Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesto mě kvůli technickým novinkám bavila víc, než všechny předchozí díly. A hlavně R* se patrně vydal cestou "jeden díl tech pokrok bez featurek okolo, jeden díl pořádně do hloubky, když už máme technickou část z minulého dílu a možná jeden díl nějak mezi tím".
  • Zayl
    Jetpack byla jediná hovadinka v SA a zmínil jsem ho spíš jako legraci. To nic nemění na tom že čtyřka měla rezervy.
  • jsi se jeste nekouknul do zrcadla vid ?
  • Firebugu: jsi můj člověk , mám téměř stejné myšlení , jen říkám čekal jsem na GTA V dlouho , hltal každou informaci a těšil jsem se jak se dotoho moderního Los Santos podívám za toho bělocha co má ten oblek BUGSTAR a přitom co ... zase zaje**né PENÍZE (ironicky že GTA 5 je o penězích) no jenže kdy si zahraje letně naladěnou hru plnou hezkých blonďatých nicek co se umí jen povalovat na pláži , nebo nabušených niggů z psema na řeťezu , no až někdy v prosinci když bude hra zase vypatchovaná a bude chtít X souborů ke spuštění , zatímco nějací rozmazlení z**i si boud hrát na takových zbytečnostech jako je XBOX nebo PS3 , omlouvám se že jsem sprostý ale tohle mě naštvalo nejvíc za celý tenhle rok , Rockstar you little fuc**kers you wanna f**k with me ? Ok Say hello to my little Pirattebay , you arogant sons of b***s
  • ty si taky inteligent, kdyz je to podle tebe gta4 s modem grafiky tak co to je za teren,. a ty mody na gta4 grafiku vypadaj uplne jinak a kdyz je to podle tebe amatersky tak ty bys to dole udelaj jednou rukou co. pokud je to fake tak je to profesionalni
  • Ja mam Pc i Xbox.Klavesnici s mysi mam rad ,protoze je pohodlna a presna,easy.Ale hru si uziju stejne vic na gamepadu.Je to takovy prirozenejsi a zabavnejsi,nehlede na to ze mam prd*l v gauci a nemusim se hrbit na zidli.
  • Toto video neexistuje. ---- takze asi to fake nebyl a rockshit zasahl
  • to ja si radsi pockam nez hrat omezenou konzolovou verzi v lowres grafice s malou hustotou provozu bez pozarnich schodist bez dratu vysokeho napeti proste s placatejma barakama a s omezenou dohlednosti a jeste misto 100 FPS mit cukFS kdepak fuj ikdyby ten port hoodne zmrsili tak moje i7 s grafikou 7ckove rady si stim uz hrave poradi a jeste si na pozadi necham konvertovat video z dovolene *1*
  • Přesně tak, proto bych byl pochopitelně radši, kdyby to dopadlo podle mého, jsa mrzký sobecký tvor.
  • nikam neposunula od gtaiv
  • Co je na tej grafike pekne? Mas trochu aj rozum alebo si slepy, ze je to obycajny mod na GTAIV s preplacanim HDR, na ktore sa neda pozerat a posobi to strasne gycovito, amatersky a navyse, vrat sa do reality a pozri sa na renderovane screeny v GTA5, ktore su uz tu a ta grafika sa nikam od GTA 5 neposunula, akurat o trocha lepsie textury inac to iste.
  • No když to dopadne spíše ve tvůj prospěch, hlavu si z toho nedělám, Saints Row 4 to jistí. *1*
  • Shaker
    nevim, ale libi :)
  • teda gta 5
  • uz nekdo videl todle https://www.youtube.com/watch?v=NiFyFrAmW1w hodne lidi pise ze je to fake ale z jake je to hry ? kdyby to bylo opravdu gta4 tak ta hrafika je pekna hlavne na konci to pohori
  • Shaker
    V zasade s tebou souhlasim, ze hatovani mezi pc a konzolema je zabava pro blbecky, kazdej preferuje neco jinyho, ale tady: "gamepadem nejde udělat headshot, naopak jestli se to povede hráči, tak z toho by měl mít dvakrát tolik radosti než s mýší" musim rict, ze hry nehraju proto, abych z nemoznyho udelal mozny za cenu nervu v kyblu, ale proto, abych si hru uzil a k tomu proste ja osobne potrebuju klavesnici a mys...

Uvidime, jaka bude dalsi generace konzoli, jestli tam pujde dat bez problemu mys a klavesnice, pujde to pripichnout na 1920x1080 monitor a nebude se platit za online pass, coz je podle me vazne zlodejna a bude moznost dedikovanych serveru na hry, tak o konzoli zacnu premyslet taky a dost vazne.

Ovsem zkusenosti a dnesni doba hovori spis pro to, ze konzole budou jeste omezenejsi, co se plateb a vyrobcu tyka nez jsou ted (jo, to skoro ani nejde co?) a na PC stejne nebude co hrat, protoze se na ne vetsina vydavatelu vykasle, protoze z toho neni tolik prachu... Neni to parada, jak s nama vyjebavaji? :)
  • x_ander
    Proč těžko? nemají tam animal sekci?
  • GTA IV je pre normalneho cloveka na PS3, co ma troch ucty k tym peniazom, co za tu hru dal, nehratelne, neustale lagy a framedropy, horsie ako v FNV ci Skyrime...A ani s GTA V to nebude inak...RDR taktiez FAIL OF THE YEAR na ps3, framedropy jak prasa, slaba grafika. Takze ked uz chces kupovat, radsej xbox...PS3 je naprd.
  • těžko chlapečku... těžko...
  • Ano, vím, v to taky doufá hodně lidí. Aspoň můžeme každý doufat v to svoje :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit