Přejít na výpis diskuzí
Update: další indicie k obsahu Assassin’s Creed: Revelations
3.5.2011 | Aleš Smutný
104 příspěvků
-
nouš se na to tešým :) :)
-
-
mnr pryjde ze bi na zaklatku nemuzel O.o
-
:D Ty voe vrať se na základku :D Tohle fakt není možny :D
-
-
Jsem zvědavej příští tejden ..za Altaira bych si klidně rád zahrál, ale pořád marně doufám, že trojku udělají z novým hrdinou a s novým prostředím .. ale dle mě nám asi chystají asi oznámit, že chystají trojku s datadiskem, kde budem hrát za Altaira ..
-
Zdravim. Nevite o nejake strance, ktera by trochu podrobneji shrnovala pribeh vsech dilu vcetne psp a facebookeve odbocky? Nehral jsem jednicku a rad bych si v pribehu udelal trochu poradek..
-
-
Myslim, že bude nejlepší, když si 1 zahraješ sám. V dnešní době seženeš bazarovou klidně za 300,- možná už i klidně novou...
-
-
Mel jsem jednicku pujcenou od kamose, ale nebavilo me to hrat a obecne me ta hra zklamala po tom hypeu, ktery ji predchazel..
-
-
Jako sám laik přes universum AC bych doporučil asi jen klasicky následující http://assassinscreed.wikia.com , pokud existuje jiný a komplexnější fanouškovský internetový projekt kolem problematiky AC, tak to netuším, protože ono je problém kolem těchto wiki fan stránek, že tam často může přispívat kdokoliv cokoliv a mohou tam být nepřesnosti, či přímo hovadiny, které nevycházejí z nějakých kanonických podkladů, či ověřitelných zdrojů jako manuálů atd. Ale pro udělání si základního přehledu kolem příběhu i postav hry to stačí.
-
-
Smazano.
-
ale je trailer :D jebal sem vas do huby ste blby??proc sem davate PATLANICE z kterych nic nejde viet??jebe vam????smeju se :D dobry trailer nic nerikaji
-
-
Haha, uvědomuješ si, že neumíš ani číst? :D Teaser = nic neříkající video. Trailer = už něco říkající upoutávka. Tohle je teaser, takže co blbneš? A trošku víc času trávit ve škole než hulením by taky neuškodilo.
-
-
Taková poznámka: Nás ve škole neučili, co je to trailer a teaser :D
-
-
Je to bohužel nejspíš neproveditelné, ale stálo by za zvážení, jestli neimplementovat do diskuzí nějakou anti-dementní ochranu - nějaký lehký IQ test, který by umožňoval vložit příspěvky pouze těm lidem, co maj IQ alespoň 80... *3*
-
-
Jo, třeba kolikátý budeš když předběhneš druhého.
-
-
Neposloucháš náhodou Rytmuse?
-
-
Já nemluvit řečí tvého kmene.
-
lol to je nějakej blbec ne ?? :D:D doufám jen že to bude hra na PC, a ne jen na psp...
-
asi som uz na takychto hnupov stary pri mojej 40ke ale vysoko ocenujem snahu Ubisoftu doslova vas vtiahnut do deja tej hry aby ste mali pocit ze ste jeho sucastou od prveho momentu. Nieco podobne ako Assassins Creed - Project Legacy na fejsbuku som este nezazil a verim tomu ze kopec veci z tohoto aj nasledujucich teasrov ma vysvetlenie tam, na samostatny diel by som to asi netypoval podla mna skor ochudeny datadisk, pripadne pokracovanie Projectu Legacy lebo asi podla mojho nazoru pride k spusteniu dalsich chaptrov sekcie Holidays v sekcii Memories v roku 2011.
-
vo videu na konci clanku vidno mam pocit samotny masyaf - http://assassin.herniweb.cz/file/ac/mesta/masyaf/masyaf_obr1.jpg a v teaseri na zaciatku clanku prebleskuje cislo 11011165 z coho je datum 11.01.1165 a dajme si rok 1165 z historickeho hladiska: http://www.brainyhistory.com/years/1165.html spominane acre, jerusalem a to nebude nahoda..
-
No pokud to bude další "Brotherhood" z Altairovy doby, tak proč ne, ale doufám, že tam dost věcí vysvětlí.