Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro takovéhle hry je VR přímo ideální. Prostě hry ve kterých má člověk stejnou pozici jako u počítače, to znamená letecké a vesmírné pilotování, závodní automobilové hry, různé mechy (Mechwarrior s tímhle OMG) apod.

Nikdy se podle mě na tom nebudou dát hrát rozumně střílečky.
    • Zagro
      Takový HL2 s Razer Hydra je naprosto uchvancující, takže i FPS půjdou.
      • wenceslaus
        Nemluvě o Portal 2! Ale přesností se to myši rovnat nemůže, takže nic pro kompetativní multiplayer.
        A to bude, podle mě, platit i o VR. V singleplayer klidně i FPS, ale MP jen "sedící" hry.
        • walltar
          No já myslím, že ovládání nebude největší problém ... FPS hru na Riftu můžeš hrát pohodlně s myší, jen musíš odlepit zbraň od prostředka obrazovky. Takže potom ovládáš hlavou kam se díváš, velkým pohybem myši kam si otočený a menším pohybem myši kam v prostoru, který vidíš před sebou míříš.

Větší problém u kompetitivního hraní bude rozlišení, kdy se ti nepřítel v dálce bude ztrácet.
  • Vizuál je hezkej, exploze může StarCitizen jen závidět. Ale proč se všichni zaměřují na multiplayer? To nemůže vzniknout parádní single hra s kvalitním příběhem? Už mě unavuje čekání na StarCitizena a jeho rozmáchlé ambice. Bojím se toho samého zde. Dal bych si spíš Starlancera nebo Wingcommandera s bohatou herní náplní. Jen můj názor.
    • Jinak zrovna exploze ve vesmíru je něco, co je dost diskutovaný téma. Myslíš si, že běžně vypadá exploze ve vesmíru stejně jako na planetě, kde je kyslík a může tak dojít k výbuchu a ohnivé vlně? Z velké části máš kyslík jen pro potřeby pilota či posádky a ten dokáže hodně rychle shořet a ve výsledku neuvidíš nic extra.
      Dyť i dnešní automobily by bez kyslíku asi těžko dokázali běžet...
    • walltar
      Tak zrovna SQ-42 u Star Citizena bude zaměřená hlavně na Singleplayer ... A začne vycházet prakticky jako hotová hra. Bude hodně inspirovaná právě Wing Commanderem.
  • svet potrebuje Freespace 3
    • Nebo Freelancer 2..
  • Kinet1c
    Ten koniec bol, WTF, som necakal :D, pekne. Dal by som si film, s takymito vesmirnymi bitkami, ale no nic :D, bolo to super.
    • Doporucuju kouknout na ostani Trailery od CCP na EVE:Online, delaji je celkem pekne.
  • tak toto by som si rád na 1000% zahral v single verzii..na MMO bohužial nemám čas..:(.. *1*
  • walltar
    Moc pěkná podívaná ...
  • Magister_Peditum
    Rozhodně to vypadalo efektně.
  • Pokud vam prijde zvuk ve vesmiru prilis nerealisticky, vypnete si reproduktory :D
  • Ja myslim, ze HTC/Valve Vive znici Oculus Rift, protoze Vive ma ke vsemu pridany hand motion controler. Tzn. hrac bude moci pobihat po bytu zaroven.
    • walltar
      Já myslím, že to tak zlatý nebude ... Controller bude i k Riftu + pochybuju, že většina hráčů má doma místo, aby tam mohli nějak pobíhat.

Plus Bezdrátový přenos videa tomu přidá latenci... a pokud t bude mít dráty, tak se do nich při tom běhání po bytě zamotáš a max si něco uděláš.

Myslím, že v OR dobře ví, proč se zaměřují na "seated experience" ...
      • Jack1947
        Už jsem psal onehdá že třeba na "pobíhání" využijeme chodbu ...
        • walltar
          To potom budeš potřebovat takové hodně dlouhé a úzké hry ... Ale třeba kdyby někdo udělal first person Maria, tak by to bylo perfektní umístění.
          • Jack1947
            Nevím, tam se hodně skáče tak kdyby si někdo udělal překážkovou dráhu zahrál by si třeba Track & field po pokojích i s zatáčením *1*
            • na tohle je prilis brzy, lidem se u toho dela blbe a kazej se jim oci..dokud to tak bude je to pro masy neprodejnej krap. Virtualni realita musí bejt podle me bez kravin na ksichtu, a na to je skutecne brzy. Oculus s další podobny pokusy jsou jen takovej gimmick, dopadne to uplne stejne jako boom tehle věci před 10 nebo 15ti lety.
  • Na celou Valkyrii by se meli vyprdnout a radši pracovat na Eve, ktera to fakt potřebuje. Po JD nerfu unsublo dost lidi a s příchodem nových SOV změn nastane další unsub vlna lidi, kterym se nelibi ze jejich supry jim budou celkem na prd. Ještě by mě docela zajímalo, jak to bude s OGB, slyšel jsem něco o tom že prave supry by měli zastavat OGB...ale nevim co je na tom pravdy.
    • eStar
      Nerf jump drivu a jump bridgů tu hru zabil. Vůbec nechápu proč to udělali. A to píšu jako člověk co kapitálky moc nepoužíval.
      • Jo, souhlasím. Já kapitálky použival dost, hlavně archon. Jo JD nerfu sem prodal archon alta i archona, fakt už se to nedalo rozumě používat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit