Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve skutecnosti je jeste mensi.
  • Za tu cenu bohužel čeští distributoři nemůžou.
  • Je mi regret, že tě to tak burnuje. *3*

Amarouna bych teda nechtěl.
  • zdeeneek
    18. listopadu 2012 se zacne prodavat v USA
    30. listopadu 2012 se zacne prodavat v Evrope
    8. prosince 2012 se zacne prodavat v Japonsku

Docela se divim, ze japonskej launch je az posledni.
  • zdeeneek
    WiiU neni next-gen. I samotny Nintendo rikalo, ze ho vubec nezajima jak bude jejich konzole vykonna oproti novym konzolim od Sony, Microsoftu. Nintendo si jede svoji vlastni cestou jako to udelalo s puvodnim Wiickem a o ostatni se nestara. Podle me je to jedine dobre.
  • Wii U je nextgen, nebo ho za nextgen všichni považují
  • EuroSamurai
    Člověk kterej ovládá závodní hry na klávesnici je retard?
  • za ten HW by si viac ako tych 6- 6,5 tisic nezasluzili, to uz racej pomalicky nasetrit na next gen
  • existují pro to i česká slova: zvěsti, nebo řeči, nebo fámy ,ty rumoure :) náhodou amaroun bys nechtěl? .)
  • 349 dolaru za premiovou verzi? Tak to bych rekl, ze se bude u nas prodavat tak za deset litru. Cesti distributori jsou pekny k*rvy. :-)
  • irdzi
    A hry budou DVD bo BluRay? 32GB flash znamená, že konzole nemá klasický hard disk? 32Gb mi pripadá jako hrozne málo .... v roce 2005 zacal xbox s 20ti GB a v momente, kdy zacaly jit hry instalovat to muselo bejt malo kazdymu .... takze na WiiU se nebudou hry instalovat?...mmm ... zajimavy... ale cena mi pripada cool ....
  • Medzi launch hrami som videl aj nový Aliens Colonial marines. Nebola tá hra náhodou odložená na další rok?
  • zdeeneek
    Takze cerna verze je pro me jasna volba. Barevne bych sice dal prednost bile, ale vybava je dulezitejsi.
  • zdeeneek
    Red Steel 2 se timhle stylem hraje taky dobre.
  • zdeeneek
    Muj nejoptimistictejsi odhad na cenu je 8-10 tisic. 6-7 tisic je z rise pohadek. Cokoliv nad 10 tisic z rise hororu *3*
  • z 2,5 metru*
  • Keyz
    /
  • Tak hlavne na metrovou uhlopricku necumis z 60 cm vzdalenosti jako treba na 24 palcove LCD, ale cumis na to z 2,5 ze, takze potom kdyz to vidis z vetsi dalky, tak ten obraz zase tak mega velky neni...
  • zkus si někdy wii remote + nunchuk , red orchestru 2 bych s tim asi nehrál ale singleplayerovou střílečku omoc radši než myš + klávesnice . Od první chvíle co sem to zkusil mi to přijde takový zábavnější *3* , FPS s gamepadem na druhou stranu vůbec nedávám a nechápu jak někdo může *15*
  • Erien
    Wii U se mi hodně libí konzole nevlastním a tohle by možná mohla být moje první. Mám ale obavy, že cena u nás bude tak 10 tisíc a to si můžou stčit do špic. Pokud by cena byla kolem těch 6-7 tisíc, tak by to bylo super.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit