Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čau snori, Jak se vede v té Ostravě?
  • Hrál jsem to na střední, protože všude se psalo jak je to hardcore a prd z toho, ten Alien je prostě tupý, to mě nikdo nevyvráti, teď jsem to rozehrál po druhé na hard, doufám, že mě ucíti, když budu za ním...
  • C-BEAM
    nezabúdaj, že za tú svoju konzolu platíš Sony nie len pri jej zakúpení ale i v každej hre ktorú si na ňu kúpiš. Mnohí by boli prekvapení koľko vlastne za tú ich škatulku počas tých rokov zaplatili.
  • hehe a jeho klony+jack=zasraná diskuze
  • on to ani nedohrál, jak ho znám...skončil u Doty 2 - PC Master Race
  • Veskoslav
    Hra vychází z 1. dílu, který nebyl tak akční jako 2. díl od Camerona a pokud jsi umřel jenom jednom, tak jsi to nejspíš prolézal na hodně lehkou úroveň.
  • mě ta hra jako baví, ma slušnou atmosféru, ale ty scripty to zabíjí a umíral sem jenom na klinice, pak už sem se procházel uplně v klidu, navíc mi vadí, že pořád chodí po dvou, klidně by mohl prošmejdit více mista kdyby běhal po čtyřech jako dravec .)
  • Jack1947
    Co taky čekáš od takového moralisty že. Toho pohoršilo už oznámení HATRED. *3*
  • jo, ten alien vypadal dost komicky, jak se po té lodi promenádoval jak důchodce
  • Veskoslav
    Ne nepletu. EW využívá šokujícího prostředí plného krve a násilí. A některé scény jsou ve hře dovedeny naprosto k nechutnostem. Ze začátku to vypadalo na solidní hororovou hru, ale ke konci už jsem si připadal jako u nějakého 58. dílu Saw. Mimoto je docela nudné to, že přibližně poslední 1/3 hry je člověk nucen se plazit akčním stylem a zabíjet na potkání. Nemůže si vybrat styl jaký by chtěl.
  • Mato1987
    Si pletieš the evil within s lacnými ľakačkami ako outlast, slender, amnesia a podobne.
  • pořád je to děsivější než scriptovaný Alien, u něho jsem se smál...
  • koupí si plastové PC za 30K a hraje tam porty z konzoli a pak celé dny brečí, jak konzole ničí hraní. Demence pc-čkářů roste každým dnem...Tam si běž koupit lodičku do Star Citizen a procházej se po hangáru ty jelito...
  • Veskoslav
    Nejhorší je to, že je to lenost vývojářů.....Horší je ale to, že tahle hra se tvaří jako hororová, přitom jenom šokuje. Člověk se u toho nebojí. Scény a prostředí se nesnaží člověka vyděsit, spíše zhnusit. Nevím, ale to mi přijde jako nejlacinější forma hororu. Šokovat.
  • ne, mám kamarády, měl bys to někdy taky zkusit, je to docela fajn *1*
  • těžká volba, jestli si koupit levnější shit, nebo si připlatit za kvalitu.. vlastě ani ne, když člověk není socka nebo harant závislý na rodičích, rád si připlatí *1*
  • a prý že pc nuly jsou chytré, on si raději koupí o několik tisíc dráž nebo jen chceš demonstrovat svoji blbost?
  • a už vůbec nechápu, co tě vede k pomýlenému názoru že si Shitbox chci kupovat, vypadám snad jako úplný blbec? *1*
  • to hraješ demeente se dvouma ovladačema na ráz? Taky si kupuješ dvě myši a dvě klávesnice. bože ty si deement..
  • průměrná tržní cena za kterou to koupí běžný smrtelník, co nebude objednávat zlevněnou verzi odněkud z číny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší