Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://vampiress-x.webnode.cz/
  • Masa-san
    první ingame záběry ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=za3e6-YLYWI&feature=player_embedded
  • Podivej se po Camarilla Edition 1.5 a The Final Nights 1.1. Camarilla zlepsuje celou puvodni hru a Final Nights menej povolani a delaj z toho v podstate novou hru. O texturach a spol je toho dost na http://planet-vampire.com/forum.

Jo a jeste se podivej po neoficialnich patchich, mam pocit, ze jsou integrovany v Camarille, ale kdybys to s ni nechtel hrat, tak urcite porid posledni unofficial patch, protoze opravujou snad uplne vsechny mozny a nemozny bugy ve hre.
  • Bloodlines byl skvělej, ale IMO nejlepší Vampire hra byla a je Vampire the MAsquerade: Redemption *4*
  • Masa-san
    Trochu jsme hledal a modu na graphicu není mnoho. Jedné co jsem našel je neoficiální patch, který něco přidá, opraví bugy a umožní to větší rozlišení. Ještě to musím vyzkoušet, co všechno to děla, zatím jsem to nestíhal instalovat.

Jen tak pro zajímavost, někdo dokonce odstartoval předělávku celé hry tuším v source enginu, ale to už je pár let a pravdě podobně to nedodělali jmenovalo se to Bloodlines revival.
  • Já používal mod na vyšší rozlišení a lepší textury oblečení.
  • Zase jeho nasledna smrt byla efektni
  • Masa-san
    V Bloodlines byl werewolf tak velký, že neprošel dveřmi, musel si doslova vysekat díru a setkání s ním připomínalo takové ty klasické horory, kdy se různá stvoření probíjela stěnami či dveřmi a nedalo se s nimi bojovat, pouze utíkat. Setkání tuším proběhlo v observatoří že ? NO nechtěl byl ho potkat na veselých toulkách po MMO světě *1*
  • Masa-san
    Taky si to musím zase znovu zahrát, abych si připomněl, jak vypadá pořádná upíří hra *5*

Ví někdo jestli je venku nějaký komunitní omlazovač grafiky? To je snad jediné co na té hře stárne *2*
  • Masa-san
    jj to byly časy, Nostalgicky vzpomínám Vampire: The Masquerade - Bloodlinesm to bylo upírské rpg jak se patří.

Tenkrát mi ještě Charmer (ten človíček co stál za českým překladem hry) posílal jednotlivé verze češtiny od 0-100% a pak dokonce s českýma texturama to bylo tenkrát něco haha *1*
  • Masa-san
    Jako koncept to zní slibně, máme temné a krvavé přísliby.
    Na druhou stranu jsem zvědav jak bude fungovat toto >
    "Hráči si budou moci zvolit prince, jež pak získá schopnost permanentně někoho odstranit z celého herního světa."
    a toto>
    " přístupný titul ...., jež nesvazují pravidla, ale chování samotné hráčské komunity"
    Mnohokrát se mi potvrdilo, že ve spoustě mmo se najdou tací "hráči", kteří se realizují v znepříjemňování života hráčů ostatních. *5*
  • tak nejak
  • a bude to mít permadeath.. *1*
  • můžeš být třebas upír ve Kyrimu, nebo Oblivionu :-P
  • Myslim ze keby bloodlines boli s tematikou gumennych medvedikov, stale by to bola skvela hra. Mna skor mrzi ze take skvele hry uz nikto nevyraba, nie upirska tematika *7*
  • Amylee.Anderson
    Tohle pro mě bude důvod začít hrát mmo.
  • deridon
    jsem musel dát posledním asi 5ti příspěvkům +.. ty -1 mě znervoznovali, asi se tu stavil nějáký lovec upíru či twilajtovec :D

jinak od dob Bloodlines tu nebylo snad nic, co by mě s upírskou tematikou tak strašně bavilo, takže bych docela rád něco takového uvítal..
  • Dva roky staré video... hezky.

Něco nového by nebylo?
  • Už se ví kdy to má vyjít ? Doufám že ještě tento rok.
  • vlkodlaci ze zacatku ve hre nebudou... jako prvni budou pure upiri a na to budou postupne nabalovat zbytek wod sveta

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit