Přejít na výpis diskuzí
Update pro PC verzi Evil Within přidává volbu 60fps přímo do menu
30.10.2014 | Petr Poláček
204 příspěvků
-
Ja uz fakt premyslim, zda si ti vyvojari/vydavatele z lidi delaji zamerne p*del a nebo testuji, co si mohou dovolit a kam je az posilat...
PS: o hru jsem se tolik nezajimal, tak me tato informace znacne prekvapila, ze do PC verze toto nedali. Holt snadny port je snadny port, jinak to asi nechapu :( -
-
njn Jumpe takove samozrejmosti a oni se na to vyprdnou.. zeby korporatni masinerie?
-
-
neuveritelne! neskutečne! volbu 60fps a to primo do menu!!! tak tohle je nova generace tohle je revoluce
-
Z jakeho duvodu tam ty fps locky vubec jsou? Vzdyt to nikdy na pc nebylo, chapu to na konzolich, ale k cemu to je u PC?
-
-
hardware nových konzol zkrátka nestíhá ani současné hry, tak se snaží udělat ze sekajícího se obrazu nový standart *1*
-
-
konzolové ovečky jim to hezky baští, Master Race zas tak ne
-
-
Ma tu nekdo zasebou aspon zakladku ze by mi vysvetlil proc se vsichni vydavatele nesoustredi primarne na PC ? furt to nechapu...................................................
pripadne diky !! *13* -
-
$$$
-
Ty tu základku za sebou asi ještě dlouho mít nebudeš, podle toho, jak ti jde psaní..
-
-
-
-
(ne)Dobře udělaný port
-
-
Proč tam ten lock vůbec dávali? To jako by do auta dali omezovač na 50km/h. *1*
-
-
otázka skôr znie prečo ho tam nechávali tak ako ďalšie "console featury". Celé to hovorí to o ich ľahkovážnom prístupe k PC platforme, urobiť čo najrýchlejšie port (čo je dnes dosť jednoduché) a o viac sa nestarať.
-
do závodního auta *1*
-
-
A z toho si mám jako sednout na pr*el? To tam přece mělo bejt od začátku. Kkti, fakt
-
No vida, hra funguje i bez černý pruhů a se 60fps. To jsou věci..
Co to vlastně psali, že černy pruhy jsou víc filmový a pomáhá to atmosféře a na 60fps to není optimalizovaný, vlastně ani nejsou potřeba pro tuto hru... -
Tak už to konečně můžu dohrát. Mělo to tam být hned, jsou to fušeři. Poslední dobou mě už móresy herních firem fakt začínají S*ÁT. A to jsem obvykle silnej optimista.
....kam se to ty tvl draku řítíme.... -
hehe a jeho klony+jack=zasraná diskuze
-
-
čau snori, Jak se vede v té Ostravě?
-
-
Ale to né diť to ne těch 60fps není vůbec filmové, ale tak apoň tam máme dva černé pruhy co nedávají zádný smysl.
-
Prosím redakci, aby smazala celou diskuzi. Tohle se fakt nedá..
-
-
Nebud věra pohlová co neunese ani sebemenší internetovou provokaci/trollaci, demenci a hlavně diskuzi. *4*
-
Tak pc-demet race, co bys chtěl, nejvíce postižených jedinců hraje na PC a myslí si, jací nejsou elitáři, že umí zapnout Windows a pak zběsile máčkat myš....
-
-
člověče já nakonec došel k názoru, že PC je přecijen ve všem lepší, buď můžu dát 15k za podprůměrný konzolový stroj, na kterém se mi hry budou od začátku sekat, poběží v nízkém rozlišení, bez AA, se špatným ovládáním a bez úplně běžných služeb a u toho se kroutit na gauči jak paragraf a ničit si při tom záda a taky oči hraním na tv, nebo si můžu 5k připlatit a za 20 si koupit luxusní PC které má vše co moderní hráč potřebuje, pokud člověk zrovna není socka co nemá těch 5000,- navíc, volba je křišťálově jasná
-
-
Človeče a já jsem po mnoha letech u PC zjistil, že na hraní je konzole lepší. PS4 jsem kupoval cca před půl rokem a i s hrou mě stála 11.000,- v klasickém kamenném obchodě a teď stojí ještě míň, takže na to PC za 20k si připlatíš ještě trošku víc, než 5k.
-
-
nezabúdaj, že za tú svoju konzolu platíš Sony nie len pri jej zakúpení ale i v každej hre ktorú si na ňu kúpiš. Mnohí by boli prekvapení koľko vlastne za tú ich škatulku počas tých rokov zaplatili.
-
Xbone maj na alze za 11k, lepší verze s bundly nebo kinectem za 14k, k tomu musíš za 1300 dokoupit druhý ovladač a jsi doma.. jinak já to měl přesně naopak, dlouho jsem hrál na konzolích a pak začal pařit na PC a nestačil se divit o kolik je to lepší zážitek *4*
-
-
ne, mám kamarády, měl bys to někdy taky zkusit, je to docela fajn *1*
-
to hraješ demeente se dvouma ovladačema na ráz? Taky si kupuješ dvě myši a dvě klávesnice. bože ty si deement..
-
-
-
-
-
masochista pinhead, co si potluče hlavu hřebíkama, a má problém snést obyčejnou diskuzi? *2*
-