Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzheldem k tomu jaky to ma uspech a je jedna z nehranejsich her na Steamu tak muzeme ocekavat DLC a docela se tesim. Do ty hry se da dat prakticky vsechno na co si u mest vzpomenete..
  • Obrovska skoda, ze ve hre neni multiplayer :( Cekani na obdobu transport tycoonu pokracuje...
  • Neví někdo jak udržet 50% Kriminality? :D
    • walltar
      Málo policie + hodně nezaměstnanosti.
      • To jsem zkusil a ano měl jsem 60% kriminality, ale neudržel jsem to ani 2 tejdny protože lidi opustily baraky a odstěhovaly se a tim padem odešla i kriminalita.
        • Což je blbost, protože v reálu ti nejproblémovější zůstávají a ničí dál.
          • kdepak funguje to dobre on jim neplatil zadne davky tak tahly pryc!!!
      • Jack1947
        Takže defakto, jako v čr. *3*
        • eStar
          Já bych to trochu poupravil, policistů máme na počet obyvatel opravdu velké množství, problémem je jejich mizerná kvalita.
          • spis kvalita zakonu, kriminalitu nesnizis tim ze pachatele chytis udelas mu tytyty a zase ho musis pustit protoze to ze 10x ukrad neco do XXtisic udelal jen prestupek a kdyz uz mu dokazes vic veci najednou zas prijde prasodent s amnestii
            • Jack1947
              Brzy sám začne trpět amnézíí... takže tak no.
          • Jack1947
            Spíš kde jsou když jejich potřeba, neumí se ani dohodnout co a jak... to i vté Francii toho ví víc než u nás. Ostuda. Demence... a tak dále.

Vlastně s tím jejich (ne)uměním to bych se hádal hádám...
  • Odzkoušeno a musím říct ,že SimCity se může jít zahrabat, tady jde vidět, že když je vůle tak jde udělat pořádná budovatelská hra bez výmluv.Já si tuhle hru užívám.Jen mi chybí nějaké orientální prostředí.
  • Přestaňte tady opisy článků ze zahraničních médií a radši konečně udělejte recensi.
  • Ahoj mám dotaz .Jak se hra chova při velkem městě? Nebude to moc cukane na I5 4670s ,Radeon 7670, 8gb Ram?
  • 180k, zadus se SimCity *1*

http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/535140167162133355/280B82F5323CAE746E3FFBD2538BC50AC6B77F71/
    • co ty silnice pod 45 stup. uhlem
  • Vsimnete si ze CEO te firmy je zena. O tom uz samozrejme radfem, femnazis a antiGG jako Anicka Sarkeesianu radsi nemluvi, protoze by to mohlo ohrozit jejich dojne kravy jako patreon a narusilo by to jejich narrative.
    • Jak to souvisí s tématem Cities: Skylines?
  • Osobně jsem taky nadšen, jak se Cities: Skylines vyvinulo. Mám přes 80k lidí a zatím je to zábava. I když uznávám, že z 80 procent řeším dopravu. Takže chybí výzva, ale stále jde o parádní stavění pokud na to máte povahu. Myslím si, v podmínkách nesrovnatelně skromnějších oproti Maxisu, je to vynikajíc nástupce SC. Jsem zvědav, jak se jim podaří DLC popřípadě druhý díl.
    • vzdyt je to taky preskinovanej cities in motion, mimochodem super hra
    • Mám to stejně, chybí mi tam nějakej průmysl, turizmus nebo prostě trochu víc endgame. Každopádně spravovat gigantické město aby fungovalo.. to je svým způsobem endgame. Hlavně dobře naplánovat silnice :) Jinak se jedná o naprostou pecku a část věcí navíc vyřeší komunita/dlc atd..

Popravdě mi přijde oproti tomuhle Sim City jako špatnej vtip, ačkoliv chápu, že s pár věcma asi přišli oni, tu velikost stavební plochy jim nikdy nezapomenu. V okamžiku kdy sem rozjel město mi došlo stavební místo. Navíc nešlo vůbec tvořit kreativní silnice a čtvrti, vše muselo být podřízeno maximalizaci využití prostoru.. V skylines se dají vytvářet neuvěřitelné silnice a čtvrti.. prostě WOW !
  • smejki
    13 lidí *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit