Přejít na výpis diskuzí
Update: další indicie k obsahu Assassin’s Creed: Revelations
3.5.2011 | Aleš Smutný
104 příspěvků
-
Pohromy? Bral bych to spíš jako Očištění:)
-
Aha,pravda,už to vidim. Ale ta spojitost s 2012 tu pořád je.
Musíme holt počkat na další teaser, pak se snad už uvidí. -
To nema cenu se to snazit vysvetlit temhle dementum...typickej hrac CoD kterej by byl nejradsi kdyby vychazel AC jako CoD (podle toho to vypada) kazdej pulrok, nezalezi jim na zazitku, na pribehu atd ale aby tam meli co nejvetsi cool kulomet, mega vybuchy a pozabijeli co nejvic lidi, okamzite preskakuji pribehove ukazky protoze ty je nudi a zdrzuji je od dalsiho behani a zabijeni (proc ze jo kdyz se tam jenom keca..to nikoho nebavi)... nekolik takovejch znam a uprimne je nechapu...co z ty hry pak maji ? U AC mi zvlast zalezi na kvalite protoze to je propracovany "dílo" s vlastni ehm ..mytologii a nerad bych aby se to zakopalo tim, ze zacnou chrlit jeden dil za druhym jen proto ze to sype, jako jiz zminovana strilecka..ale to lidi z Ubi urcite nedopusti :)
-
Ne, to je ten Disk z Faistu:) Ale vypadá podobně, o tom žádná:)
-
Taky si to myslim, no :)
-
Určitě to něak s tim spojené je. Jestli si dohrála 2 tak víš o čem mluvim. Když to řeknu takhle tak "Desmond nás má vlastně zachránit od té pohromy 2012."
-
Koukni se na něco o Mayské kultuře v souvislosti 2012. Já tomu teda nevěřim, ale přijde mi, že AC je s tímhle docela spojené. V roce 2012 předpovídali, že se má nějak zvednou sluneční aktivita, stejně jako zjistila v AC a tak :)
-
Uprostřed traileru je něco co vypadá jako Mayský kalendář nebo něco podobného ze stejné kultůry.Že by přece jen ta jižní Amerika?
-
Už někdo zjistil co může bejt ten druhej obrázek za Archeologickej nález? *2* *1*
-
S ovladanim v AC jsem nikdy problem nemel... Taky co se da cekat od codare co jen drzi w + macka m1 *12*
-
jako rád bych hrál zase za Altaira ale leda že by se přenesl v čase nebo co :-D :-D jak to chcou udělat se zbraněma atd. prostě víte co tím myslím když se období zase vrátí zpátky *6* *7* *3*
-
Ac je už od začátku sci-fi hra.. Takže nechtějte po nich nějakou historickou přesnost:)
-
Haha, uvědomuješ si, že neumíš ani číst? :D Teaser = nic neříkající video. Trailer = už něco říkající upoutávka. Tohle je teaser, takže co blbneš? A trošku víc času trávit ve škole než hulením by taky neuškodilo.
-
Fajn, jestli bude Altair tak se těšim:) Doufám že se vyserou na arabsko-americkej akcent jako se na něj vykašlali v jedničce:)
-
Byt vama, tak si dam takovou facku, ze se z ni poserete...
Prej pribeh je shit *1* -
Gumová ruka a teplý režim :D:D:D Je pravda, že to bylo dost konzolovitý.
-
podla mna budeme hrat za altairovho syna ... v ac 2 ked bol desmond mimo animusu mal halusky ze sa altair nahana za nejakou zenskou .... potom sa pomilovali ... altair skocil z veze ale desmond zostal v lone tej zeny ... takze tak :)
-
Ja jsem si dvojku zahrál a docela mě bavila hlavně kvůli tomu prostředí renesanční Itálie a tomu vylepšování rodinného sídla. Ani mi moc nevadilo že z toho udělali hopsačku. Ale vadilo mi že to byla nudná hopsačka. Já jsem byl zvyklej z Prince of Persia nebo Tomb Raidera, že to skákání vyžaduje trošku plánování trasy, soustředění a načasování, a tady stačilo jen držet tlačítko "parcour" a hra udělá vše za hráče sama. Nuda. Takže výsledek byl že jsem na hru tak 2 hodiny nadával něž jsem přišel na to, že hra po mě opravdu nic víc nechce. *1*
-
Mě to tam prostě vadilo.
-
Jo.