Přejít na výpis diskuzí
Úprk před kolem zákona na videu z NfS: Most Wanted
8.10.2012 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Haha, ten jizdni model je ubohej :D Na For Games jsem si k tomu sednul, 2 minuty jezdil a pak jsem tam pustil nějakýho špunta protože jsem myslel že si ze mě někdo dělá srandu...zacinam si myslet ze ani jeden vyvojar nema ridicak...
-
-
Kdyby měla tato hra jízdní model z RBR to by byla teprv adrenalinová jízda :D
-
A v těch předchozích dílech NFS (klasických) to ti taky vadilo ta arkáda?:)
-
-
Arkada ma mnoho podob :) Za to NFS uz tak cca 8 let stejnou ?
To by me zajimalo jestli tohle nevadi spis tobe :)............................. hodne primitivni zalezitost. Tak jako kazdy rok od doby kdy naposledy vyslo zabavne NFS :) To uz si timto humusem vyplachovane dnesni deti ani OPRAVDU BOHUZEL nepamatuji. -
-
Nevím, ale já po pravdě nemám nějakou hru, která by se přiblížila "srandám" jako NFS, kde jsem svištěl 300 km s Diablem, projel stodolou, hodil těžký smyk azatáčku prosvištěl 200 km/h za zády s policií. NFS Shift mě zcela nebavili, Run byl akatastrofa, NFS HP (2010) docela ušlo, ale pořád to nebylo ono ( a nemluvit o otravném altologu). Pokud by tento díl udělal něco se zábavností, nemám proti. Taky záleží, jak to v důsledku dopadne, jestli další Burnout, tak není důvod si kupovat NFS, ale koupit rovnou Burnout. Jestli to bude něco mezí tím a bude to zábavné, tak proč ne.
-
-
Naposled jsem hral Most Wanted (myslim) to se jeste dalo
-
-
-
kto este neoslepol po battlefield 3 tak si kupte toto a oslepnete nacisto
-
No, až na to tunění za jízdy, což už je fakt přeháňka, to vypadá docela fajn (původní Most Wanted je můj nejoblíbenější díl).
-
-
spis to vypada dost trapne
prazdny ulice, prisernej jizdni model a navic jeste k tomu u vsech vozu stejny jako v remaku hot pursuit *6* -
ja hral most wanted iba demo ale hral jsem carbon co bylo predpokladam to same jen v jinych kulisach a bolo to hrozne - hrozny jizdni model, zadne poskozeni, hrozna ai, desnej catch up. tak nevim proc kazdy most wanted tolik vychvaluje.
-
-
Protože se to přiblížilo starým titulům. Arkádovým předchůdcům ze série NFS. Proto. Jízdní model tam byl vždycky takový, je to aekáda, poškození bylo třeba v NFS IV, ale hráči to jasně odmítli tím, že stejně považují NFS III a NFS V (Porche) za nejlepší ze série. Navíc se vrátilo to důležité, policie.
-
-
Nebyl náhodou damage model i v NFS Porsche? Pak je ale tvá věta o tom, že někdo odmítl NFS IV (High stakes) - o čemž mj. slyším prvně (stejně jako to, že je lepší III jak IV) - celkem nesmyslná.
-
ja stare dily nehral ale jestli byli stejna kravina jako mw tak cela serie nestoji za nic
-
-
Bo si mlíčňák. To bude nejspíš tím.
-
-
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/24169826.jpg
-
-
-
-
-
-
nfs bych si i zahral kdyby to melo solidni arkadovej jizdni model, arkadovej model poškozeni s dopadem na pojizdnost vozu, inteligentni AI bez catchup-u, hezky mesto s prilehlym venkovem, tuning a multiplayer, kde by treba nekolik hracu jako policie by se snazilo chytit jineho hrace zlocince a pod.
arkadou bych pak rozumel ze by to nebyla realna simulace, ale na druhou stranu ani uplna demence. -
-
JJ proto doufám a čekám jak dopadne GRID2 ( pořád to je arkáda a ne simulace jak se někteří domnívají a kritizovali první záběry ze hry - ale pořád je to o dost lepší než co předvádí NFS posledních 7 let )
-
-
bohužel amíkům se tohle asi líbí :-(...
-
Něčeho jako NfS Porsche Unleached už se prostě asi nedožiju. Další díl, který mi nic neříká. @.
-
-
presne tak
-
-
vypada to naprosto tragicky *1*
-
-
Od lidí bez duše názory neberu *2*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=dDKgVtbGhmI
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=48rz8udZBmQ
-
-
-
Píše zrzavej píčus, takže jde vlastně o neexistující názor. *1*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=1S7xyMdS73M
-
-
-
Fakt hnus. Batmobil s raketovým pohonem. Na co tam bude výběr vozů když je evidentní že na hratelnost to nebude mít vliv ? Naprostá ignorace jízdního modelu s auty a místo toho nám servírují vznášedla ze Starwars. Že by licence na sarwars by byla dražší ?Vyhnu se obloukem.
-
Nelibí se mi ten jízdní model, kdy se musí každá trochu vetší zatáčka projízdět smykem. A z videi vypada ze ten model bude přesne takovej jako v Hot Pursuit.
-
Bože to je hovadina to se ještě nepoučili z předchozich kolika? pěti NFS? že letet 250 driftem ve městě propíchnutejma gumama pak skočit 300m zkrz dva billboardy, prorazit několik policejnich zátarasů s jen odřeným naraznákem. Taková blbost přeci nikoho nezajima.
-
-
Slov arkáda ti něco říká?
-
-
A tobě, říká ti něco slovo sračka! ? Neurážejme arkády tímhle bullshitem :)
-
je rozdil mezi arkadou a naprosto šilenym paskvilem. ani arkada by nemela byt utrzena od reality jinak je to spis sci-fi
-
To vis, kratka pamet. Spousta lidi zapomina, ze NFS byla arkada vzdycky a mnohdy hodne velka. A ze i ty super dily, kde to jezdilo moc pekne (Porsche, jednicka, ctyrka... co ja vim...) nemely s realitou, natoz pak simulatorem, moc spolecnyho.
-
-
Navíc bylo naprosto jedno, jestli jsem usedl do Lamba Diablo nebo do Ferrari Spider, rozdílem bylo jenom to, že to Diablo letělo po té ráze skoro o 30 km rychleji. Jinak to chování těch aut postrádalo naprosto jakoukoliv logiku a přesto to nikomu nevadilo. Nemluvně o tom, že s Diablo člověk prosvištěl většinu zatáček smykem:)
-
-
omg ty jsi ješte porad nedohral diablo 3? *8* *11*
-
-
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veskoslav-2937/hero/18714458
Dohrál a co to má společného s diskuzí s NFS? IQ asi poněkud v nižších hodnotách, ne?
-
-
-
-
-