Přejít na výpis diskuzí
Update pro Diablo 3 přinese novou lokaci Greyhollow Island
14.12.2015 | Honza Konfršt
32 příspěvků
-
Myslet jsi zapomněl. *1*
-
Jasný moc barviček moc jednoduchý bla bla bla něco jsem zapomněl?
-
Slovo stará bych zaměnil za vylepšní do hratelného stavu ty mimino.
-
No hezčí ARPG dneska nenajdeš, D3 je top.
-
Nedivím se, měl bys se sebou něco udělat! *4*
-
To je sice fakt, ale na druhou stranu existují hry, které se hrají pohodlně jak na K+M, tak i na gamepadu a hinty ve hře (někdy i celý interface) se tomu dynamicky přizpůsobí. Některé hry mají třeba na PC či konzoli zprasené ovládání, protože to zkrátka tvůrci neumí (nemají čas, finance..) - ani jedno není dle mě problémem tvůrců Diabla 3. Nemožnost hrát lokální co-op navíc považuji spíše za ochuzení PC hráčů o část obsahu a to se mi obecně dost protiví.
-
Ale tak starají se o to, opraví někdo AC Unity aby bylo někdy kloudně hratelný?
-
Jj, jinak nechápu lidi co na Blizz nadávají která jiná firma se 3 roky od vydání takhle stará o svůj produkt/hráče kteří už jim nic neplatí.
-
Sám seš přešlap.
-
D3 na PC vzniklo jenom jako omacka kolem aukce, ktera byla ten podnikatelsky napad a vyvarila hromadu penez za nic - uznej, nekdo si koupi od nekoho imaginarni item v tvoji hre, a ty za to dostanes 1 euro. Lidi jim to jednak prokoukli a druhak se socialni experiment povedl - lidi jsou ochotni zaplati za spatnou hru a v ni platit za nic, respektive za virtualni mrkev na klacku.
S datacem prislo trochu vystrizliveni a hru predelali do podoby ze je to opravdu hra co jde hrat. Ale mechaniky jsou pokriveny a uz to dohromady nikdo neda, museli by vsechno krom enginu smazat a zacit znovu.
Ale neni to prvni preslap od blizzardu, Hots a Lotv stoji za prd, posledni 3 datace do wowka taky. Overwatch je kopie TF s herama z Lolka. Schvalne kdy zase vydaji dobrou hru. -
každá mince má dvě strany, kdyby se každá firma takto pečlivě věnovala vývoji konzolových a PC verzí zvlášť, pečlivě přizpůsobených dané platfrormě, nemuseli bychom nadávat na "zkonzolovatělé ovládání" a nedocházelo by k hororvým extrémům a průšivhům, jako že ti PC hra napíše "press X to open door" a nemyslí tím X na klávesnici, ale na konzolovém ovladači (dívám se tvým směrem, Dark Souls)
-
Děkuji za všechny odpovědi. Mám jen PC a dost mě lákal ten lokální co-op. Bez něj pořizovat nebudu. Je trošku trapné, když PC verze ani nepodporuje gamepad a vedle toho existuje verze, kde gamepad bez problému funguje..
-
Vidíš, já hrál od prvního dne a na 2.4 se těším úplně stejně =).
-
no a to ja se na patch 2.4 hodne tesim... a neni to pro me jen o te zone... ale to bude tim, ze jsem od vydani d3 nehral a koupil datadisk az nekdy v rijnu takze jsem relativne cerstvy ;-)
-
Az na drobny detail. Absence anticheatu vubec nevadi, kdyz neni hra online. U sebe at si cheatuje kdo chce, ja budu hrat lan nebo lokalni coop c kamosema a je mi jedno kdyz si nejaky random amik nacheatoval miliony cehokoliv. *3*
Navic konzolova verze nemela aukci, ktera celou hru zkurv... -
jo no, hlavne sezony a anticheat system jsou na konzolich bomba. Na tech hnusnych PC jsou nahackovany itemy, to nastesti na konzolich neni. A filmovy feeling ftw. /s
-
Bavils *1*
-
Vlastním hru i datadisk a už dlouho jsem na to nešáhl - D3 těžké zklamání.
-
na old gen určitě ne blizzny to řekly hned po vidání reaper of souls že updaty pro old gen dělat nebudou