Přejít na výpis diskuzí
Update: Hardwarové nároky a nové obrázky ze Zaklínače 2
28.3.2011 | levis
81 příspěvků
-
No právě, mám GF 8600 gts a dosud jsem na něm rozjel vše (i crysis2) aspoň na střední detajly...otázka zní, dal by si někdo topinku?
-
Nejlepší jsou věci typu: Čaw mám Core i7, 8gb RAM, 2x6970 myslíte že mi to poběží aspoň na střední detaily? Díky (délka údu v kalhotách virtuálně +15cm)
-
Ani bych to nemusel číst, vždyť jsou ty nároky pořád stejný. Což mě osobně vůbec nevadí, protože aspoň nemusim kupovat každých půl roku novou grafiku, jako to bylo před pár lety.
-
Jsem zvědavý kolik kometářů tu bude typu: Mám takový nebo takový hardware .. poběží to na něm ? *1*
-
Vypadá to nádherně, už se moc těším. Odpočítávám dny. :-) Hlavně mě fascinují ty detaily oblečení. To jsem v žádné fantasy hře neviděl. Nepochybuji, že si to všichni slušní příznivci koupí. A ti neslušní by mohli jednou udělat vyjimku a podpořit tvůrce. Ať jim stojí za to dělat pro nás takové hry. Očekávání jsou velká (až se toho trošku u své osoby děsím). Pevně véřím, že autoři nezklamou (Jsem naivní? :-) ).
-
minimalne aj required system requirements vysli oficialne uz minuly tyzden. cd project ich rozposiela v news letter-i. zarazajuce jak ste zaspati:P
-
Muehehe, tak to jsem zvědavej, jestli se dostanu alespoň přes menu *1*
-
mno na 486 pentium I 3DFX voodoo to bude spis proklínač :D
-
-
486 pentium I ????????? *1*
-
-
Mám dvouřádkovou kalkulačku CASIO. Dám to na plný? Díky za odpověď.
-
-
Jedině bez vědeckejch funkcí, bohužel.
-
-
Mám cyrix 686, 8MB sdram, hdd 2GB a grafiku myslím integrovanou na základní desce, Myslíte že to rozjedu? Investovat znovu do nového compu se mi nechce. Díky předem za odpověď.
-
-
Určitě! Ve full HD na maximální detaily jen u AA bych ubral z 16x na 8x. Příští rok vychází Mortal kombat 1 nebo Diablo 1, tak tam už by to chtělo obnovit železo.
-