Přejít na výpis diskuzí
Update pro PC verzi Evil Within přidává volbu 60fps přímo do menu
30.10.2014 | Petr Poláček
204 příspěvků
-
Nejhorší je to, že je to lenost vývojářů.....Horší je ale to, že tahle hra se tvaří jako hororová, přitom jenom šokuje. Člověk se u toho nebojí. Scény a prostředí se nesnaží člověka vyděsit, spíše zhnusit. Nevím, ale to mi přijde jako nejlacinější forma hororu. Šokovat.
-
-
Blizzardí sr*nce vyrobily z dnešních teenagerů přecitlivělé nerdíky, co nesnesou trochu drsnější atmošku. Díky omalovánky. *16*
-
Tak to jsi pořádná citlivka. Kam bys potom zařadil takový Dead Space, kde jsou běžně místnosti vymalovaný krví a vnitřnostma? Nebo kdyby nedejbože někdo Udělal remake Planescape Tormentu v realistický grafice, to by ses nejspíš z některých scén sesypal. ;-)
Evil Within je v první řadě fajnová survival hra, strašidelná být nemusí. Zkus si to zahrát na Akami obtížnosti, tam teprve poznáš o čem tahle hra je. -
-
Je rozdíl mezi tím, když to má svůj účel a pak když to tam je napráskané jenom z toho důvodu, aby to šokovalo. Hra je prezentována jako horor, ne survival hra....A horor to rozhodně není.
-
Survival pro ne HC hráče byl dostatečná agonie, hlavně co se týče všudypřítomného nedostatku už tak nedostatečné munice. Jop byl sem několikrát pořádně na suchu a u bossích soubojích to byla sebevražda. Hlavně v pozdější části hry.
-
-
Si pletieš the evil within s lacnými ľakačkami ako outlast, slender, amnesia a podobne.
-
-
Co taky čekáš od takového moralisty že. Toho pohoršilo už oznámení HATRED. *3*
-
-
To ako vážne? Tak to je potom riadny gól, že ja sa tu s takými idiotom vôbec bavím, dík za echo.
-
Přestaň brát drogy. Už tak je to s tebou strašné.
-
-
Zase ta nemoc, reagovat na reakci která nebyla určena tobě? myslím že ty drogy škodí i tobě... tedy o dost víc.
EW 9/10 pro mne, Veskoslavův názor irelevantní... lituju že jsem vůbec vstoupil do vlákna s tebou. Takže udělám to co... je nejlepší odkloním se jinam. *3* -
-
Pleskoslav se rozbrečí, aj když si Krteček koupí nové kalhoty, podle něj bych se moc neřídil.
-
-
-
-
Ne nepletu. EW využívá šokujícího prostředí plného krve a násilí. A některé scény jsou ve hře dovedeny naprosto k nechutnostem. Ze začátku to vypadalo na solidní hororovou hru, ale ke konci už jsem si připadal jako u nějakého 58. dílu Saw. Mimoto je docela nudné to, že přibližně poslední 1/3 hry je člověk nucen se plazit akčním stylem a zabíjet na potkání. Nemůže si vybrat styl jaký by chtěl.
-
-
lol, dnes sú ľudia už natolko precitlivelí, že si myslia, že EW je len lacná ľakačka, kam sme to len dospeli...zmagorení hráči sú v mylnom dojme, že the evil within je lacná ľakačka ako také braky ako sú outlast, amnesia alebo slender, tak to teda s pánom bohom.
-
-
-
-
pořád je to děsivější než scriptovaný Alien, u něho jsem se smál...
-
-
jo, ten alien vypadal dost komicky, jak se po té lodi promenádoval jak důchodce
-
-
mě ta hra jako baví, ma slušnou atmosféru, ale ty scripty to zabíjí a umíral sem jenom na klinice, pak už sem se procházel uplně v klidu, navíc mi vadí, že pořád chodí po dvou, klidně by mohl prošmejdit více mista kdyby běhal po čtyřech jako dravec .)
-
-
Hra vychází z 1. dílu, který nebyl tak akční jako 2. díl od Camerona a pokud jsi umřel jenom jednom, tak jsi to nejspíš prolézal na hodně lehkou úroveň.
-
-
Hrál jsem to na střední, protože všude se psalo jak je to hardcore a prd z toho, ten Alien je prostě tupý, to mě nikdo nevyvráti, teď jsem to rozehrál po druhé na hard, doufám, že mě ucíti, když budu za ním...
-
-
-
-
-
-
Lepší pozdě než vůbec, neníl-y pravda.
Pruhy mi ani moc nevadily, vlastně se tam celkem hodí je to takové více filmovější. *3* -
-
vystrihni si z čierneho papiera 2 pruhy a prilep si ich na obrazovku, urobíš si tak filmovú hru i z pacmana a keby si chcel môžeš cez tv prehodiť aj sieťku proti hmyzu, veďla postav ventilátor a môžeš simulovať šum v obraze. To bude tak filmové že nebudeš chcieť už nič lepšie.
-
-
Nic moc... znám i lepší "ftipy". *3*
Né, pruhy mi stačí... takové jaké jsou. Netřeba si horšit zážitek ještě o trochu víc. -
-
áno je to úbohý vtip, presne ako celá tá vlna demagógie o "filmovom zážitku" pri čiernych pruhoch a nízkom fps.
-
-
-
Spravne, o to "filmovejsi" tu dnes preci jde *1*
-
-
Ne fakt já jsem ani nevěděl jak jsem byl do toho zabraný že tam ty pruhy jsou, tak je pravda že to je možná protože na 107 tv a 22" a méně monitoru to je rozdíl no.
Filmy z kina většina v poměru 2:39/40 stran taky mají pruhy a co, aspon se lépe čtou titulky na světlejších místech.
-
-
-
The Evil Within 4/10 - http://youtu.be/XmO9KYPT28k?t=12m35s
-
on to ani nedohrál, jak ho znám...skončil u Doty 2 - PC Master Race
-
Pamatujete ty doby kdy hry nemely FPS lock? Popr to tam byla jako volitelna featura?
Cirou nahodou to byly tez doby kdy byly konzole vykonove daleko pred mainstreamovym PC. -
-
Kdo chce lock, zapne si VSYNC, lockovat cokoliv pod 60 fps je nesmysl nebo debilita programátorů. Viz poslední Need For Speed a jeho lock 30 fps, to byla plynulá skvělá jízda...
-
taky doby, kdy konzole a PC byly v podstatě oddělené platformy, na každé vycházely jejich vlastní tituly a multiplatform hry byly spíš vyjímka.. skoro se mi po těch časech začíná stýskat
-
-
Přesně kdy pcckáři nebulely a nesepisovali petice aby vyšly nějaké konzolové pecky i na pc. Byt v hnusném portu, kde jsou ty časy? proč tomu tak už není. *4*
-
-
toto vaše dětinské fňukání nemá žádný smysl. Kdybych já byl manažerem co ty hry vyrábí, tak je taky budu dělat multiplatformově. Udělat ty lepší AAA tituly stojí třeba $20 000 000 a nějak se to zaplatit musí. Kdybych to dělal jen na jednu platofmu, tak se to nezaplatí. Když to udělám na 3 platformy, tak se toho možná prodá 3x víc.
jinak je samozřejmě škoda, že mnohem lepší možnosti PC (přesné ovládání myší, klávesové zkratky atd, grafické možnosti) jsou mrveny konzolema. -
-
Kdo tady ted fnuká co? *15*" jinak je samozřejmě škoda, že mnohem lepší možnosti PC (přesné ovládání myší, klávesové zkratky atd, grafické možnosti) jsou mrveny konzolema."
Proč tedy mají u multiplatformních titulů které jsou mimochodem primárně vyvinuty pro konzole, konzole přednost co? -
-
K opicím nedivil bych se že opice by pobrala více inteligence než tady průměrný, anonymní přispěvatel do diskuze. No a nakonec by sní mohla být větší sranda. *4*
-
upřimně, mnohem snáž si tu opici dokážu představit jak si hraje s gamepadem a pohazuje si s ním v prackách, náhodně mačká tlačítka a občas ho zkusí ochutnat, než že by mačkala ctrl+shift+v a klikala myší na ikonky ;)
-
co nám ještě řekneš za pohádky, proboha pc dokáže ovládát i opice... miluju tady ty pc-pohádkaře, kteří si kvůli svému božskému pc vymyslí takové pyčoviny...
-
@bufu, ne netvrdím, že ti co hrají na PC jsou chytřejší než konzolisti. Nemyslím že se dá takto paušalizovat. A už vůbec si nemyslím že Linuxáři jsou nějaká elita. Já jsem vystudoval matfyz, takže technické uvažování mám a přesto používám Windows i na programování (MATLAB) a výpočty, protože je prostě mnohem víc user-friendly. Linux je otrava, věčně tam něco nefunguje, nemá to nějaké ovladače, když chci cokoliv udělat tam musím 3 hodin pročítat obskurní linuxové fora na internetu a pak zkompilovat jádro. Děkuji nechci. S Win7 jsem maximálně spokojený. Linuxové servery musím používat v práci a stačí mi to.
Jinak ještě k těm konzolím. V USA jsem byl na výměnném pobytu, poznal jsem několik rodin. A každá z těch rodin měla doma herní konzole napojené na TV, kde hráli s ovladačema. PC častokrát neuměli pořádně obsluhovat. Konzole jsou tak mnohem levnější než PC. Takže odtud pramení ten můj názor. Zase na druhou stranu můj brácha je konzolista a hloupý určitě není, takže nějak generalizovat se nedá -
jestli si myslíš, že ti co hrají na PC jsou chytřejší než na konzoli tak jsi naprostý deebil. Windows je sraačka většina rozumných lid se od tohoto operačního shitu rychle distancuje buď k OSX nebo Linuxu...
-
-
Reakce na příspěvek:
A muzu se zeptat kolik souicasnech AAA her jede i na Linuxu? Fakt nevim, mozna sem neco zaspal
-
-
všechno se to řídí trhem. Když bude víc hráčů hrát na konzolích, tak budou pro výrobce primární. V USA je většina lidí příliš blbá na to, aby se naučila obsluhovat Windows, takže hrají primárně na konzolích, proto se pro ně dělá i více her, resp. mají přednost.
-
-
-
-
Wasteland 2 je taky mrven konzolema a podívejte se na něj, hloupá hra s trapnými dialogy a co ten downgrade grafiky kvůli konzolím, to je ořezané až běda...
-
-
nevíš o čem mluvíš...
-
Wasteland 2 jsem nehrál a ani nebudu, takže nemám co srovnávat. Nějak mě ta hra nezaujala. A vím že ten se buď budu rouhat a budu kamenován, ale nezaujal mě ani Fallout 1 a 2 v dobách kdy vyšly.
-
-
-
-
-
-
Do nedavna plno lidi co ted moudre mluvi o 30 a 60fps nevedelo ze neco takového vůbec existuje a hrali hru při 20 a spokojene vrneli jaka to je parada. Pak zacal Total Biscuit rozsirovat svoje videa a zacal tvrdit ze hrat něco pod 60 fps nemá smysl, a najednou to tak vidi všichni...je opravdu k pousmani jake jsou hraci stadecko oveček co nemá na nic svůj názor a co se jim nepovi nebo si neprectou tak jakoby neexistovalo:)
mozna to nekomu bude znit divne, ale ono tech 60fps existovalo odjakživa, takze proc se kolem toho dela cajmrsk az ted mi není moc jasne:) -
-
protoze konzole...na pc hraje 90% lidi pri 60fps uz 10 let,ale na konzolich je to neco novyho,co bylo vsem slibeno,ale nedodrzeno,protoze na to ty super nadstroje nemaji vykon
-
-
na konzolich bylo bezne 60fps uz v době Playstation 2, bohužel ne tady v evrope, diky norme PAL. Ale spousta NTSC her tech 60 fps běžela..tohle vůbec není o konzole vs PC..to je o nevedomosti a nezajmu kompletne cele hracske obce která zrovna ted objevila ameriku.
Mam ještě dobře v pameti když jsem před lety na bonuswebu tvrdil ze 20 nebo 60 fps je obrovsky rozdil, většina lidi me mela za blazna..nebo jim to bylo jedno. -
-
NTSC jede na 60Hz nikoliv FPS..nepleť si pojmy...
-
-
pojmy si nepletu, ale abych byl presny, pro hnidopichy, NTSC 60hz a 60fps..priklad?..treba Tekken, Gran Turismo 3..a spousta dalších, jak uz jsme napsal vyse. Ja chápu ze se to nekomu spatne stravi ze tech 60fps je skutecne letita věc a umela to uz 15 let stara konzole..ale holt to tak je..:)
-
-
-
90%? To sotva.
-
Oni ho nepotřebují, protože na konzolích rozjedeš naprosto všechno bez záseků. Dobře- sice jsme mi konzolisté trošičku ošizeni o nějaké ty stíny a vyhlazování, ale zase si to zahraji bez problémů. Chci strčit disk a hrát. Na PC musím instalovat hru, stále častěji i grafické ovladače, upravovat nastavení aby to jelo plynule, někdy dokonce utrácet za nové komponenty. Na to nemám čas. Já už preferuji cestu, že příjdu z práce, sednu si k TV, zapnu PS, strčím disk a jedu... PC mám na práci.
-
-
Až na to, že při současné generaci konzolí si člověk, co má půl-rok staré věci nemusí dalších 4 roky naprosto nic kupovat. Mimoto pokud člověk nepozná 30 a 60 fps tehdy, když sedí 2 metry od toho.
-
-
-
-
Já to dohrál na mém starém stroji na největší na 30 FPS bez možnosti si nastavit více a nezaznamenal jsem ani žádný nejmenší zásek, takže si můžou už uvolňovat FPS locky jaké chtějí... Jen mi to příjde dost nefér, že to vydávají takhle pozdě. Příjde mi, že to dělají jakoby schválně aby odzkoušeli zda to vůbec pojede. Nasbírají si penízky a těm, co to nepůjde, tak mají jaksi smůlu do té doby než to opraví. To si to nemohou vyzkoušet na testerech, co hru zkouší? Třeba vydat nějakou BETU, nebo tak něco? No někdy nechápu čím ti lidé myslí.
-
Tak to je pecka. *7*
-
vím že se tu pletu ale nevite co si mam koupit watch dogs nebo shadow mordor
-
-
Nádor
-
Mordor!
-
Mordor. O tom snad žádná ne?
-