Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Core
    V kostkovém pokeru v Zaklínači 2 tentokrát kostkami házíte sami. Ale dávejte pozor, abyste nepřehodili hrací desku - hod by se nepočítal. - zdroj betatester Zaklínače 2.
  • Nebudou..to se neboj...Doporuceny konfig je z 99% ze to spustis...Ale na nejnizzsi detaily a nejnizsi rozliseni....A pokud to chces hrat osekany tak uz dodamjen smail *1* *1* *1* *12*
  • Jako je vidět, že vývojaři asi neví, že GTX260 je nvidia 8800GTS stejně tak jako 9800GTX+ a rozdíl ve výkonu ati 8800 a 3850 je pro nvidii cca 25 - 30 procent vyšší ... by mě zajímalo kdo jim děla takové od boku vystřelené HW nároky :D (asi nějakej dezolát)
  • Na novyho Zaklinace jsem zvedavy cim dal tim vice - absence jakychkoliv konzolovych prvku a vlivu zkratka ciste PC only, tvrda hratelnost co hrace nevodi za rucicku inspirovana v Demons Souls, sakra to zni slibne, uz aby to tu bylo :)
  • "Pár dní staré neoficiální informace o tom, jaké železo budete potřebovat k hraní druhého Zaklínače, dnes vývojáři z CDP potvrdili oficiálně."

Ja by som vam taku prijebal. Oni boli oficialne uz par dni predtym ako ste to sem prvykrat nekompletne dali. A pisalo vam to viacero ludi do diskusie. ste jak prijebani
  • To máš jedno. Nejlepší počítač mám na světě já. Jo a taky ho mám největšího.
  • Aby ses neposral ty, jeho reakce je pochopitelná. Tvůj příspěvek je o tom, že bys v současnosti Zaklínače rozjel na plné detaily, ale že si radši koupíš lepší kartu, aby jsi ho určitě rozjel na plný detaily ve fullHD... Proč? Pointa? Záměr?
  • aby ses neposral
  • Určitě! Ve full HD na maximální detaily jen u AA bych ubral z 16x na 8x. Příští rok vychází Mortal kombat 1 nebo Diablo 1, tak tam už by to chtělo obnovit železo.
  • no ja jsem na tom obdobne
    Doom 4 budu asi duvod k apgrejdu :D
    Zaklinac 2 me nechava chladnym jednicka se mi moc nelibila , ale coz ja jsem holt na jina RPGecka.
  • 486 pentium I ????????? *1*
  • Paul_cz
    Podepisuju, CDP jsou zdaleka, zdaleka nejlepší herní firma současnosti. GOG, Witcher, jejich přístup k zákazníkům, prostě bezkonkurenční.A proto mám sběratelku i gog verzi předobjednány.
  • Ti co mají silné PC to tu nepíší, ale ti co ho nemají, ale hodně by chtěli tu pak píšou tohle... *2*
  • Aspoň vidíš, jaká si máčka. *2* A ještě se s tím chlubíš. *7*
  • Core
    Pro mě osobně nejočekávanější počin roku, z Deus Ex: Human Revolution mi totiž pomaličku, ale jistě začíná mrznout úsměv na rtech. Zaklínače 2 jsem stihnul ulovit ve sběratelské edici, takže těšung obrovský *1*
    Nové obrázky vypadají naprosto fantasticky. Takhle jsem se naposledy těšil asi na Gothica 2 a 3.
    Už jsem to psal několikrát, ale neopomenu zmínit, že CD Project považuji s Valve za své nejoblíběnější vývoj. studio. Smekám před T. Gopem a jeho týmem.
  • Vypadá to nádherně, už se moc těším. Odpočítávám dny. :-) Hlavně mě fascinují ty detaily oblečení. To jsem v žádné fantasy hře neviděl. Nepochybuji, že si to všichni slušní příznivci koupí. A ti neslušní by mohli jednou udělat vyjimku a podpořit tvůrce. Ať jim stojí za to dělat pro nás takové hry. Očekávání jsou velká (až se toho trošku u své osoby děsím). Pevně véřím, že autoři nezklamou (Jsem naivní? :-) ).
  • pri minimalnych sa spusti instalacka, pri doporucenych vam mozno aj intro ukaze... vsak aj budik na mobile ma vyssie naroky ako Z2 *1*
  • wow, díky, opravdu informace hodná rozdílu mezi životem a smrtí pro celé lidstvo....
  • Pokud ty HW požadavky budou sedět tak to je ok :-)
  • překlem myslel sem HD6950. to je docela rozdíl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit