Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Tak ono hlavně bez průšvihů kolem SimCity by taková hra ani nebyla potřeba... protože už by to bylo SimCity.

Třeba by potom autoři udělali nový plnohodnotný Transport Tycoon *14*
  • MalyZeli
    Hmm, dobrá strategie, kdyby si více tvůrců hlídalo "neúspěchy" velikánů tak by to mohlo dopadnout hodně zajímavě. Hlavně ať se z týmu čítajícímu jen něco kolem 13 lidí kvůli úspěchu nestane nové EA . *2*
    • EA na ne hodi par seku a za chvili tady mame simcities :) *7*
  • Kupoval jsem si Simcity a obrovske zklamani za velke penize. Myslim ze Maxis ukoncil cinnost opravnene, protoze jak nove Sims tak Simcity byl vylozene totalni prusvih a pokus okradat lidi a tahat z nich penize za veci ktere drive byly naprosto zdarma. Jak plati pravidlo: KDO CHCE VIC, NEMA NIC.

Cities: Skylines hraju tyden a musim rici - naprosta parada. Takhle to ma vypadat. Co me jeste trochu chybi (asi to tam dodaji) je vetsi prace se surovinami a vetsi prace s turisty. Je to fantasticka hra a take dukaz ze dnesni hrac si nenecha libit uplne vsechno co mu Ackova studia chteji prodavat...
    • Je to parádní hra až na pár věci co mi tam vadí, například že mam 3 proudovou silnici v obou směrech a hasiči nebo policie zachranka atd stojí v zácpě která je například v levém pruhu a ostatní jsou volné a ne oni prostě nepředjedou ostatní auta nebo prostě jim neuhnou když houkaj a pak to dopadá tak že furt něco shoří nebo někdo zemře a nestíhaj odvážet mrtvoly atd. Inteligence je fakt hrozná
      • walltar
        I když souhlasím, že je to nerealistické, tak myslím, že tohle je jedna z těch pozitivních věcí na hře.

Dopravní situace je jedna z mála věcí, který ti připraví nějakou výzvu a díky tomu, že sanitky, hasiči, a další uvíznou v zácpě ta dopravní situace má okamžitý a negativní dopad na tvoje město.

Tím pádem je potřeba pořád řešit dopravní situaci a hledat místa, kde se vytváří kolony a je v té hře pořád co dělat.
      • Je divné, že je nepustí ani auta, ani semafor, každopádně stojí v tom pruhu, protože ten je odbočovací. Osobně stavím jednosměrky ve formě kruháčů a zatím to funguje velice dobře..
        • Odbočovací, ale ten pruh je i rovně a oni tam stojí v zácpě a pak stejně jedou rovně
    • Hodne zavazuji koupi, ale jsem jedinej, komu pripadaj ty ruzovy auticka a domecky tak trosku infantilni? Proste ta grafika mi trosku pripomina nejakej animak, to ti tomasi nevadi?
      • walltar
        To se brzo napraví modem... Ale osobně mě grafika nevadí. Když stáhneš korenkci barev, tak máš o dost míň barevnou grafiku.

Auta zatím vyměnit nejdou... ale abych pravdu řekl, tak je to poslední co mě vadí.

Ale někomu to prostě vyhovovat nebude. Grafika je dost subjektivní věc.
    • Sims úspěšně okrádá lidi tim stejnym způsobem už 15 let
      • to mas sice pravdu, ale posledni dil tomu nasadil korunu. orezali vse co vybudovali a to v daleko vetsi mire a tim uz prekrocili rubikon. Hra se prodava pekne blbe, recenze jsou slabe a jak reaguji tvurci? z velkou pompou dali lidem zdarma bazeny ktere puvodne planovali zaplatit :-))
  • smejki
    13 lidí *8*
  • Osobně jsem taky nadšen, jak se Cities: Skylines vyvinulo. Mám přes 80k lidí a zatím je to zábava. I když uznávám, že z 80 procent řeším dopravu. Takže chybí výzva, ale stále jde o parádní stavění pokud na to máte povahu. Myslím si, v podmínkách nesrovnatelně skromnějších oproti Maxisu, je to vynikajíc nástupce SC. Jsem zvědav, jak se jim podaří DLC popřípadě druhý díl.
    • vzdyt je to taky preskinovanej cities in motion, mimochodem super hra
    • Mám to stejně, chybí mi tam nějakej průmysl, turizmus nebo prostě trochu víc endgame. Každopádně spravovat gigantické město aby fungovalo.. to je svým způsobem endgame. Hlavně dobře naplánovat silnice :) Jinak se jedná o naprostou pecku a část věcí navíc vyřeší komunita/dlc atd..

Popravdě mi přijde oproti tomuhle Sim City jako špatnej vtip, ačkoliv chápu, že s pár věcma asi přišli oni, tu velikost stavební plochy jim nikdy nezapomenu. V okamžiku kdy sem rozjel město mi došlo stavební místo. Navíc nešlo vůbec tvořit kreativní silnice a čtvrti, vše muselo být podřízeno maximalizaci využití prostoru.. V skylines se dají vytvářet neuvěřitelné silnice a čtvrti.. prostě WOW !
  • 180k, zadus se SimCity *1*

http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/535140167162133355/280B82F5323CAE746E3FFBD2538BC50AC6B77F71/
    • co ty silnice pod 45 stup. uhlem
  • Odzkoušeno a musím říct ,že SimCity se může jít zahrabat, tady jde vidět, že když je vůle tak jde udělat pořádná budovatelská hra bez výmluv.Já si tuhle hru užívám.Jen mi chybí nějaké orientální prostředí.
  • Přestaňte tady opisy článků ze zahraničních médií a radši konečně udělejte recensi.
  • Jack1947
    Je vidět - že všechno nebo jen něco zlé je k něčemu dobré, to máte jako stou reklamou. *3*
  • Vzheldem k tomu jaky to ma uspech a je jedna z nehranejsich her na Steamu tak muzeme ocekavat DLC a docela se tesim. Do ty hry se da dat prakticky vsechno na co si u mest vzpomenete..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit