Přejít na výpis diskuzí
Update pro PC verzi Evil Within přidává volbu 60fps přímo do menu
30.10.2014 | Petr Poláček
204 příspěvků
-
Tak zkus definovat co si predstavujes pod pojmem skryta a jak pred serverem skryjes IP ze ktere ty data prisly.... *7*
-
Aha, takže ty víš víc a líp tak říkej... achjo proč se namáhat... prostě ti dám za pravdu.
-
A kam ti ten server odpovi, kdyz pred nim skryjes svou IP?
-
not sure if troll or serious
-
Proxy+ skrytá ip ti asi nic neříká co... *7*
-
jak to všichni děláte, že můžete naklikávat *8* ? Mě se vždycky objeví nápis "Už bylo hlasováno dříve" Asi nejsem takový PC master
-
Moje kvalitni oko jede na 60 Hz. Mam PC oko, ne konzolovy kram.
-
Lidské oko stejně nepozná rozdíl nad 25 fps, tak nevím k čemu by to odemykali. Možná pro lepší pocit...
-
Vím že je to fuk, mínusy jsou poslední věc co je tady nějaká zajímavost o které by se mělo mluvit.
Spíš by mne zajímalo, jestli jsou to osoby co je klikají nebo vážně klikači u 20+ je jasné že to klikají klikači no.
U mín ... ale to je jedno hele. Jen mne to vždy pobaví, jak se tu rozhazují *1*
Už jenom to že někdo si dá tu práci, klikne mi těch pár mínusů... to je tak neskutečně potěšující. *4*
Vím to je ohraná písnička ale fakt, bez ohodnocení by byly diskuze holt o ničem.
*3* -
Jéé, sraz ret*rdů na games.
-
Nádor
na mozku máááš -
Pleskoslav se rozbrečí, aj když si Krteček koupí nové kalhoty, podle něj bych se moc neřídil.
-
Je rozdíl mezi tím, když to má svůj účel a pak když to tam je napráskané jenom z toho důvodu, aby to šokovalo. Hra je prezentována jako horor, ne survival hra....A horor to rozhodně není.
-
Blizzardí sr*nce vyrobily z dnešních teenagerů přecitlivělé nerdíky, co nesnesou trochu drsnější atmošku. Díky omalovánky. *16*
-
Nádor
-
ah, p*del se zase nastavil, 30 a 60fps, poznáš, jen proto, že furt čumíš na fraps a v jednom kuse si něco vsugerováváš. BTW: naklikávat na games nejde troubo, tak se prober.
-
Survival pro ne HC hráče byl dostatečná agonie, hlavně co se týče všudypřítomného nedostatku už tak nedostatečné munice. Jop byl sem několikrát pořádně na suchu a u bossích soubojích to byla sebevražda. Hlavně v pozdější části hry.
-
Tak to je pecka. *7*
-
TheGGGayínek opět perlí a naklikává. Rozdíl mezi 30 a 60 fps nepoznáš? Sure. Na screenshotech a na videích z YT. *15* *15* *15*
-
hors se jmenuje postava knihy eragon a eldest *9* bwv