Přejít na výpis diskuzí
Update pro Diablo 3 přinese novou lokaci Greyhollow Island
14.12.2015 | Honza Konfršt
32 příspěvků
-
konzolovou verzi nebrat nemá podporu updatů
-
To nasadi uz tenhle mesic jo? Tak to zas zaparim jak drak *14*
-
Škoda že tomu blbovi Wilsonovi vôbec dali patronát nad vývojom DIII.
Okrem toho že hra sa dáva do funkčného stavu až po jeho vykopnutí, tak rozmýšľam či by sa jeho nevymenovaním nezmenil art style celej hry ... a nevyzeralo to ako mix wowka a w3.
Ale v tomto smere podobne upravili aj SC2 a HotS, takže asi márne dúfanie. -
Konzolova verze je zasadne prekopana pro podporu gamepadu. Ma uplne jine ovladani. PC verze lokalni coop nepodporuje.
-
PC nemá podporu ani pro gamepad, takže bez interface apod, myslím že tam jde neoficiálně dostat gamepad, ale stojí to za prd. Doporučuji tedy konzolovku, ta hra je na gamepadu o mnohem zábavnější, mám obě verze....
-
Verze pro konzoli je upravena. Na PC nic jako "lokalni koop" nefunguje.
-
Hra na konzole je offline a je jinak vypracovaná než PC verze. Verzi na PC hraješ přes internet.
-
Na Pc to nejde hrát v co_op a verze se trochu liší myslím že konzole nemají season, jestli máš konzoli i pc tak doporučuji to hrát na pc
-
Mám takový dotaz. Četl jsem, že je to sranda na konzolích v lokálním co-opu. Když pořídím PC verzi a mám dva gamepady, budu mít stejný zážitek, nebo se verze na konzole nějak liší? Jde hrát na PC verzi lokální co-op?
-
velmi, velmi dlouho?
-
Ta aktualizace bude i na konzolové verze? Jelikož obrázek u článku je z konzolové verze. To není rejpanec, vázne se ptám.
-
Hry od Blizzardu zrají jako dobré víno