Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra je to uzasna. Netusim ako v dnesnom skorumpovanom a nenasitnom svete vobec mohlo cosi podobne vzniknut. Je to uz teraz urcite klenot novodobych MMOciek. Pritom ako nas zvysok MMOciek okradalo o peniaze Arenanet ukazuje, ze sa to da robit aj inak. Nenasilne, z laskou a hlavne pre hracov. Marketingovy model je pritomny avsak ho nevidite na kazdom kroku. Neobmedzuje vas a nenuti vas sahat do penazenky. Ano za par eur sa da ziskat vatsi priestor v inventary alebo viac slotov pre postavy(aktualne 5 - kazda rasa jednu). Ale to iste mozte ziskat za in-game goldy. Trva to dlhsie ale nie az tak.
    K tomu este hra je "skoro" dokonala v kazdom smere. A na prvy pohlad je vidiet, ze to nerobilo Korejske studio po par budgetovkach na tablety. Svet je krasny, ulohy su pestre a skoro vzdy zabavne. PvP je dostupne uz hned od zaciatku, rovnako WvW(tam sa bohuzial este v terajsich dobach caka pridlho). Zbieranie surovin a crafting je skvelo odmenovane a nestane sa vam, ze vam to sfukne iny hrac pripadne ze pri zbere nejakej suroviny vas caka camper ukryti v okoli.
    Ludia si casto pomahaju kedze Pvp je oddelene od hlavnej hry a ziadne frustrujuce umieranie pri snahe co i len prejst kusok mapy.
    Komba, skilly napojene na typ zbrani, dynamicke boje, a hlavne roznorodost ras je skvela.
    Rovnako podvodne boje su paradnym spestrenim.Neviem, hram to z 3 dnovym predskokom od oficialneho startu a je to coraz viac a viac zabavne. Nenasiel som vyslovene vlozku hry ktora by ma nutila zamracit sa.
    Hra ma skvely az priam nevidanu kombinaciu Hubdy a grafiky ktora miestami(casto) vytvara nadherny umelecky pocit.
    Niektori spominaly chybajuce moby. Aj ked je pravda ze by bolo skvele ich mat, tak na druhej strane su checkpointy roztrusene vo velmi optimalnej miere a nestane sa vam, zeby ste po smrti behali 10 minut k miestu cinu. Ja tuto hru odporucam uplne kazdemu kto ma rad MMOcka. Aj novym aj starym odchovancom z WoW, ToR, Conan a inych. Ak ste nic podobne nehrali tak teraz mate najlepsiu sancu hrat nieco "Top" z MMOciek. Samozrejme za poplatok standardnej hry..
    A ty co cakaju na trial.. no ten podla mna tak skoro nebude. Ale kedze videi o hre samotnej uz su tisice tak by som to nebral ako zapor. Tot je moj nazor. Nevnucujem sa nikomu len podavam moj osobny pohlad na tuto hru.
    Wow killer to nie je lebo Wowko je nesmrtelne. A GW2 ani nemusi Wowko znicit. Je to len dalsi skvely zastanca MMOciek. Podareny v kazdom smere. Co som sa vypitoval na chate v GW2 Wowkarov tak boli nadstandardne spokojny s Guild Wars 2. Odporcovia sa najdu urcite ale nikto ich predsa nenuti Gw2 hrat. Takze peace Wowkari.
    A prosim o prepacenie moznych pisomnych chyb a slovosledu. Nepisem casto po slovensky a clovek zabuda ;) A rovnako sa ospravedlnujem za rozsiahlejsi prispevok. Ale kratsie sa to nedalo. P.s. dufam, ze GW2 sa bude predavat velmi dobre. Aby sa ukazalo svetu, Pay 2 play a Pay to win su zastarale a hlavne anti-hracske modely. A je uz vazne cas na opravdovu hru pre hracov.
    • Presne tak :D OMG nemuzu to prestat hrat !!!
  • Já jsem osobně rád, že se Guild Wars 2 takto dobře vede. Guild Wars 2 je příjmené MMO hra, která přináší nový vítr. Doufám, že hru stále budou lidé hrát a i kupovat. A je jedno, jestli je to nějaký zabiják WoW, to je jendo. Já pevně věřím, že se u Guild Wars 2 udělá pořádná základna hráčů, ktaří jí budou stále hrát.

    Hra je skvělá, jen doufám že vývojáři budou přidávat časem další datadisky nebo i DLC. I model free je úžasný. Člověk nemusí zaplatit ani korunu a může dosátnou i na placené služby, přes diamanty. To je super počin vývojářů a ceny těchto věcí se snižují podle toho jestli je hráči kupují ve velkém neob ne. V tomto směru vidím velký pokrok :)
    • Datadisky budou určitě. Nějaká stabilnější komunita bude taky určitě. A podle mě bude větší než u GW1. *3*
      • Jestli jsem to dobře pochopil ze stránek areanetu tak datadisky podobné těm z GW1 (samostatně hratelné) neboudou, ale místo toho budou rozšíření, které budou vyžadovat základní hru. Takhle se rozhodli, protože nechtějí, aby se opakovala situace z GW1, kdy museli několikanásobně krát implementovat tutorial.
        • Což mi příjde naprosto v pořádku. Kdo si koupí datadisk, většinou už má i původní hru.
  • Neboj o wowku jse taky bude psát až výjdou pandičky :)
  • Prosím vás, neví někdo jestli i u GW2 bude FREE TRIAL?? Moc rád bych to zkusil, ale hru si kvůli toho, abych si to jen zkusil nechci kupovat.. *4*
    • Možná, ale v dohledné době nebude. Spíše jsi to proměškal. Do bety se sem tam dostávali lidé přes různé soutěže a fóra.
      Postřeh z mého pohledu je ale takový, že ty peníze vložené do hry máš na celou dobu její životnosti, pokud A-net nerozhodne jinak. Začínal jsem s preorderem, tedy den před oficálním startem a v rámci svého vhodného volného času hraju jen GW2. O zábavu uvnitř není nouze, lidí je plno, obsah mám asi ještě 3/4 neprojetý, dávám si to po malých dávkách. U SWTOR, WoW, Tera a dalších bych už zase jen přemýšlel, že příští měsíc musím zaplatit, tady nemáš toto zapotřebí. A když bys náhodou z vlastního pohledu koupil zajíce v pytli, tak ji bez problému prodáš.
      • asi máš pravdu.. *4* dik, budu o tom přemyšlet
    • tiez veru neviem, pri gw trial je, ale tam sa davali trial kluce aj ku kupenej hre, kedze sa pri dvojke ziadne trial kluce nerozdavali, tak sudim, ze ak, tak az o dost neskor bude
      • urcite bude, najprv sa musia ale venovat hracom, ktory ju maju kupenu :)
    • urcite ne v nejblizsich mesicich..navic hra je bez poplatku takze bych o tom pochyboval jakoze uplne
  • Trol.diskuzni
    Kde je nějaký článek o WoWku? Začínám mít absťák... *2*
    • nevim na co naražiš, članek o wowku tady nebyl velice dlouho, když nepočítam kratke odkazy na wowfan stranku. alespon ma tiscali ted hezky wow dizajn
  • Kdy už konečne vyjde nejaký článek o wow? *8*
    • We do appreciate that you’d like to buy lots of new content, but we’d prefer to give a lot of it to you for free, cause that’s what we think a responsible MMO company does!

      Ktora herna spolocnost vam takuto vetu napise ?...

      Pre tych, ktory tu narazaju na to ze gw2 bude o rok free to play... nebude... gw1 si po 7 rokoch drzi cenu 25eur, za tie roky v hre neboli ziadne paytowin itemy... gw1 sa predalo 2melka po roku, gw2 po dvoch tyzdnoch takze to ze hra upadne ako swtor moze hovorit len hater...
      • totiž gw2 nemá obsah za který by hráči byli ochotni platit mesicni poplatky *1*
        • neviem o co ti ide :D staci si len priznat, ze prisla hra, ktora ma toho viac ako wow a je buy to play... ;P
          • moment moment co je to vic co ma oproti wow? obe hry jsou super ale ze by melo guild wars neco co wow nema?
            • Každá má něco své, něco mají podobné. GW2 nemá více obsahu, vyšla před pár dny po rocích vývoje. WoW je tady 8 let, průběžně doplňováno a poslední dobou nutno říct, dosti zjednodušováno. Musíš tam mít už silnou sociální základnu, aby jsi u té hry vydržel a prošel všechny eng game záležitosti. Rozhodně co GW2 má oproti WoW je volnost a svobodu volby - můžeš hrát sám a užiješ si to stejně jako kdyby jsi byl v partě. WoW je pro masy, pro hraní s kamarády nebo pro lidi, kteří jsou schopni propůjčit hře půl života.
            • Ano, Gw2 má věc zvanou "zábava"
      • zle som reagoval ale nic to nemeni na veci :) gw2 je nova hra, zasluzi si aj trosku clankov, co sa tu ma pisat o wow ? myslim ze uz wow tych ludi, ktory zistili ze im da gw2 viac, a bez poplatkov nezaujima a ani nebude :) o tom ako slo dole wow na xfire ani nehovorim :) http://imageshack.us/photo/my-images/694/mmorpgo.jpg/
  • Stormangels
    Zna tu někdo Anime jménem Sword Art Online?
    • cekam az to bude kompletni vadi mi kdyz musim stahovat dil kazdy tyden xD
    • Jo.

      Ale osobně teda radši čtu původní LNka.
      • Stormangels
        A chtěly byste aby tak jako v serialu vypadaly Onlinovky? Opravdová bolest chuť jídel atd? :-) Mě by snad ani nevadilo tam bejt uvězněnej. XD
        • Tss, a deliciózní světlehnědovlasou slečnu bys tam taky potkat nechtěl?

          Ale ty jeden, jak by ses ještě dobýval do reality...
  • Tyhle hre to preju je to moje prvni mmo a jsem velice spokojen, tesim se na dalsi datadisky, i kdyz nez projdu tohle tak budu mit vousaty deti a vsechno to budou holky:-) hraju na ring of fire.
  • walltar
    ...
  • Jak jsem se tomu GW2 zuby nehty , tak jsem si ho pořídil minulý týden a jsem nadšen, je to opravdu oddychovka , eventy mě baví , je to něco jiné. A jak už tu někdo psal, pokud nehraju, nikdo mi nikam neuteče s gearem atkp. Palec nahoru :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit