Přejít na výpis diskuzí
Update: Vydání GTA V na jaře 2013 je oficiální
29.10.2012 | Petr Poláček
108 příspěvků
-
dont hate the player hate the game.. je sranda jak se lidi dokazou navzajem hejtovat kvuli tomu jestli si koupili konzoli nebo pc
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
Ne, ani tolik a vice smajlu nedokaze popsat, jak moc se na to tesim. *14* -
Když už konec světa tak jsem rád, že si to nezahrajou také konzoláci, když na PC by jsme vůbec byli rádi kdyby to vyšlo :))
-
Prave ze se konec sveta posune kvuli vydani GTA V. A jeste nam necha tak rok na pareni.
-
Neni konec světa, jen mayům končí kalendář. Ten můj kalendář (který mám na stole) končí 6. ledna 2013 a taky kvůli tomu nedělám celosvětovej poprask. Koupim si za dvacku novej a konec světa se tím odloží :D
-
Jenom škoda že je v prosinci konec světa :D. To už si nezahraju.
-
skoc z mostu, prokazes svetu sluzbu...
-
hmm jeslipak i je apple zazaluje za ten obrazek :)
-
Jo, ten blur. Ok, dik. Protože to nahrávání beru jako malou revoluci spolu s použitím fyziky Euphoria :)
-
No safra doufam ze to na PC take bude, ne jen na ty kalkulacky v podobe PS3 nebo Xboxu. Jinak jim pujdu vypalit sidlo :)
-
gta je jeden z tech mala titulu u kterejch se nemusim bat ze to poserou a muzu se v klidu naplno tesit
-
Nahravani tam neni, multiplayer ano, ma to mensi dohled oproti pc maximalnimu nastaveni (na pc je to 0-100 a na konzolich je to mam za to na 22) a celkove je to maznuty (takovej ten filtr co se zapina na pc defaultne P myslim).
-
Jo, přechylování cizojazyčných jmen je na kopačku kanadou do držky.
-
Asi tak, nejlepsi je, ze to stahuji i ti hraci, kteri zrejme hry maji opravdu radi. Viz obhajoba warezu ve FC 100.
-
Je tu někdo hrající GTA4 na konzolích? Zajímalo by mě, jaké jsou rozdíly oproti PC verzi. Např. jestli tam je flashback record, multiplayer (což asi jo) atd.
-
Stejny s*ani na hlavu je to ale bohuzel i ze strany hracu, kteri si nekupuji originalky a tahaji hry z warezu. Zacarovanej kruh ...
-
Já už si skoro zvykl. Vím moc dobře, že 90 % vývojářů a vydavatelů hráčům doslova s*re na hlavu. Tak to prostě bohužel je. Já si koupil několik posledních AAA her a připadal jsem si jako největší hlupák. Snad jen investice do GW2 se ještě vyplatila, ačkoli je to hra na míle daleko od ideálu.
-
k Updatu ..Tímhle si to ale vážně pos*ali , nejdříve ty příšerné předělávky plné patchů na PC , pak tím jak dlouho skrývali informaci a dělali z nás pitomc* , a nakonec jejich obyklé stanovisko shi**y xbox and playstation budou mít exkuzivitu před PC , děsná předělávka , X patchů , RSG musí být přihlášen , GFWL musí být přihlášen , MP nefunguje jak má , so fuck you R* chtěl jsem si koupit originálku V jako tomu bylo u SA,IV,EFLC ale teď sváma vy*rdám , ať jsem klidně pirát furt lepší než dávat vydřené prachy takový **rdům
-
Už na jaře? Pane bože, to přišlo dřív než jsem čekal. *14*
-
Ty vole ta grafika vypadá úžasně, skvěle kresleně