Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marquis

    Řekl bych, že titulek to trošku přehání a ten kontext není nejlíp popsán.


    Nejde ani tak o to, že oprava jako taková by dala příliš práce, i když samozřejmě nějaké playtestování nové balance by nějaké ty člověkohodiny zabralo. Jde spíš o to, že mají momentálně stabilní "release candidate patch" = patch, který je již dokončen, zcela nebo z větší části otestován a připraven na vydání.

    Sebemenší zásah do tohoto patche, i kdyby to znamenalo jen naprosto minimální změnu pár čísel nebo řádků kódu, by znemenal že celé testerské oddělení by muselo přetestovat (pravděpodobně podle nějakého testovacího plánu) celý patch znovu. Což by zabralo dodatečné člověkohodiny práce pro hromadu lidí na všech platformách na kterých Destiny běží.


    Otázka která pak vyplynula je - stojí nám za to tenhle proces podstoupit jen pro opravu téhle chyby v balanci, která navíc pro mnohé dělá hru víc zábavnou (i když pro jiné dělá opak)?


    Ve výsledku to samozřejmně pomůže "duševní pohodě testerů" (to vím ze zkušenosti), ale neřekl bych, že to pramení z nějakého altruistického pohnutku. Prostě je to logické zhodnocení situace, že problém, který daná chyba způsobuje, nehoří natolik, aby se na to plýtvaly člověkohodiny.

  • uher

    Jaký je rozdíl mezi Crunchem a přesčasem?

    • Marquis

      Když strávíš týden prací přesčas z toho důvodu abys stihl tu práci dokončit do nějakého stanového termínu, tak "crunchuješ".


      Pokud ale zůstaneš v práci jednou za čas přesčas - ať už proto že si chceš naddělat peníze/práci, tak pouze makáš přesčas, ale necrunchuješ.


      Dává to smysl? Je tam dost rozdíl v nuanci.

      • Marquis

        On crunch taky není jen práce přesčas. Je to hlavně práce pod nějakou formou nátlaku - termín, finance atd.

        • PanS

          Neexistuje pro to nějaký výraz v češtině? Předpokládám, že ne, ale radši se ptám.

          • Coffin.Corner

            Šturmování :)

          • patr

            Ono celkovo v tejto hernej brandzi je nechutne vela anglickych nazvov, vyrazov az na silu.  Milujem, jak se to rekne cesky ?  Ceski, Slovenski streameri hocikto, jak keby sa citili svetovo ked povedia defusni, plantni tu bombu, potrebujem cover, je na longu atd

            Proste nuteny terminovy nadcas apod. Fakt sa mi hnusia tieto vyrazy, hlavne ked sa ti redaktori medzi sebou rozpravaju.

            • Hele, to je těžký, když spoustě těchto her, ze kterých to je, tak nemají buď českou lokalizaci a češi si tak zvykají na hraní jich v angličtině, anebo díky tomu že v češtině nějsou tak hojně hrané, jako v angličtině, tak se stejně ustálí spíš anglické výrazy, než ty české.. já jako hráč to mám tak zažité.. když hraju Counter Strike, většinou se dorozumívám anglicky, protože člověk na Čecha během různých her nenarazí jen tak, a musím komunikovat anglicky, tedy používám ty anglické výrazy.. a protože si na ně zvykám dokuď si nezvyknu, tak pak už nic jiného nepoužívám.. mám to prostě zažitý. Plantni tu bombu mi jde na jednou na jazyk snadšeji než "polož tu bombu".

              • patr

                Reakce na příspěvek:

                ja si radsej zahram battleroyale, tam je ten doraz na komunikaciu ovela vacsi a preto sa mi ten mod paci oproti hram ako cs.  Zas cs a hry na kola su kompetitivnejsie ale komunikacia je tam stroha, rychla. 
                neviem, mne to problem nerobi raz ked treba anglicky, inak slovensky tak ako doma alebo ked idem do sveta.   Tiez nehovorim, vies co pojdeme do shoping mallu ? Neviem, nejak sa to zauzivalo v tychto hrach taky blby anglicky slang.  Pri hre je to asi ok v tom nasadeni.  
                Ale ked to clovek pocuva je to otras. 
          • Nedavno ve fight clubu meli knizku, kde byla spousta takovychto terminu prelozena a mimo jine crunch tam ten pan prelozil jako drceni, coz muze znit ze zacatku pomerne divne, ale proste crunch uz je ted pomerne ustaleny vyraz a nahrazovat ho cimkoliv jinym by bylo proti srsti.

  • Jack1947

    Jo jo chápu, snad si ještě pořídím DLC nějaké než to vypnou... jediné co i vadí je pochopitelné že klasická hra má limit 20 tého levelu.

    Jinak Matchmaking byl co jsem hrál naposledy strašný. Respektivě to bylo jednou já podruhé ne kolikrát jsem prohrál i když jsem měl nejhorší zbraně ale nejvíce bodů... no hrůza.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit