Přejít na výpis diskuzí
Update: další indicie k obsahu Assassin’s Creed: Revelations
3.5.2011 | Aleš Smutný
104 příspěvků
-
Tak jak se tady diskutuje co byste brali.... Tak já bych bral Husitskou Prahu v období obležení Zikmundem.. Budovy, kostely by tu na skákání byli, výškové rozdíly terénu, řeka atd atd.... Přitom to bylo jedno s největších středověkých měst a Husité jsou docela známý i v zahraničí...
Myšlenku AC.. toho jablka by určitě šlo pěkně namontovat na tehdejší rozkol Církve,... -
Nastuduj si dějepis a pak mi tu dělej přednášku. O Egyptu fakt nevíš vůbec nic .... tam tehdy nebyly jen pyramidy, ale chrámy ..města .. naštuduj si to ..
-
no a co ! stejně je to stejná verbež! *10* *9*
-
pyramida
-
Po čem bys tam prosim tě zkákal ? Dost pochybuji, že tam byli výškový obytný budovy jako v Benátkách... Jediny na co by sis tak mohl vylézt je Piramida :-)
-
Dvojka byla výborná ..neříkám ..ale znovu bych to v evropě nechtěl
-
Podělaná Evropa? Zmiz.
-
Odkdy je Turecko arabský svět? Koukám, že ani nevíš, co nesnášíš. Stejně jako lidi, co ti dávaj like. *1* Navíc Istanbul má v tý době byzantský základy s arménskou architekturou. Prostě paráda. Ale dějepis ti koukám nic moc neříká ...
-
Já chci Starověkej Egypt a ne nějakou podělanou Evropu s Asií .. Egypt bych viděl jako tož skvělýho nástupce třetího dílu.
-
do pr*ele s Tureckem *10* *10* Nesnáším Arabskej svět!
-
Mel jsem jednicku pujcenou od kamose, ale nebavilo me to hrat a obecne me ta hra zklamala po tom hypeu, ktery ji predchazel..
-
Já bych to na to cestování po světě viděl. Na konci 2 na mapě byla spousta míst ( teček ). A že je Altair po smrti? Ano to je sice možné, ale co jeho syn? Ve 2 byl přece menší záblesk, kdy jsme jako Altair stíhali něakého "zloděje", ale nakonec se ukázalo, že to byla jeho -když to tak řeknu- holka a vsadim se, že něaký milostný hrátky měli.Bez ní by přece Desmond ani nebyl.
No tak uvidíme dál. -
Myslim, že bude nejlepší, když si 1 zahraješ sám. V dnešní době seženeš bazarovou klidně za 300,- možná už i klidně novou...
-
Taková poznámka: Nás ve škole neučili, co je to trailer a teaser :D
-
Jako sám laik přes universum AC bych doporučil asi jen klasicky následující http://assassinscreed.wikia.com , pokud existuje jiný a komplexnější fanouškovský internetový projekt kolem problematiky AC, tak to netuším, protože ono je problém kolem těchto wiki fan stránek, že tam často může přispívat kdokoliv cokoliv a mohou tam být nepřesnosti, či přímo hovadiny, které nevycházejí z nějakých kanonických podkladů, či ověřitelných zdrojů jako manuálů atd. Ale pro udělání si základního přehledu kolem příběhu i postav hry to stačí.
-
Zdravim. Nevite o nejake strance, ktera by trochu podrobneji shrnovala pribeh vsech dilu vcetne psp a facebookeve odbocky? Nehral jsem jednicku a rad bych si v pribehu udelal trochu poradek..
-
Aha, tak prej Eziovy narozeniny ... *2*
-
Mně by se líbíl ten Istanbul, který tam myslím je. Jen by mě zajímalo, co mohou znamenat ta čísla 24061459?
-
vypadá to jako jeden suvenýr z Řecka který jsme si tam dávno koupili (kopii samozřejmě)
-
zmeni sa hlavna postava, a aj obdobie....takze ziadne kodexove zbrane :( to je skoda.... som zvedavy, co tam namiesto nich daju....