dělají ti tak zvaní pcčkáři co se tak rádi do všeho jebou? Pokud se začnou mazat, je problém zcela vyřešen za všechny strany a o pořádek v diskusích bude postaráno. V tom má uživatel nahoře v podstatě pravdu.
  • Docela jsem koukal, na tom odkaze, co postnul Celestius jsem jich napočítal 31 (počítal jsem jenom 60FPS při fullHD rozlišení) čekal jsem mnohem menší množství her, otázka je, jak tomu bude do budoucna, snad se jim budoucí hry podaří optimalizovat lépe, ale výkon prostě nenafouknou, takže grafika bude opět pár let stagnovat, ale u kámoše se na nové uncharted určitě příjdu podívat
  • První by měli smazat ten tvůj výblitek. Každý má právo na svůj názor a pokud není vulgární a neuráží ostatní, tak nevidím důvod něco mazat. Tvůj slint je urážlivý a vůbec není k tématu, tak by měl být první na řadě.
  • maros.goc
    kolko tych hier vlastne 60 podporuje? :DDD
  • Koukam ze to tady nekdo nezvlad *1* Nikde nic o master race nepisu *8* Jen sem napsal slusne nazor a je opravdu vtipne kdyz se nekdo kdo nema ani odvahu se podepsat ostatnim zacina nadavat do panicu *1* *1* Vis ze vetsinou cloveku nabehnou asosiace z jeho vlastniho zivota? JInak mam compa, xbox360,ps3,ps4 a iphona, tak nevim co placas o master race *1* Konzoli mam taky ale to nezmena ze ji musim bezhlave vychvalovat za kazdou cenu ... Jinak doufam ze mas stejny nazor i na druhej tabor..(TheGGG, Jack, He/he a podobny) a taky by jsi je mazal...Pokud ne tak jsi jen pokrytec *3*
  • diskusia robi traffic..keby chcu tak im daju ip bany uz pred 3 rokmi...Potom si budu vo fight clubu stazovat na diskusie za ktore si mozu sami
  • Odulin
    Souhlas, ale to se nestane. Mě to aspoň odnaučilo číst tyhle věčné hámotiny. Diskutovat už chodím jinam.
  • ne, proc? "hry" kalibru The Order me vazne nenaplnuji, takze bych tam stejne nemel co hrat *3*
  • Docela bych přivítal, kdyby se redakce po této diskuzi takzvaně chytla za rypák. Není možné, aby parta zakomplexovaných paniců( KeyZ, Tom, stonkeeper, LV426, Veskoslav, Del0 a další rádoby Master race) soustavně ničila diskuze, přece kvůli pár troskám, kteří vidí smysl života u Games.cz a zvyšovaní ega pomocí FPS apod. zapříčinila odliv normálních lidí? To snad nevidíte, že tady zůstaly jen tyhle existence? Začněte to mazat. Každý tady ten výblitek prostě smažte, ono je to rychle přestane bavit. Už včera bylo pozdě!!!!!!
  • SONY? To je ta firma, co už několikrát omezila majitele PS viz. aféra OtherOS? *15*
  • Keyz
    Velice jednoduché.

Připojuješ to k TV a mělo by to umět věci spojené s hraním (obrázky, videa atd) a další možnosti které lidé obvykle dělají anebo se očekává, že to budou dělat. Pustit si mp3 z netu anebo rádio z netu u tv je přeci dobré. Pustíš si to ke hře anebo jen tak, protože máš u TV slušné bedny. Tedy namísto rádia. Ihned máš stroj, který lze lépe využít. Když to má USB tak to může přehrát všechno možné...

Minimální funkce a pro někoho maximální radost. Podle tvé logiky by vše mělo být úzce zaměřeno. Telefon by měl jen telefonovat, tv pouze zobrazovat, auto pouze jezdit. Přeci lidé chtějí pouze volat, pouze hrát a pouze jezdit. Nikdo si v autě nezapne hudbu. To je hřích!

Ale ne každý chce zaplatit prachy za věc co umí pouze jednu funkci a to ještě bídně. Tedy je zde volba:

- Podle tebe vše bude umět jednu věc anebo to bude maximálně omezené (tím potěšíš někoho kdo tohle chce ale naštveš někoho komu ty funkce budou chybět anebo by je využil)
    - Podle mého názoru budeš mít věc, která bude umět navazující možnosti spojené s funkčností daného výrobku. Tedy nebude to umět vařit. (Tím potěším skupinu kterou jsi ty nepotěšil a borci kteří preferují omezenost budou mít naprosto stejnou radost jako v prvním příkladě, protože ty funkce navíc budou ingnorovat). Lepší volba je jasná. Svoboda *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit