Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja vlastnim pc a abych nebyl tlustej tak mam wii a na tom wii sports
  • Mato1987
    Tí čo ste si nekúpili the evil within tak máte možnosť zadara si teraz na steame zahrať prvé tri kapitoly hry, je to v podstate také demo, ale s tým rozdielom, že si progres z dema môžte preniesť do plnej hry, keď si ju rozhodnete zakúpiť :)
    http://www.bethblog.com/
    • Děkuji, ale já už dohrál to demo z piratebay.
  • Odehrál jsem 3 kapitoly s nastaveným 60fps a celou obrazovkou (pomocí programu flawless widescreen) a hra to není vůbec špatná. Sice není vůbec strašidelná, na to ž eto je horor, ale zábava to je i tak. Takže už se těším na aplikaci patche (samozřejmě stažen z torrentů, naštěstí byl na scéně hned po vydání na Steamu) a pokračování hraní bez nějakých hacků.
  • snad nezabudli na upozornenie ze 60 fps moze uplne znehodnotit filmovy zazitok z hry
  • TheGGG
    Oh, teď si zase začnou nalhávat, že poznají rozdíl mezi 30-60fps. Hlavně mít v rohu obrazovky fraps a pořád to čekovat. Vzato kolem a kolem, patch je úplně zbytečný. Pokud se někomu hra, co běží na stabilních 30 fps zdá trhaná, měl by se jít léčit.
    Černé pruhy, byly taky bezproblémové, ale tak ať děcka s malým monitorem nebrečí.
    • del0
      TheGGGayínek opět perlí a naklikává. Rozdíl mezi 30 a 60 fps nepoznáš? Sure. Na screenshotech a na videích z YT. *15* *15* *15*
      • TheGGG
        ah, p*del se zase nastavil, 30 a 60fps, poznáš, jen proto, že furt čumíš na fraps a v jednom kuse si něco vsugerováváš. BTW: naklikávat na games nejde troubo, tak se prober.
    • Magister_Peditum
      Spíš ty bys potřeboval brejle. *3*
    • Jack1947
      No FRAPS rozhodně není nejšikovnější příklad, páč jak každé dítě ví FRAPS si bere +-5fps takže výsledek není až tak věrohodný a informačně přesný. Pokud hra podporuje FPS ukazatel přímo ve hře přiklonil bych se spíš k tomuhle. Navíc nemusí být kovaný pcckář aby poznal že tam byl propad o 5fps.
    • http://www.gamespot.com/videos/reality-check-do-we-need-60-fps-on-ps4-and-xbox-on/2300-6415658/
    • Evil Within je dalsi slatani pro decka, ani me neprekvapuje ze tebe bavi :-) A lecit by se mel ten, komu se zda na 30 FPS hra plynula. Ted hraju Legend of grimrock 2 a to je krokovaci dungeon (dite jako ty asi nezna) a i tam sou propady pod 30 FPS jasne poznat, pravda na 30 to jede v pohode ale je to krokovacka ze.
      • to mě poser, ty hraješ krokovaci dungeon, fakt nekecej, ty si tak cool ,bože si muj hrdina a fakt si to dáváš, slyšel jsem, že je potřeba zvážit každý krok v tom krokovacím dungeonu, já tomu nemůžu uvěřit, úplně sem vytřepanej a nevím co napsat, prostě miluji tě, miluji tě, miluji tě, chci tě osobně potkat, někoho kdo hraje krokovací dungeon hledám strašně dlouho,..xoxoxo
        • copak si asi kompenzuješ *7*
        • :-D
    • na co potřebuješ fraps? rozdíl mezi 30 a 60 fps pozná každý kdo není úplně slepý
      • pokud tedy nemluvíš o nahrávání videa či screnshotů z libovolné hry, další to výsady královské platformy
    • species
      Nevim jestli si toho GGG vsimas, ale pokazdy kdyz chces nekoho urazit tak pouzijes "dite". Dite neni tak uplne pro zbytek populace urazka, nebo jestli te teda doma znasilnovali nekde ve sklepe a vzpominas na to obdobi ve zlym, ja tedy rozhodne ne.
      • TheGGG
        tak to koukám, a já měl za to, že dětinské chování, není něco, čím by se mohl jeden chlubit. No v čecháčkově je všechno možný. Běž si pustit, nějakého uřvaného 10+- majnkraft letsplejera, když máš tak rád děti. *3*
        • species
          No ono jak kde, u teenageru neni mozne cokoli detinskeho ani citit pac by pak byli vycleneni z kolektivu. Proste musis bejt hustej jak plnotucnej jogurt.

V dospelosti mi neprijde na trochu detinskosti vubec nic spatnyho.

Rikam, to je urazka tak maximalne pro dite. Porad se tu rozhazujes dite sem dite tam, bez koukat na detinskej majncraft, deti z PC atp, ja jen jestli si tim nelecis nejake sve komplexy prave z detstvi.
    • Tak pcčkáři hrají jen kvůli frapsu, to je jejich nejlepší hratelnost...
  • Juro na jednu stranu máš pravdu, proč to udělají až když jsi tu hru dohrál, na druhou stranu je to tvoje blbost, nemáš kupovat nedodělaný zmršený hry.
  • Kristepane flash to myslíš vážně? Fps se ví odjakživa, akorát neměl nikdo potřebu o tom mluvit a řešit to jak teď, protože tu nebyli exoti typu Ubisoft nebo srajdy typu Evil Within a hlavně pc neovlivňovali sračkoidní konzole s jejich bídnýma 30fps, které se pak trapně přenáší stupidníma portama na pc.
    • Pozor ať ti nepraskne žilka a matka pak nemusí volat jeřáb na přesun do nemocnice tlustoprde...
  • stačila expreska, pc-gumákum budou praskat žilky...
    • souhlas a palec, zase článek, kde si místní trosky budou řešit svoje mindráčky...
      • Žít s takovou závistí musí být strašné. Co je špatného na tom chtít kvalitu, když na to mám. Kdyby jsi místo keců tady vydělával, tak by sis taky mohl koupit herní mašinu, tak nezáviď.
        • to už je docela diagnoza, jestli si myslíš, že ti závidím nějaké FPS nebo grafické karty, tak to jsi na omylu, pokud máš doma LaFerrari, tak to ti závidím, pokud máš doma druhou Irinu Shayk, tak ti ji závidím, ale rozhodně ne nějaké FPS
        • nebo by si mohl najít ženskou *1*
  • Dogkiller
    Chudáci konzolisti, oni se tak radovali, že je na PC jen 30fps a teď taková rána. A opět jim nezbývá než pukat závistí, jako vždy... *1*
    • Bargud
      To jsou zase kecy... *6* Máš tyhle kecy nutnost psát? (a teď nemyslím jen tebe)
      A jsem pouze PC hráč, na herní konzoli nehraji. Ty kydy z obou stran jsou děs.
    • takové malichernosti jako závist nějakých lepších AA nebo více FPS mají za potřebu nevyspěli jedinci s velice slabým socialním životem...že o tom mluvíš jasně ukazuje, jak moc jsi nepoužitelný.
      • tak určitě, kdo by si nepřál hrát sekající se hru se zubatými okraji bez AA *1*
    • počkej až zjistí, že k těm 60 fps ještě můžeme mít současně puštěné další programy *1*
  • a prý že pc nuly jsou chytré, on si raději koupí o několik tisíc dráž nebo jen chceš demonstrovat svoji blbost?
    • těžká volba, jestli si koupit levnější shit, nebo si připlatit za kvalitu.. vlastě ani ne, když člověk není socka nebo harant závislý na rodičích, rád si připlatí *1*
      • koupí si plastové PC za 30K a hraje tam porty z konzoli a pak celé dny brečí, jak konzole ničí hraní. Demence pc-čkářů roste každým dnem...Tam si běž koupit lodičku do Star Citizen a procházej se po hangáru ty jelito...
        • Tyhle newschool konzolovi rozmazlenci jsou hrozni otrapove. Z ceho mate vy konzolisti porad takove mindraky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit