Přejít na výpis diskuzí
Update pro PC verzi Evil Within přidává volbu 60fps přímo do menu
30.10.2014 | Petr Poláček
204 příspěvků
-
Je to skvelé, aspoň nemusím používať debug konzolu a keby ešte pridali fov slider aby som nemusel používať flawless widescreen alebo nejaký fov trainer tak by to bolo dokonalé, ináč hra je parádna :)
je sranda, že keď v podstate vypnete niektoré grafické blbosti tak kvalitu takmer nerozoznáte a fps vám vyskočí aj na 120 a to je už vážne hladký obraz :) -
Oni se těma diskuzema asi baví když tu furt dávají články přímo volající o flame *1*
-
-
Za to nemůžou oni nebo článek, za to můžou vývojáři, kdyby byli normální, tohle se vůbec nemuselo řešit.
-
-
Jako asi máš pravdu ale to nic nemění na tom, že redakci jde o to aby tu zas bylo jednou nablito.
-
-
Nemáš pravdu, čím víc se o tom bude psát a čím víc se to bude řešit a tím pádem dostávat do podvědomí více a více hráčů, tím líp. Já jsem rád za každý takový článek. Jasně, vždycky se najde několik jedinců, kteří píšou voloviny, ale to nemění nic na tom, že je dobře, že se o tom mluví, jen tak dál. Doufám, že se to mluvení časem zúročí a projeví se to na prodejích různých titulů od různých firem. Ani nevíš jak moc bych si přál, aby si třeba Ubisoft nabil hubu.
-
-
-
-
ja kupuji jen to nejlepší zboží, čili díl každý Call of Duty , pak vlastním výborný simulátor NFS Worlds a jednu hru na přemýšlení Deadfall Adventures...
-
-
takze mas taky pc:-)
-
-
nfs mam taky rozhold jsem se si koupim watch dogs.
-
Jéé, sraz ret*rdů na games.
-
-
Pořádáš? Tedy vítej, zatím jsi tu první. Posaď se prosím někam do rohu a tiše čekej na ostatní své kolegy.
-
-
Opravdu "kvalitní" diskuze. PC-bahnáci zase bahní a bájné dno diskuzí games.cz je zase o kousek blíž. Je mi z vás stydno.
-
-
a zloděj nicků se snaží prohrabat se aspoň na to dno *1*
-
-
???
-
-
že musíš chlapče hodně makat, aby z tebe byla aspoň nula *3*
-
-
??? sám kradeš nidky debílku a ostatním nadáváš...pc-pokrytec v akci, du blejt *11*
-
-
*15*
Ta tolerance je tu k některým anonymním přátelům celkem vysoká, i když on ten džbán už přetýkat dlouho nebude no. Achjo, občas to tady fakt nejde... jak exkurze v nějakém nadjehličkově ustavu.
(nebo jak se to jmenuje). *7* -
tvoje vyplody jsou skvost sam o sobe :D Nicmene me dostavaji tri veci
1, dokud se neregnes, nick ti nikdo nekrade, jen pouziva stejny
2, reknes "debilku" a pak te stve ze ostatnim nadava
3, vubec ale VUUUUUUBEC netusis co to je pokrytec
bonus: pokrytec je pro tebe natolik "velke" slovo abys ho pouzival aniz bys znal jeho vyznam
celkove 11/10, mel bys natocit celovecerak. -
takže si to shrňme, zatím jsem se od tebe dozvěděl že jsem členem demet race, máčkam myš (zběsile) a kradu nidky, sice netuším co ani jedno z těch slov znamená, ale budu to tedy brát jako kompliment *4*
-
-
-
-
-
-
a nebo bych si koupil cod advanced warfare
-
hors se jmenuje postava knihy eragon a eldest *9* bwv
-
člověk by neřekl, jak krásně můžeš otáčet pravdu. Záda se rozhodně ničí rychleji u monitoru než na pohodlné sofa, oči taktéž, když si tomu blíž - překvapivé co? Konzole za 15k?, dá se sehnat už za osmičku ty experte. Moderní PC-hráč? http://i.ytimg.com/vi/zEqyHZ9fCbI/hqdefault.jpg
-
-
to máš pravdu, sezení na monitoru opravdu zádům nedělá moc dobře, zvlášť když to neni CRT ale nějaký úzký LCD panel, ale asi by šlo dát jeden na plocho pod zadek, druhý na výšku jako opěrku a udělat si z nich židličku *3*
-
-
Xbone bundle + ovladač za 15 jen to fikne, PS4 je o něco lepší volba
-
-
-
Lidské oko stejně nepozná rozdíl nad 25 fps, tak nevím k čemu by to odemykali. Možná pro lepší pocit...
-
-
Nevim jestli je to trolling nebo je ten člověk tak kvalitně zmasírován "oficiálními stanovisky" nebo zkrátka de*il. Rozdíl mezi filmový a počítačovým FPS je prostě rozdíl a nedá se to porovnávat.
Že NE, tvrdí jen marketingová oddělení a vývojáři a to z naprosto jasného důvodu. Konzole nejsou kdoví jak výkonné, ale je nutné zachovat status toho že jsou a navíc next-gen. Proto je podle nich tak báječných a příjemných na oči právě počítačových 30FPS (imho nechápu, proč když jsou filmy v 23,98FPS se na konzolích teda nepoužilo rovnou tohle super filmové snímkování). Navíc vývojáři her ušetří, protože se můžou na nějaké optimalizování úplně VYS*, mají rázem 50% mrzkého výkonu navíc, tak co se obtěžovat, že. Důvod proč nám postupně tlačí 30FPS i do PC je jasný. Momentálně PC degraduje nextgen konzole, tak je potřeba ho srovnat do jedné latě.
Tohle je vážně magořina. I Youtube začíná konečně koketovat s 60FPS videama a najednou tohle. A najednou přijdou kravaťáci s tím, že 30 je nejlepší snímkování. -
not sure if troll or serious
-
Moje kvalitni oko jede na 60 Hz. Mam PC oko, ne konzolovy kram.
-
-
Jo niektore oci sa daju pretaktovat.
-
-