Přejít na výpis diskuzí
Update: Vydání GTA V na jaře 2013 je oficiální
29.10.2012 | Petr Poláček
108 příspěvků
-
Proč by nebylo moudré koupit konzoli, na kterou vyšla slušná řádka parádních her (mnoho z nich dneska koupíš už za pár korun) a spousta her se ještě chystá? Je lepší ten rok (kdo ví jestli) počkat a koupit předraženou PS4, na kterou bude existovat jen pár launchových (předražených) titulů? Krom toho nelze čekat zpětnou kompatibilitu, takže PS3 hry si stejně nezahraje. Koupit dneska PS3 rozhodně smysl má (sám to plánuju po vánocích). Ba troufám si tvrdit, že dneska se vyplatí koupit klidně i PS2, pokud člověk neujíždí na nejnovější grafice.
-
Já mám konzoli a ne PC, ale rozhodně nejsem tak patetický, abych zde hatoval lidi co hrají na PC. Měli byste vyrůst a najít si kamarády, protože zřejmě žádný nemáte, když takhle zbytečně a nesmyslně (a nejspíš vám to dělá i dobře) odsuzujete konzole jen kvůli lepšímu výkonu a klávesnici s myší (které si mimochodem můžu pořídit taky díky konvertoru). GTA nikdy nebylo o headshotech, je totiž na každým jak si hru užije díky nekonečné volnosti a možnostem. Není navíc nikde psáno, že gamepadem nejde udělat headshot, naopak jestli se to povede hráči, tak z toho by měl mít dvakrát tolik radosti než s mýší, pokud se tu bavíme o překonávání sama sebe, které je pro vás očividně důležitý ve hrách, jelikož v realném světě nedokážete nic lepšího. Takže nechápu co tu mele o lepší hratelnosti díky tomu, že hrajete hry na PC.
-
Já naopak doufám, že od čtyřky se změní všechno a pátý díl bude návrat k VC/SA.
-
Tak se milý Honimíre stav na freefotu, tam se určitě uspokojíš. *7*
-
Ale.... Ne, nebudu vyzrazovat děj AC3. *3*
-
dostaneme za to hnusnej port, kterej nikomu nepojede pořádně asi 5 let po vydání..... diky ne.
-
GTA IV na PC je to nejhorší co sem kdy viděl.
-
nevim nevim jestli je na konci roku 2012 moudry kupovat starou konzoli....
-
Třeba je má vpáčené. *4*
-
Neboj, Desmond Miles nas urcite zachrani :)
-
aneb holčina, která stála jako model pro Mirandu z Mass Effectu :)
-
další šit.... a ženská na obrázku nemá bradavky. trapný
-
Tentokrat cekat na PC verzi nebudu, dalsiho pul roku cekani bych asi nedal a to jeste neni jiste, ze bude PC verze po vydani hratelna.Stejne mam velky zajem o Beyond,The Last of Us, MGS4 a Red Dead Redemption, takze to jisti na nova PS3 super slim.
-
Ja vetsinu her hraju az rok po vydani. Ze dvou duvodu - hra uz je opatchovana, stoji min penez. DLC jsem snad nikdy nekoupil. Vetsinou hraju na PS3 takze jsem usetrenej opruzu se do neceho porad registrovat. Ze si nekdo koupi za 1800 Kc pokracovani nejake hry, ktera je stejna jako prvni dil je ciste blbost toho cloveka - informaci pred koupi se da dneska zjistit spousta. Mysleni warezaku mi neni blizsi za zadnych okolnosti - pokud mi na hre neco vadi, tak ji nechci hrat ani zadarmo a nemam duvod si ji odnekud stahovat.
-
jj, jen to poprsi ji tady trochu zvetsili *4*
-
Ceny her v obchodech jsou zhruba stejny jako v dobach kdy vyslo Vice City, ale naklady na vyrobu her jsou ted mnohonasobne vyssi. I kdyby mira piratstvi zustala stejna, tak je diky tomuhle nepomeru velkej rozdil.
-
Jetpack je hovadina, ale do čtyřky se dal nacpat modama. Mám pocit, že cestou "jetpack" atd se GTA nevydalo, od toho tu je třeba Saint's Row. A ty minihry s přáteli nebylo nic povinného, to mi došlo už při nabrání Little Jacoba :) .
Čili doufám já, že se toho od čtyřky moc nezmění (kromě přidání vehiklů, prohloubení a zvětšení světa, atd). -
Čtyřka nebyla nic moc, občas otravná tím busyworkem s "přáteli". Doufám že se nám rockstar pochlapí a předvede se. A doufám v návrat jetpacku.
-
Tim chces rict, ze GTA IV na pc vypada hur nez na konzolich? *8*
-
Yvonne Strahovski?