Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U Starcraftu to jde, sice mám občas při dívání se na live streamy divnej pocit když kamera zabírá toho kulaťoučkého korejce, ale kromě TvT mě baví sledovat dění na obrazovce občas i více než třeba fotbal.
  • Promiň trole, ale tohle prostě musim zmínit (http://xkcd.com/386/ :)
    tralala přeci ve svém prvním příspěvku tvé a) vůbec netvrdí, on říka že sport má být zábavný a soutěživý (sport => zábavný a soutěživý), z toho ale nemůžeš o zábavné a soutěživé činnosti x usoudit, že je sportem (zábavný a soutěživý => sport).
  • http://www.youtube.com/watch?v=xy9H8uWl83c
  • Ne ne, o nicem takovem jsi ve svem predchozim prispevku nemluvil. Zkus si to nejdriv teda radsi rozmyslet, jestli
    a) je sportem jakakoliv cinnost, kde se soutezi a cloveka to bavi - to jsi psal drive
    nebo
    b) je sportem to, ze nekdo je sehrany, ma taktiku a hraje o ceny - to pises ted
    Ono to totiz vubec neni to same.
  • bohuzial nemam statistiky ale len cucam z prsta alebo to co vidim v okoli a nejak mi pride ze aktivne hra urcite viac ludi LoL ako sachy
  • Kam ses to až dostal?
  • Detektiv level over 9000, napřed se prosímtě pěkně podiv na nějaké krimi filmy nebo seriály, možná něco pochytíš. Ale napovím ti, hlavní faktor jsou důkazy *5* *3*
  • myslim si ze je rozdiel ked niekto stoji v krcme ci bare a mina svoje peniaze na hranie na automate a medzi tym ked su zohrate timy ludi ktory proti sebe bojuju o nejaku cenu a o to kto je lepsi viac zohranejsi s lepsou taktikou
  • Co říkáš na výherní automaty? Je to přece přímo esence soutěživosti a zábavy. Takže je to taky sport?
  • 1. odstavec hrozná představa
    2. Pravda naštěstí
  • Nehraju šachu a neuznávám šachy jako sport,ale je to taky hra.. desková hra a řekni mi jedinou virtuální hru kterou hraje více aktivních hráčů než šachy pak se budeme bavit to jsou fakta..
  • myslim ze sport ma vystihovat sutazivost a zabavu nech to je akehokolvek razu cize preco nie hranie hier ?
  • ty asi chodis do sachoveho kruzku ked poznas kopu ludi co maju radi sach myslim si ze na 100 % je hranie hier oblubenejsie ako sach
  • Jseš blázen jestli si myslíš že hraní nějaké hry může být oblíbenější než hraní šachu např. jinak si zase nepodložil jediný argument kromě nějaké diskutovatelné oblíbenosti. Rozhodně je víc ve světě oblíbený sex a taky to není sport *1*
  • To jako budou lidi po městě chodit s dresama s nápisem RullezzOR, Killa_1993, Pep1czech,
    média budou vysílat v hlavním vysílacím čase bandu hubených chlapecků, co civí do monitoru, budou se kupovat permanentky na LAN party, fanoušci budou cestovat se svýma eSportovcema,...
    nebo jak si to svoje "oblíbenější" jako představuješ?
    Nalejme si čistého vína - hošan, co sedí za stolem a mydlí něco ručičkama je notoricky nefotogenický a nezajímavý námět. A snímat dění na obrazovce? Vždyť to kolikrát vypadá jako videoklip Dee-Lite : Groove is in the heart.
  • Jsi jako malé dítě, které nechce přijmou do klubu nového člena, protože se bojí, že by mohl být oblíbenější.
  • Jenom bych chtěl upozornit zdejší elektronické pseudosportovce, že se pořádají dokonce i mnohahodinové m.a.s.t.u.r.b.a.č.n.í maratony. Takže to je podle vás taky sport?
    "Sportovci" nafasují startovní číslo, začnou "závodit", pravačky jim kmitají jak na trunaji, přenášejí to kamery, vítěz dostane finanční ohodnoceni, ... úplně to samé, ne?
  • Tak jinak dámy a pánové, aby jsme se do toho nezamotali ještě více. Chci slyšet jen protiargumenty.
    Proč by měla nějaká hra zařadit mezi sporty, když 99% uznávaných sportů je principem pohybová aktivita ? (1% šachy, poker a o tam by se dali vést diskuse) Tak proč by měla být nějaká hra uznána sportem když se narozdíl od šachů (stovky let stará hra) hraje a bude hrát nejspíš jen omezenou dobu ?
    To jsou fakta.
    Samozřejmě, že časem se význam slova sport může změnit, ale opravdu nevidím důvod jakoukoliv hru postavit po bok šachu s kterým má mnoho lidí problém uznat jako sport včetně mě...
  • Kolik ze ti je ? Takove drsne kecy jsem mel asi v 11 letech
  • nejde mu dát plus, prestože má pravdu, to svědčí o lesčems, že games?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit