Přejít na výpis diskuzí
Upište zombíky k smrti s nečekaným vydáním Typing of The Dead: Overkill
29.10.2013 | Petr Poláček
28 příspěvků
-
Diky puvodnimu Typingu jsem se naucil psat vsemi deseti a pekne rychle, ted mi to pomaha i v praci :) A ze pry hry jsou ztrata casu ;)
Byla to i dobra zabava a todle si dam taky, i kdyz by to melo byt jen z nostalgie...ale verim ze to bude porad dobra odreagovacka.. -
Typing of the Dead, toho jsem se nahrál. Jedna z mých nejoblíbenějších her, také ji vděčím za to, že umím psát deseti prsty a vcelku rychle.
-
Je to uz konecne osetrene tak aby to bolo pristupne aj pre neanglicke publikum ? TotD este z roku nula som mal velmi rad, ale ked mi to tam zacalo hadzat te kravovske znaky ako ' & a vseliake ine v hornej rade a podobne, tak moja jednicka zo strojopisu sla pekne dopr... Nemam zase chut rozmlatit klavesnicu koli tomu ze hra nerespektuje moje sk-qwertz, a pch ami tam ich obskurne znaky a specificke znaky pre qwerty.
-
Typing of the Dead jsem hrával na svém prvním počítači a pamatuji si, že to byla dost dobrá zábava. Je fakt, že jsem v té době uměl psát deseti, ale i tak mi ta angličtina dávala zabrat. Takže neváhám, a už to stahuji. *1*
-
Typing of the Dead kterej přiklídali ke Gamestaru a ICQ vděčím za psaní všema deseti. Do tohohle půjdu ikdyby jen z nostalgie.
-
Pro ty kdo se chce naučit rychle psát, jasná volba!
-
Když už jsme u zombíků, tak dneska bylo ohlášeno pokračování Walking Dead(jedná se o tu advenuru z dílny Telltale), kde vyměníte postavu (nechci spoilerovat) a hrát budete za Clementine.
Takže se můžem těšit, jak se s tím poperou a jaký bude příběh naší svěřenkyně -
-
To bude zajimavy, ja si nemyslel ze
Za toho zdechleho negra. *15* .
-
-
Tohle by mohlo bejt fajn jestli to nebude mít problém s QWERTZ rozložením
-
-
Spis s diakritikou jako tomu bylo u prvniho dilu. Dalo se hrat tusim jen na anglicky klavesnici.
-
-
oooo před desteti lety jsem tohle pařil jak zjednanej
-
-
Jsem si říkal, že už jsem to někdy viděl :)
-
-
To urcite zkusim, Upisovat zombiky k smrti muze bejt sranda jak se zda. *15*
-
-
ver tomu ze je :D
-