Přejít na výpis diskuzí
Update 2.50 pro PlayStation 4 přidá Suspend/Resume a streamování v 60 FPS
12.3.2015 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
cool, stream v 60 fps, ted uz jen nejakou hru, ktera da taky 60 *1* *1* *1*
-
-
http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates
-
Tech uz je cela kopa. Ale chapu, ze zaslepenec z rad PC WAITING RACE to nedokaze pochopit, protoze dokola jak zaseklej gramofon opakuje jen: 4K, 60FPS, atd.
-
-
Tak nam naky AAA velky hry ktery jedou v 60 FPS bez cinematic pruhu vyjmenuj *3*
-
-
pode mnou mas link
-
-
Tak sem na to koukal a docela zalostny *8*
-
-
-
-
Před par minutama jsi byl jeste v plusu, tady se nějakej fanboy vyřádil :D Ja osobně proti konzolim nic nemam, ale snad každej kdo není zaslepenej fanboy musí vidět, ze je něco spatne. Jestli je to výkonem konzoli nebo neschopnosti vyvojaru hru dobre optimalizovat resit nechci, to by zas nekdo považoval za flame :)
-
-
tady zas řádí někdo s proxynou, někdo, kdo nepochopil, že obsah sdělení>lišta líbí se/nelíbí se, nějaký děcko se tu baví a je jedno jestli tomu děcku je 13 nebo 40
-
-
Tak, tak :)
-
-
Vypadato ze minusovac dostava provize za pocet minusu a nebo uz nekomu skoncila skola *1*
-
-
-
-
ty používáš PS4? Ty, z MASTER RACE?
-
-
ne, proc? "hry" kalibru The Order me vazne nenaplnuji, takze bych tam stejne nemel co hrat *3*
-
-
proč? Protože píšeš, že je to cool a že bys – chtěl – nějakou hru, co podporuje 60 FPS?
-
-
-
-
kolko tych hier vlastne 60 podporuje? :DDD
-
-
Docela jsem koukal, na tom odkaze, co postnul Celestius jsem jich napočítal 31 (počítal jsem jenom 60FPS při fullHD rozlišení) čekal jsem mnohem menší množství her, otázka je, jak tomu bude do budoucna, snad se jim budoucí hry podaří optimalizovat lépe, ale výkon prostě nenafouknou, takže grafika bude opět pár let stagnovat, ale u kámoše se na nové uncharted určitě příjdu podívat
-