Přejít na výpis diskuzí
Update: další indicie k obsahu Assassin’s Creed: Revelations
3.5.2011 | Aleš Smutný
104 příspěvků
-
Mě třeba AC nikdy nebavil, dycky mi vadilo ovládání (volná ruka, divná ruka, gumová ruka, teplý režim, nenápadný režim... kdo se v tom má vyznat) a ty historické nepřesnosti. Kde vzali že hašišáci bojovali pro mír, že to byli hyyper-čuper-mega-démonicky-krutopřísní zabijáci? a navíc se po každé vraždě nechali chytit aby zdechly mučednickou smrtí.
-
-
S ovladanim v AC jsem nikdy problem nemel... Taky co se da cekat od codare co jen drzi w + macka m1 *12*
-
Ac je už od začátku sci-fi hra.. Takže nechtějte po nich nějakou historickou přesnost:)
-
Gumová ruka a teplý režim :D:D:D Je pravda, že to bylo dost konzolovitý.
-
:D:D, se nediv... debilové to ovládat umět nebudou.... a kdo říkal že je to podle historie???? tam pouze jsou historický fakta (a postavy) ... ale ne všechno musí být podle skutečnosti
-
-
Mě to tam prostě vadilo.
-
-
??
-
-
to bylo na: Amaroun
-
Já bych to na to cestování po světě viděl. Na konci 2 na mapě byla spousta míst ( teček ). A že je Altair po smrti? Ano to je sice možné, ale co jeho syn? Ve 2 byl přece menší záblesk, kdy jsme jako Altair stíhali něakého "zloděje", ale nakonec se ukázalo, že to byla jeho -když to tak řeknu- holka a vsadim se, že něaký milostný hrátky měli.Bez ní by přece Desmond ani nebyl.
No tak uvidíme dál. -
podla mna budeme hrat za altairovho syna ... v ac 2 ked bol desmond mimo animusu mal halusky ze sa altair nahana za nejakou zenskou .... potom sa pomilovali ... altair skocil z veze ale desmond zostal v lone tej zeny ... takze tak :)
-
takový babylón, nebo alexandrie by nebyla vůbec špatná, ale ty už se minuly dobou. míst je tolik krásných a tajemných, jeruzalém, jak už tu říkali, egypt, praha, některá místa sev a jížní ameriky, čína, řecko, já bych se nezlobil, kdyby sérii natáhli o všechny tyto zajímavé destinace, pokavaď by si ale samozřejmě série udržela svou kvalitu. já bych byl jedině pro :)
-
zmeni sa hlavna postava, a aj obdobie....takze ziadne kodexove zbrane :( to je skoda.... som zvedavy, co tam namiesto nich daju....
-
-
Takze, bude tam raketomet, plazmova puska s rozsahem 80 MW, stary dobry plamenomet a misto skrytych cepeli budes mit skryte sekacky na maso *1* *1* *1*
PS: Mysleno jako ftip *5* -
-
Hmm -3? Zda se ze to hodne lidi nepobralo i kdyz sem jeste pod to napsal ze to je mysleno jako vtip(ano to f taky bylo zamerne) *7*
-
-