Přejít na výpis diskuzí
Upište zombíky k smrti s nečekaným vydáním Typing of The Dead: Overkill
29.10.2013 | Petr Poláček
28 příspěvků
-
Typing of the Dead jsem hrával na svém prvním počítači a pamatuji si, že to byla dost dobrá zábava. Je fakt, že jsem v té době uměl psát deseti, ale i tak mi ta angličtina dávala zabrat. Takže neváhám, a už to stahuji. *1*
-
omg zase další QTE hra *6* *6* *6*
-
-
To není pravda. Ta hra je jednak z velice staré série (než QTE vůbec frčelo) a zadruhé to chce skill.
-
-
Je tam multiplayer?
-
-
zatial nie, ale bude
-
-
Vdaka tejto hre som sa stal fakt macher na strojopis a kratko po uvedeni v casopise GameStar som uz zo strojopisu dostaval len same jednotky. Taketo hry by sa mali rozdavat na skolach zadarmo!!!
-
-
Asi to nebol GameStar ale Score ako pisu podobmnov ale kto si to ma pamatat *3*
-
-
mne sa tu este niekde povaluje ta full verzia zo score:) dokonca funguje aj vo win 7 celkom bez problemov
-
-
-
Prosim vás, plánuju si tuto hrukoupit na steamu a ocenl bych pokud by mi někdo dokázal odpovědět mé otázky.
1) Je možnost české klávesnice, nebo je striktně anglická?
2) čím se od sebe liší obtížnosti ve hře
3) využil bych to na zlepšení psaní na klávesnici, tak jestli to opravdu pomůže
4) Porovnání s prvním dílem
5) nevíte někdo jestli lze někde první díl ještě stáhnout? jsem ho nenašel
6) dojmy ze hry, ktery nerozhodneho mohou přesvědčit :)
Díky za váš čas :) -
docela by me zajimalo, odkud se berou slova/vety pouzity ve hre. fakt by vyvojari dali "Lube" jako na 4. screenu na screenshotu na steamu.
-
To urcite zkusim, Upisovat zombiky k smrti muze bejt sranda jak se zda. *15*
-
-
ver tomu ze je :D
-
-
Tohle by mohlo bejt fajn jestli to nebude mít problém s QWERTZ rozložením
-
-
Spis s diakritikou jako tomu bylo u prvniho dilu. Dalo se hrat tusim jen na anglicky klavesnici.
-
-
Pro ty kdo se chce naučit rychle psát, jasná volba!
-
Typing of the Dead kterej přiklídali ke Gamestaru a ICQ vděčím za psaní všema deseti. Do tohohle půjdu ikdyby jen z nostalgie.