Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to mě potěšili *1* GeForce 260 mám...uuuf *1*
  • MrSanta
    Mňo, mám pocit že hru bych i rozchodil. Nerozběhal, ale rozchodil *2*. Mému miláškovi začíná docházet krapánek dech, ale na upgrade si počkám dokud nedorazí Doom 4. Stejně mám takovou spoustu her v reálném i virtuálním šuplíku, na které se ještě nedostalo, takže nouze nebude.
    • no ja jsem na tom obdobne
      Doom 4 budu asi duvod k apgrejdu :D
      Zaklinac 2 me nechava chladnym jednicka se mi moc nelibila , ale coz ja jsem holt na jina RPGecka.
  • Na novyho Zaklinace jsem zvedavy cim dal tim vice - absence jakychkoliv konzolovych prvku a vlivu zkratka ciste PC only, tvrda hratelnost co hrace nevodi za rucicku inspirovana v Demons Souls, sakra to zni slibne, uz aby to tu bylo :)
  • Jsem velice na hraně(mimochodem ty HW nároky už sem viděl dávno, myslim že na steamu) takže bych byl velmi rád za oznámení dema, byť jen technologického, jinak budu muset zrušit předobjednávku a funkčnost zkusit na ilegální verzi, což se mi vůbec nechce, i když to v případě funkčnosti samozřejmě koupím.
  • Jako je vidět, že vývojaři asi neví, že GTX260 je nvidia 8800GTS stejně tak jako 9800GTX+ a rozdíl ve výkonu ati 8800 a 3850 je pro nvidii cca 25 - 30 procent vyšší ... by mě zajímalo kdo jim děla takové od boku vystřelené HW nároky :D (asi nějakej dezolát)
  • M4RTY
    Tak mám na sedmách 2 GB ramky no :-) jiank dvojjádro amd a mýho miláška 460 GTX *5*
    • Core
      Co to máš proboha za ikonku?!?!
  • Mimochodem, GeForce 260 nemá 1GB ale 896 MB
  • Dvojitý post ? Jak je toto možné :) I když ráno tu na Tiscali ke komentům byl error tak zřejmě proto
  • Opět jedna komická aktuálka typu "jedna babka povídala"
    Informativní hodnota = 0
  • Tato hra uz nema co ponuknut, bude to prepadak.Pametajte na moje slova *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit