Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj mám dotaz .Jak se hra chova při velkem městě? Nebude to moc cukane na I5 4670s ,Radeon 7670, 8gb Ram?
  • Obrovska skoda, ze ve hre neni multiplayer :( Cekani na obdobu transport tycoonu pokracuje...
  • Vsimnete si ze CEO te firmy je zena. O tom uz samozrejme radfem, femnazis a antiGG jako Anicka Sarkeesianu radsi nemluvi, protoze by to mohlo ohrozit jejich dojne kravy jako patreon a narusilo by to jejich narrative.
    • Jak to souvisí s tématem Cities: Skylines?
  • Neví někdo jak udržet 50% Kriminality? :D
    • walltar
      Málo policie + hodně nezaměstnanosti.
      • To jsem zkusil a ano měl jsem 60% kriminality, ale neudržel jsem to ani 2 tejdny protože lidi opustily baraky a odstěhovaly se a tim padem odešla i kriminalita.
        • Což je blbost, protože v reálu ti nejproblémovější zůstávají a ničí dál.
          • kdepak funguje to dobre on jim neplatil zadne davky tak tahly pryc!!!
      • Jack1947
        Takže defakto, jako v čr. *3*
        • eStar
          Já bych to trochu poupravil, policistů máme na počet obyvatel opravdu velké množství, problémem je jejich mizerná kvalita.
          • spis kvalita zakonu, kriminalitu nesnizis tim ze pachatele chytis udelas mu tytyty a zase ho musis pustit protoze to ze 10x ukrad neco do XXtisic udelal jen prestupek a kdyz uz mu dokazes vic veci najednou zas prijde prasodent s amnestii
            • Jack1947
              Brzy sám začne trpět amnézíí... takže tak no.
          • Jack1947
            Spíš kde jsou když jejich potřeba, neumí se ani dohodnout co a jak... to i vté Francii toho ví víc než u nás. Ostuda. Demence... a tak dále.

Vlastně s tím jejich (ne)uměním to bych se hádal hádám...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit