Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Xbox Live dodnes nelze DLC stáhnout...Na podpoře mi sdělili, že není dostupný pro Českou republiku!!!
  • "ale asi je to lepší, než miliontý trailerový dubstep."
    Dubstep on everything!
    http://www.youtube.com/watch?v=sYkbbMA3ozQ&feature=youtu.be&t=3m1s
  • Grandhalf
    Dobrá mjůzik *3*
  • ... ty diskuse tady vážně spadly na úroveň pod Mariánským příkopem... Základem je se vzájemně urážet a pokud člověk A řekne něco, tak člověk B to musí automaticky vyvrátit a člověk C jim oběma nadá do pi*í. Výpovědní hodnota nulová, informace užitečná taky žádná, jenom křiklavý "názory" a honění ega. Vím, že ve Fight Clubu to proběhlo, ale FAKT bych znova zvážil, co s tím udělat. Osobně bych Diskuse na Gamesech úplně zrušil, jsou k ničemu a v podstatě jenom dělají zlou krev. Pokud to je ovšem nějakej skrytej soiologickej průzkum našeho ubohýho národa, kde se lidi neumí chovat a DISKUTOVAT, tak pak jo, ale utíkají odsud normální lidi s názorem. Případně udělat "Login Facebook", protože tam mají i debilové za svůj účet občas alespoň elementární zodpovědnost (nebo spíš strach pod svou skutečnější identitou postovat úplný sra*ky)...
    • Realny jmena nijak zasadne nepomahaj coz uz bylo nekolikrat bezpecne prokazano. Ja myslim ze by nebylo od veci pridat tlacitko na reportovani (coz by myslim usetrilo cas pri spravovani fora) a mozna ignore list.
      • Určitě reálný jména nepomáhají na 100%, ale jsem přesvědčenej, že by to pomohlo odfiltrovat aspoň jistou skupinu. Navíc by se každej mohl kouknout, na koho to vlastně reaguje a často už by pak nereagoval, protože by to nemělo smysl se bavit třeba s 10 letým faganem ... to je oboustranná psychologická výhoda. Oni o tom kluci mluvili v nedávným Podcastu ... málo lidí a času na správu. IMO v současným stavu by byly "nareportovaný" všechny posty, protože prostě slušní by reportovali idioty a idioti by, z podstaty věci", reportovali zbytek. Ignore list a zakázat anonymní posty možná ... . (Dopředu pro vrtálky: Já se klidně velmi rád regnu, pokud to k něčemu povede a bude se tu diskutovat.)
  • Draxx: Já se snažím vytvářet kvalitní příspěvky. Což je všeobecně problém v Čechách, kde se z dobrých 60-70 % nadává. Nikdy jsem neviděl na hlavních zahraničních mediích takový příspěvky jako se toleruji zde. Jestli mne pak nějaký kluk troluje, to už neovlivním a neovlivní to ani redakce. To se pozná jenom časem.
  • misho8723
    Mne v podstate nevadia takéto DLC.. keď si ich nekúpim, o nič neprichádzam.. predĺži to dobu, ktotú človek strávi s hrou? Áno, ale so singleplayerom (čo bol jediný mód a zameranie hry) to nemá nič spoločné .. takisto ako mapy, ktoré boli u posledných dvoch Batman hrách (v ich prípade hneď od začiatku vydania hier), ktoré ľudí asi bavili, ale ja som ich hral len pre singleplayer.. niečo iné sú príbehové DLC - tieto sa dajú rozdeliť podľa toho, či už hra vyzerá od začiatku, že jej niečo chýba a po chvíli vyjdú DLC, ktoré zaplňujú tieto medzery v pôvodnej hre, alebo vidno na nich, že sú robené až po vydaní hlavnej hry, pričom človek môže bez nich žiť a majú za úlohu, buď trocha dokresliť príbeh (čo bude asi prípad pripravovaných príbehových DLC ku Dishonored), alebo predĺžiť hernú dobu, ukázať nové prostredie, zbrane, nepriateľov, questy, príbeh (napríklad DLC ku Skyrim alebo nových Fallout hier)
  • Slovo DLC už mi vážně leze na nervy, jen tahají hrozný prachy za něco, co už mělo být v původní hře. Za x euro vždycky pár blbostí. Kdyby raději udělali pořádný datadisk jako dřív. Jenže to by museli dělat víc práce za stejný peníze. Šmejdi. Zásadně žádný DLC nekupuju.
    • Za stejny penize? Tys nekdy videl nejaky datadisk co od zacatku stal 200 nebo 300? Co ja pamatuju tak hra stala 1499 a datadisk 799+.
    • Hm a co DLC, na kterejch pracujou po vydani hry? To meli pockat dalsiho pul roku? Ale urcite je trapi, ze to nekoupis...
      • to je tak mozna 1 ze 100, vetsinou hned po vydani hry oznami tak 5 DLC a do 14 dni je jedno venku :)
    • irdzi
      Jediný co se s tím dá dělat, je to nekupovat a doufat, že se jim to přestane vyplácet vůbec vydávat ... já to praktikuji taky (jednou v životě jsem udělal vyjímku u AotA do Dark Souls).
      Toto jsou věci, který mají být zadara za to, že si někdo tu hru koupil ...
    • Kozy
      A za to tě uznávám.
    • Trisska
      Moje řeč!!!
  • Kozy
    Já nevim co vás furt bere na tom hrát to bez zabíjení, nebýt spatřen ok, ale v likvidaci protivníků a bojích jsem si užil víc srandy. Jak může být někdo masochista chce se takhle nechat frustrovat.
    • Problém je, že Dishonored byla prezentována (a to i tady na Games) jako nejlepší stealth hra od dob Thiefa (viz nesmyslné výkřiky ve Fight Clubech). Skutečností ale je, že když hraješ hru stealth, tak nevvyužiješ 80% věcí, co ve hře jsou. Skoro všechny věci u obchodníka jsou na zabíjení, většina technik a udělátek ve hře slouží k zabíjení. Celou hru jsem dohrál stealth a byla to nuda, pořád totéž dokola ve hře, která je očividně dělaná na to, aby se hrála akčně.
    • Trisska
      Protože podle původních indicií hra působila jako kvalitní stealth, s možností využití obranných schopností v případě prozrazení! Bohužel tady ta akce funguje líp než ten stealth, z čehož pramení tebou zmiňovaná frustrace!!! Takže máš vlastně pravdu! *15*
      • Lawliet
        kvalitní stealth si představuju jinak.. ,ale ta omáčka okolo je fajn.
      • Muzes mi prosim ukazat puvodni indicie? Protoze ja pokud vim tak to od zacatku tvurci prezentuji tak ze mas svobodu v tom jak to chces projit.
        • to jo, ale kazdy byl odvareny z toho, ze to jde hrat stealth stylem :)
      • USER47
        Stealth funguje normálně, akorát to zjevně neumíš hrát...Na tom není vůbec nic špatnýho, ale přestaň šířit ty nesmysly o tom, jak hra není stealthu přizpůsobená.
        • Trisska
          Dobře, dobře! Sice s tebou nesouhlasím, ale budu si myslet svý! Asi bysme se jen zbytečně dohadovali a nikam by to nevedlo.
          • LOL. Myslet si svý můžeš. Můžeš si myslet svý i o tom, že 1+1 = 3. To je asi tak stejnej ekvivalent. Vedlo by to jen k tomu, že se víc ztrapníš, chlapče.
      • misho8723
        Ja som to hral hneď na 1x na najvyššej obtiažnosti stealth spôsobom a bavil som sa kráľovsky.. áno, akcia vyzerá fajnovo a láka, ale pre mňa ten stealth v tej hre má svoje čaro a skvelú atmosféru
      • Kozy
        Já nikdy předtím žádnou "stealth" hru nehrál a asi ani nechci jestliže to spočívá jenom v tom nikoho nezabít a hodinu čekat než se stráž otočí nebo pořád dávat load. Styl Dishonored mi výborně sedí.
        • Trisska
          Hele, já ti rozumím! Každýho baví něco jinýho a každý nemá se stealth hrama dostatek trpělivosti! Možná bys ale mohl dát nějakýmu stealtu šanci a třeba bys tomu pak přišel na chuť! Vím, vím, původně jsem k tomu taky měla nedůvěru! Je to ale zas něco jinýho, než vykosit tisíc panáků během 10 minut! Ten pocit tajnosti, napětí, strachu z objevení, úspěšné dokončení mise aniž bys někomu ublížila, ten pocit je prostě k nezaplacení! Musel by sis tím ale projít sám, jinak asi přesně pochopíš o čem tady mluvím!
          • Kozy
            Co doporučíš?
            • Caincz
              Nejlepší stealth hra je vydávat se v diskuzích na Games za holku :D
            • Jeste bych doporucil starsi a tezkopadnou Death to Spies 1-2 (jak je tezkopadna tak je ale vyborna) a kdyz jsi stealth silenec jako ja, da se spousta her hrat stealth zpusobem :) napr Hidden & Dangerous 2...
            • Trisska
              Hm... Thiefa, Hitman: Blood Money, Deus Ex... tyhle byly asi nejlepší! Jo a ještě ten Splinters Cell.
  • MidnighT91
    Konečně výzvy... Ačkoli se hra prezentuje jako že si v ní můžete dělat co chcete a projít mise jak chcete, tak jsem si při hraní připadal jako svázanej řetězem a vhozenej do čtyřmetrové jámy, kterou zasypaly mokrým pískem... Pokud totiž chcete hru dohrát tak, jak je to správně, tak vás nesmí nikdo vidět a nesmíte nikoho zabít... K čemu mi je hrát hru za zabijáka se superschopnostma když nesmím zabít ani zombie aby se mi neodečetly body...
    Celé to bodování průchodu jen kazí zábavu ze hry a díky tomu jsem to ani nedohrál, ačkoli je to fakt dobrá hra... Prostě mě nebavilo mít schopnost rozsekat 20 nepřátel naraz ale nesmět to udělat...
    • Trisska
      Midnight to myslí dobře, vlastně jsem měla naprosto stejný problém! Chtěla jsem mít co nejlepší statistiky, nikoho nezabíjet! Zpočátku to šlo, ale později jsem narazila na úseky, kde se to fakticky nedalo!!! Padesátkrát jsem loadovala pozici, zkoušela všecko možný ze všech stran, ale dycinky mě viděli! Fakt by mě zajímalo, jak to dohrát bez jedinýho zabití, protože ta hra na to prostě neni stavěná!
      • Inquisitor
        Podle mě je Dishonored celkem dost lehká hra, pokuď si jí nestížím sám tím že se snažím být nespatřen, nespustit poplach apod.. Tim že vaše postava Corvo je proti ostatním v podstatě nadčlověk. Cesty jsou krásně navržený pro vaše schopnosti, takže k opakování u mně došlo maximálně dvakrát kdy mě nepřítel nějak překvapil.
        Tím určitě tuhle hru nechci shazovat, dost mě to bavilo, ale jako výzva mi to opravdu nepřišlo.
      • USER47
        Můžeš nepřátele omračovat, to ti statistiky nijak negativně neovlivní. A jinak samozřejmě využívat blink a vidění skrz zdi. Pokud to nepoužíváš příliš rychle po sobě, vždycky se ti po užití plně zregeneruje mana, takže se s tím nemusíš nijak upejpat. Nepřátelé navíc moc neviděj ve vertikálním směru, takže když máš možnost přesouvat se ve výškách, využij toho. Bez zabíjení se to opravdu dá hrát celkem v klidu, a jen těžko bys hledala hru, která by na to byla stavěná víc.
      • Khanemis
        Ale jde to, jen to chce přemýšlet trošku takříkajíc "outside of the box", snažit se dívat se na problém z různých pohledů, právěže ta hra tě nenutí jít přesně tak, jak chtěli tvůrci, v rámci těch koridorů máš spoustu možností jak to projít podle sebe. Někdy nejde třeba o dokonale elegantní řešení, ale hlavní je, že to funguje.
        Já měl za celou hru zabitých jen tuším pět lidí a to bylo jen díky tomu, že na samotném začátku hry jsem ještě nevěděl, jestli půjdu úplně stealth nebo ne a nechtělo se mi to odehrávat znovu, abych se vyhnul zabíjení. Jinak se to dalo projít bez zabití s trochou snahy celkem v pohodě:)
      • Asi jsem starý herní pardal nebo já nevím. Ale tohle mně těší, že pořád se najde někdo pro koho je to mega výzva.

        Snaž se a nevzdávej to. Ta hra je na to perfektně stavěná. :-)
        • Trisska
          Nevim no, možná jsem si měla nastavit nižší obtížnost! Hraju to na Těžkou a občas mi připadá, že umělá inteligence tak trochu švindluje! Některý panáci stojej 2 hodiny na jednom místě, ale když se dostanu do určitýho bodu, tak se najednou jako zázrakem dají do pohybu! Z těchto skriptů sem byla tak trochu zklamaná!! Naštěstí to neni všude.
          • Ty vážně nevíš, co je skript, viď? Ale hlavne, že používáš slovíčka, cos někde slyšel. Je rozdíl mezi skriptem a změnou agresivity AI.

            A dej si zas nějakou fotku, cos našel na XXX stránkách trolle. Pak zas můžeš říkat, jak tě těží, že se na tý fotce někomu líbíš.
          • No nevím čemu říkáš skript. Jediný co tak je skriptovaný jsou rozhovory, který ti daj indicie. Ale vždy se daj přerušit. Je tam jeden větší skript s Dougem a přípitek hmmm nevím. Nic jiného mne nenapadá.

            Přeskočme tu část, kdy asi zřejmě nesleduješ dostatečně cyklus trasy pochůzkářů a dostaňme se do momentu, kdy se někdo otáčí a má jen jeden vykřičník. V takovým případě je se nejlepší mžikem dostat pryč. Anebo zastavit čas.

            BTW Skvěli killy jsou když se mžikem dostaneš za stráž, která tě zmerčila. Ona pak kontroluje prostor v rozsahu cca 130 stupňů, ale otočit se jí dostatečnou chvíli nenapadne.

            Je pravda, že mnohdy je to o rychlosti. Nevím jak na gamepadu, ale s myší to někomu problémy může dělat.
            • No asi to nehraješ dobře když to všem jde docela bez problému a ty ty problémy máš
            • Jo, hraješ to blbě a ještě ani nerozumíš termitům, co používáš.

              Amaroune, mám pocit, že tě tenhle kluk, co se vydává za holku jen trolluje.
            • Trisska
              Promiň, ale fakticky nevim, co se mi snažíš říct! Že sem nesledovala trasy panáků dostatečně dlouho?? Ehm, myslim, že 5 minut je víc než dostatečná doba na to, že většinou pendlují pouze mezi bodem A a B! Nebo mi chceš naznačit, že to hraju nějak blbě??? Nebo že je gamepad rychlejší než myš?!?! *15* *15* *15*
      • Dohrál jsem to bez zabití na low chaos úplně v pohodě. Stačí se jen koukat okolo sebe. Dycinky je víc možností, jak to všechno udělat...
    • nesmet to udelat ? a kdo ti to zakazal?? maminka??vzdyt hru si muzes dohrat tak jak ty chces :) lisit se bude tak akorat konec :)
    • USER47
      Proč bys to nesměl udělat? Maximálně dostaneš trochu jinej konec, protože sloužíš jako vzor a autorita pro malou slečinku a svým jednáním formuješ i ji. Nicméně občas se můžeš v klidu trochu utrhnout a stejně dostat mírumilovnej konec. Rozhodně neplatí, že bys nesměl nikoho zabít či tak něco.
    • TO zas tak není pravda, jsou jen dva konce (3). I v tý lepší variantě pak můžeš docela řádit.

      Rozhodně je to docela dobrá morální zábrana. Ne že bych byl pacifista - ale násilí nic neřeší myšlenka se mi moc líbí.

      Jak tady někdo psal u Zaklínače, že doopravdy jenom první odehrání hry by mělo definovat tvůj morální postoj( ostatní hry jsou pak jen jakýmsi průchodem ze zvědavosti), tak podobně jsem hrál Dishonored. Snažil jsem se nikoho nezabíjet, obcházet stráže - případně je jen omráčit. Ale jak mně někdo viděl či jsem se vystavil strážím tak jsem neměl slitování... Hlavní cíle jsem většinou nezabíjel.
    • Kozy
      Co myslíš tim "tak, jak je to správně"? Mě třeba tenhle konec přišel ze všech nejhorší.
  • upozornění ten rap je od fanouska byl na youtube už dlouhou dobu před vydaním hry
    • náhodou se mi to k tomu videu i hodí :) nevím proč si recenzent stěžoval, ale je to jeho názor :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit